Nivel: SMARALD
Inregistrat: 5/12/2006 Mesaje: 12982
| inger7 wrote:Dificila situatie  ,ar trebui sa aveti o discutie deschisa. Pai mami el zice deja ca nu-i ascunde nimik deci ca au discutii deschise dar vorba fetelor cameleoni sunt periculosi. |
|

Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 1/17/2008 Mesaje: 27681
| dya wrote:Pai mami el zice deja ca nu-i ascunde nimik  deci ca au discutii deschise dar vorba fetelor cameleoni sunt periculosi.
Ma refeream sa-i spuna ce simte ea,daca el nu-i ascunde nimic,atunci nici ea sa nu-si ascunda suspiciunile sa le dezbata deschis,ehe eu as face pe detectivul |
|

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 5/12/2006 Mesaje: 12982
| Pai semne mai bune decit a descris ea nu cred ca exista , la ce iar mai folosi sa umble coada dupa ei.... Bine daca nu ar fi atitea semne atunci normal ca si eu as face putin pe detectivul. |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/22/2006 Mesaje: 4839
| Poate te mai gandesti cu verighetele alea...nu e normal ce se intampla, asta nu e comportament de viitor sot .Pune piciorul in prag, fii ferma |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 1/8/2007 Mesaje: 6843
| mihaela75 wrote:Poate te mai gandesti cu verighetele alea...nu e normal ce se intampla, asta nu e comportament de viitor sot .Pune piciorul in prag, fii ferma
Subscriu !!! |
|

Inregistrat: 10/14/2006 Mesaje: 1445
| Aici subscriu si eu!
Care sunt prioritatile lui? tu sau amica? Oricum, subscriu si la ce a zis Mihaela75, mai gandeste-te cu verighetele alea! eu personal nu as iesi la cumparaturi sau la plimbare cu un amic casatorit cu altcineva si cu copil facut cu alta (decat subsemnata, logic ) decat daca as avea o relatie cu amicul respectiv! Asa ca.... |
|
 Nivel: ALBA CA ZAPADA
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 17850
| mihaela- At wrote:pai asta este ca el imi jura ca nu este nimik intre ei , sau poate a fost inainte sa ma cunoasca pe mine. ba il suna sa il plimbe pe copil in parc, ba se duc la cumparaturi.. e normal sa fiu geloasa. el e sincer cu mine si imi spune cam tot ce face, insa pe mine ma deranjeaza la culmea ea....
Parerea mea este ca nu ar trebui sa tolerezi asa ceva. Trebuie sa fii ferma si sa stii exact ce vrei, chiar cu riscul de a-ti pierde prietenul.
Daca amica il suna pe el sa mearga sa plimbe copilul in parc, in conditiile in care e casatorita, nu e in regula, cu atat mai mult cu cat tu nu poti merge. La fel si cu cumparaturile. De ce mai are sot atunci, daca altii ii fac cumparaturile si cu altii plimba copilul?
Poti sa incerci sa afli mai multe, daca chiar vrei, dar nu de la el.
In plus, daca exista neincredere inca dinainte de casatorie, iar nu e in regula. O casatorie ar trebui sa se bazeze si pe incredere si respect reciproc, sinceritate ...
Fa cum crezi tu ca e mai bine pentru tine, dar fii in garda si ai grija !
succes ! |
|
Inregistrat: 1/31/2008 Mesaje: 3374
| Eu cred ca as smotoci-o putin si pe amica aia, cat ar fi ea de maritata si cu copil. Apoi l-as lua si pe "domnul" la un interogatoriu gen politie. Oricum, s-ar cam lasa cu batalii grele... |
|
Inregistrat: 1/10/2007 Mesaje: 5597
| mihaela- At wrote:eu trec prin asa ceva, sunt cu prietenul meu de ceva timp si el are oa mica cu 5 ani mai mare casatorita si cu un copil, se cunosc demult , la inceput nu ma deranjat sa aud A... in sus , A in jos( A este numele ei ) , insa acum am deranjeaza, il suna la telefon si vb pe mess diferite lucruri, ba ca se cearta ea cu sotul ei , ba ca si-o..... cu barbasu, am propus sa ii boteazam noi copilul insa ma refuzat , insa cand a stabilit data botezului la invitat doar pe el la botez, desi ne are pe amundoi in lista de mess. Nu era normal sa imi spuna si mie??? ea sta destul de aproape de el in zona Berceni, si intr-o zi i-a propus prietenul meu sa ne vedem insa ea a intrebat esti cu M( adika eu), atunci ea a spus : NU pot ma intalnes cu sotul meu " nu credeti ca ma ezitat sa se vada cu mine. ori este prea inconstiienta, ori face gesturile astea expre deoarece vede ca ma derajeaza. Sa luat de tinuta mea si ia bagat in cap prietenului meu ca, dece ma imbrac eu in culorii inchise , si pot spune ca ne-am cam certat putin pe tema asta. Oricum ma deranjeaza perosana ei ..
Voi ce parere aveti ??
Eu nu vreau sa te descurajez,nici sa iti bag idei in cap,insa eu cred ca copiii sunt plimbati de tatii lor,asa ca...esti convinsa ca nu e copilul lui? Adica,eu daca as fi barbat,nu as accepta sa-mi plimbe copilul un alt barbat,fost prieten al nevestei mele...asta a fost tot ce am avut de zis cu privire la subiectul asta...si inca ceva? Tu l-ai vazut vreodata pe sotul tipei asteia? Adica,individul chiar exista sau e doar o poveste pentru tine? |
|
 Nivel: Maestru
Inregistrat: 3/17/2008 Mesaje: 9649
| vaaai am trecut si eu prin ceva asemanator demult, cand eram prieteni... e cumplit, mai ales ca tu esti aia paranoica, isterica, ti se pare, visezi, exagerezi, esti prea posesiva, etc.... sunt pur si simplu femei care nu au ce face si se baga in viata altora... solutia? pana la urma i-am demonstrat , cu argumente, ca aia nu are intentii chiar serioase si ca, comportamentul ei nu e cel normal, colegial (i-a devenit si lui clar cand a inceput tipa sa inventeze ca m-a vazut cu un baiat prin oras si alte ineptii menite sa ne faca sa ne certam) si i-am dat de inteles ca trebuie sa-i mai reteze macaroana, altfel o sa ma mai vada doar in poze... asa ca a inceput si el sa o evite, sa o mai ia peste picior, s-a mai rastit de vreo 2 ori la ea cand sarea calul, si pana la urma a inteles si s-a linistit... dar nu stiu cum tot a reusit sa-mi fie ca un ghimpe in coasta (invartindu-se cam in aceleasi cercuri, cand mi-era lumea mai draga dadeam nas in nas cu ea)... acum am auzit ca se marita.. Doamne-ajuta!! |
|

Inregistrat: 1/14/2008 Mesaje: 5944
| Cand o femeie isi pune in cap sa atraga un barbat reuseste, ai grija sa-ti pui tu in cap asta, nu cealalta... |
|
 Nivel: Maestru
Inregistrat: 3/17/2008 Mesaje: 9649
| katy_lumika wrote:Cand o femeie isi pune in cap sa atraga un barbat reuseste, ai grija sa-ti pui tu in cap asta, nu cealalta... subscriu pot fi atat de insistente unele ca devin penibile , dar sotul tau trebuie sa fie mereu constient ce comoara are langa el (chiar si cand nu exista vreo amenintare), sa stie ce are de pierdut |
|

Inregistrat: 1/14/2008 Mesaje: 5944
| bulibuli wrote:subscriu pot fi atat de insistente unele ca devin penibile
Din contra, insistenta va fi fermecatoare pentru el in momentul atacului, se simte important, nu e cicalit, ea vorbeste altfel decat viitoarea sotie, merge altfel, are aceleasi pasiuni cu ale lui, pare mai curajoasa, daca e deja mama se presupune ca are experienta in ale familiei, sunt multe aspecte de care trebuie sa aiba grija. Eu as sfatui-o sa nu insiste pe subiect si sa incerce sa-l atraga langa ea, sa-si aminteasca ce-i placea la inceputul relatiei, la ce anume din ce spunea sau cum se manisfesta, el facea ochii cat cepele si locul dintre buzunare era... O relatie si o casnicie se mentine foarte greu, multa rabdare, incredere si iubire. Daca tu crezi ca merita, ai grija de relatia voastra. Dupa ce termini cu toate astea si e al tau, da-i celeilalte o mama de bataie |
|
Inregistrat: 3/4/2008 Mesaje: 7332
| Bulibuli wrote: dar sotul tau trebuie sa fie mereu constient ce comoara are langa el (chiar si cand nu exista vreo amenintare), sa stie ce are de pierdut
foarte adevarat |
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 11/17/2006 Mesaje: 698
| draga mea sunt patita, tot asa mi s-a intamplat si mie, incet-incet iesea numai cu amica la cumparaturi...si nu recunostea ca are o realtie cu ea sau alta femeie, cand- ne-am despartit a recunoscut ca are cu individa o relatie...sti ce mi-a zis? " te ajuta cu ceva ca sti???", Ema vea atunci doar 9 luni...ei bine poate ca sunt rea dar de atunci nu mai am incredere in barbati...chiar daca am acum un prieten cu care sunt de 2 ani si care ma iubeste mult... |
|
|