|
 Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 2/17/2012 Mesaje: 205
| Pentru ca este de actualitate, si chiar am fost intrebate la serviciu ce ne-am dori cadou de Paste, vreau sa va intreb voi ce v-ati dori cadou de Paste din partea firmei la care lucrati. La noi raspunsurile au variat : -2 zile libere -o prima in bani -o excursie cu toate firma undeva etc.. |
|
 Nivel: Membru
Inregistrat: 2/8/2012 Mesaje: 21
| Ideal o prima in bani. Dar n-ar strica nici un cosulet cu cozonac, o sticla vin, etc. Cred ca mai interesamt ar fi sa vedem ce prime se iau si cat. O sa incep eu : - prima de Craciun : cos cu produse de valoare destul de mare (aproximativ 5 milioane) - prima de 8 maritie : zi libera :) - prima de Paste : felicitari pe email :) - prima de revelion (bonus de sfarsit de an in functie de performantele firmei) a fost 20% din salariul pe 1 an.
La voi cum e ? |
|

Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 5/27/2006 Mesaje: 14390
| Pai cred ca pe criza asta tre' sa spunem merci ca inca mai avem un loc de munca, deci discutia despre prime s-ar putea purta intre cei care lucreaza, eventual, la multinationale, si nici atunci nu cred ca e relevanta - ca nu cred ca asta e modalitatea principala de stimulare si fidelizare.
Daca ar fi sa aleg, atunci as primi cu placere prima in bani, insa la mine nu se pune problema. Ca si cadou, eu ofer cosulete ( tuturor ) iar iubitu' prima in bani ( insa numai primilor oameni din firma ca si importanta ), ca la vremurile pe care le traim, oamenii se multumesc cu orice... chiar si simbolic. |
|

Nivel: RUBIN
Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22797
| La noi nu se obisnuieste |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 4/17/2008 Mesaje: 3770
| nici la noi ....:( eventual o zi libera |
|
 Nivel: Senior
Inregistrat: 6/20/2008 Mesaje: 5142
| Sa ma trimita la cursuri platite de ei pe toata perioada ...dar cred ca-s prea baba s amai investeasca cineva in mine |
|

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 7/22/2007 Mesaje: 11814
| La noi se obisnuieste si fiecare in functie de vechime primeste ceva ce a hotarat conducerea .De obicei sunt un fel de cartele cu care poti sa cumper in cel mult 15 magazine de haine ,alimente ,cosmetice c-am in jur de 100 de euro sau mai mult in functie de post.la noi se fac asemenea cadouri nu numai de Pasti ci si de anul nou,Purim si ziua familiei!se mai primesc si pachete cu dulciuri ,o sticla de vin depinde chiar si cu jucarii pentru copii .Uitasem sa va spun ca aici si la fiecare zi de nastere se primeste o mica atentie .
-in cazul de la voi eu una as fi vrut o excursie cu toata firma undeva ,este ceva super misto si poate fii chiar o frumoasa distractie plus ca si o amintire pentru toata viatza . |
|
 Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 2/17/2012 Mesaje: 205
| t-mihaela wrote:Sa ma trimita la cursuri platite de ei pe toata perioada ...dar cred ca-s prea baba s amai investeasca cineva in mine In mod sigur nu esti prea baba daca-ti doresti sa investesti in tine. Insa asta cred ca ar trebui sa privit ca ceva legat de job, si nu ca un cadou. Un cadou este asa cum a zis de exemplu Shirel, o excursie cu toata firma (care cred ca pana la urma tot un fel de investitie in tine este). |
|

Inregistrat: 6/20/2007 Mesaje: 7309
| La noi (invatamant) nici nu se pune problema de prime!!!!!! |
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 3/1/2011 Mesaje: 805
| M-am tot uitat pe postarile voastre si se pare k angajatorii nu sunt prea darnici. Ce imi doresc eu de Pasti de la servici sa avem toata saptamana cu pastele libera , k in alti ani, echivalentul unuo salar prima, cosuletul de la iepuras sisa ne plateasca in continuare cursurile si benzina. Intr-un cuvant sa fie ca pana acum. |
|
| t-mihaela wrote:Sa ma trimita la cursuri platite de ei pe toata perioada ...dar cred ca-s prea baba s amai investeasca cineva in mine
La mine s-a implinit minunea, de fapt nu firma ci sindicatul la care suntem afiliati ne da cursurii gratuite in anumite domenii |
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| Succes Mihaela. |
|

Nivel: RUBIN
Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22797
| Anul acesta veti primi ceva? |
|
| Eu am terminat cadoul dat de la munca adica cursurile alea amarate care nu m-au ajutat la nik...eh pretentioasa mai sunt.La noi nu se dau cadouri ,pomana ingrasa |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/17/2009 Mesaje: 1038
| Fiind bugetara nu primesc nimic decat liberele care sunt stabilite prin lege 2si 3 mai care sunt libere le-am recuperat deja, asa ca nu pot fi numite cadou.Sindicatul la care tot cotizez nu a mai dat demut nimic nici de Pasti nici de Craciun .Inainte se mai practica de Pasti , Craciun si 8 Martie sa primim cate un mic cadou din partea sindicatului.De 3 ani au amutit. |
|
|