Ce biserici recomandati pentru nunta?
Subiectul anterior · Subiectul urmator
AdrianaC
Scris: Friday, August 29, 2008 11:19 AM
Nivel: ALBA CA ZAPADA

Inregistrat: 2/12/2006
Ce biserici recomandati pentru nunta ?

Din experienta voastra, de la nunta voastra si alte nunti la care ati mai mers, poate ati observat ca unii isi dau mai mult silinta, altii mai putin, unele biserici sunt mai frumoase, altele mai putin aratoase in interior ....

ralu_venezuela
Scris: Friday, August 29, 2008 11:40 AM
Nivel: Guest

Inregistrat: 2/12/2006
Eu stau pe langa Biserica Elefterie vis-a-vis de Opera....
E frumoasa, are corul bisericii care canta angelicalmente iar preotul Valeriu este un parinte dedicat, stiu ca multa lume care deja nu mai crede in "preoti" l-au recomandat cu caldura!
Mela
Scris: Friday, August 29, 2008 1:44 PM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 11/19/2006
eu am facut nunta la Biserica cu Luna,din Oradea,am avut 4 preoti,printre care unul sin localitatea Sanmartin,de langa Baile Felix,cel care a tinut predica de la sfarsit.vorbeste atat de frumos si convingator,iar biserica unde e preot el e asa frumoasa,eu sunt mai mult decat multumita ca el a fost printre cei care ne-au cununat angel
shirel
Scris: Wednesday, September 25, 2013 10:09 PM
Nivel

Inregistrat: 7/22/2007
Scuze ca nu stiam unde sa intreb dar chiar astazi am vazut interviul cu Bianca Stan la "Marutza" in care era dezbaterea "de ce preotul nu poate sa cunune in afara bisericii'. Explicati-mi si mie este chiar asa nu stiu parca mi se pare o idee putin depasita nu stiu ce sa spun dar chiar nu stiam lucrul acesta.Of unde este Emi sa-mi explice totul.NuStiu Deci de ce nu poate un preot sa cunune si in aer liber?
marivic
Scris: Wednesday, September 25, 2013 10:21 PM
Nivel

Inregistrat: 8/10/2007
Eu nu sunt bisericoasa 100%.....si am putine cunostinte bisericesti....Am citit in Biblie odata,...ca biserica nu trebuie sa fie zidita,...biserica lui Dumnezeu poate fi oriunde....Daca pui ceva deasupra,......intr-un cort.....si acolo este locul lui Dumnezeu binecuvantat.Dar la noi,probabil,ca la nimeni altcineva trebuie sa se impiedice de un pai......In fata lui Dumnezeu esti oriunde caci Dumnezeu nu este inchis intre niste pereti,sau nu coboara din picturi....Harul lui Dumnezeu se revarsa de peste tot....Eu una asa gandesc,asa am inteles din Biblie.....Nici mie nu-mi plac multe lucruri la ortodocsi,dar asta este....asa au fost parintii mei,...asa sunt si eu si asa voi muri.....
bereea
Scris: Thursday, September 26, 2013 9:32 AM
Nivel
Nivel: RUBIN

Inregistrat: 3/29/2007
Biserica este formata din oameni, nu din ziduri...nu vad nici un motiv ca sa nu poata cununa in aer liber.
shirel
Scris: Thursday, September 26, 2013 10:53 AM
Nivel

Inregistrat: 7/22/2007
Asa credeam si eu pana ieri cand am auzit cu totul alte discuti cica preoti nu sunt de acord sa o cunune afara si ea se gandeste serios sa treaca la catolici plus ca nasi nu-i mai pot fi Nicoleta Luciu si sotul ei fiind catolici.Ce nasol pe bune ,inainte nimeni nu tinea cont de lucrurile astea astazi ele facand parte din legile bisericii ortodoxe.
teea09
Scris: Saturday, September 28, 2013 2:44 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 10/31/2008
Biserica Sf. Mare Mucenic Mina a Regimentului 30 Garda Mihai Viteazu' mai pe scurt cea care este vis-à-vis de Afi Palace Cotroceni, in incinta unitatii militare. Acolo ne-am botezat ambii copilasi si tot acolo mergem de fiecare data cu sufletul deschis. Este foarte frumosa, mare iar pentru preot nu am suficiente cuvinte de lauda, este cu adevarat facut pentru a fi preot. Si contrar tuturor asteptarior nu are taxe, fiecare lasa cat vrea petru biserica in cutia milei, fie slujba pentru nunata botez, etc.
tadok
Scris: Wednesday, October 9, 2013 8:14 AM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 10/9/2013
shirel unde te gasesti in israel? eu la petah tikva .
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.