Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| eu trec prin asa ceva, sunt cu prietenul meu de ceva timp si el are oa mica cu 5 ani mai mare casatorita si cu un copil, se cunosc demult , la inceput nu ma deranjat sa aud A... in sus , A in jos( A este numele ei ) , insa acum am deranjeaza, il suna la telefon si vb pe mess diferite lucruri, ba ca se cearta ea cu sotul ei , ba ca si-o..... cu barbasu, am propus sa ii boteazam noi copilul insa ma refuzat , insa cand a stabilit data botezului la invitat doar pe el la botez, desi ne are pe amundoi in lista de mess. Nu era normal sa imi spuna si mie??? ea sta destul de aproape de el in zona Berceni, si intr-o zi i-a propus prietenul meu sa ne vedem insa ea a intrebat esti cu M( adika eu), atunci ea a spus : NU pot ma intalnes cu sotul meu " nu credeti ca ma ezitat sa se vada cu mine. ori este prea inconstiienta, ori face gesturile astea expre deoarece vede ca ma derajeaza. Sa luat de tinuta mea si ia bagat in cap prietenului meu ca, dece ma imbrac eu in culorii inchise , si pot spune ca ne-am cam certat putin pe tema asta. Oricum ma deranjeaza perosana ei ..
Voi ce parere aveti ?? |
|

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 5/12/2006 Mesaje: 12982
| Din cele spuse de tine , parerea mea este ca 100% exista o relatie mai mult decit de amicitie intre ei doi. |
|
| pai asta este ca el imi jura ca nu este nimik intre ei , sau poate a fost inainte sa ma cunoasca pe mine. ba il suna sa il plimbe pe copil in parc, ba se duc la cumparaturi.. e normal sa fiu geloasa. el e sincer cu mine si imi spune cam tot ce face, insa pe mine ma deranjeaza la culmea ea.... |
|

| Draga mea sinceritate la barbati????? Nu te supara dar citi ani ai???? Pai mie sa-mi faca barbatul asa ceva ar zbura cu tot cu amica lui. |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 10/24/2007 Mesaje: 2267
| dya wrote:Draga mea sinceritate la barbati?????  Nu te supara dar citi ani ai???? Pai mie sa-mi faca barbatul asa ceva ar zbura cu tot cu amica lui.
idem |
|

Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 36610
| mihaela- At wrote:pai asta este ca el imi jura ca nu este nimik intre ei , sau poate a fost inainte sa ma cunoasca pe mine. ba il suna sa il plimbe pe copil in parc, ba se duc la cumparaturi.. e normal sa fiu geloasa. el e sincer cu mine si imi spune cam tot ce face, insa pe mine ma deranjeaza la culmea ea....
Pai stai asa...am inteles ca tanti e maritata...cum adica sa il suni pe altul sa iesi cu el la shopping si sa plimbi copilul facut cu sotul, adica un alt barbat ? Ciudata situatie! |
|
 Nivel: Senior
Inregistrat: 3/4/2008 Mesaje: 7332
| Trebuie sa fii categorica: ori tu ori ea? Dya, Stefania, Kiki au dreptate. Ai grija, barbatul e cameleon. |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 10/24/2007 Mesaje: 2267
| cameleon..mi-a placut comparatia..am noroc ca al meu e cam bleg el asa si mi-l pazesc eu bine sa-ndrazneasca careva sa se apropie ca se lasa cu sange |
|
Inregistrat: 11/19/2006 Mesaje: 13514
| TeosOf wrote:Trebuie sa fii categorica: ori tu ori ea? Dya, Stefania, Kiki au dreptate. Ai grija, barbatul e cameleon.
subscriu
nu te lasa la el ca daca o faci ramai potcovita pe viata cu "amica" |
|
 Nivel: Senior
Inregistrat: 3/4/2008 Mesaje: 7332
| Stefani wrote: sa-ndrazneasca careva sa se apropie ca se lasa cu sange
am sa-i arat si soatzei, ca el crede ca doar eu sunt asa. |
|

| TeosOf wrote:Stefani wrote: sa-ndrazneasca careva sa se apropie ca se lasa cu sange
am sa-i arat si soatzei, ca el crede ca doar eu sunt asa.
|
|

Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 5/27/2006 Mesaje: 14390
| mihaela- At wrote:pai asta este ca el imi jura ca nu este nimik intre ei , sau poate a fost inainte sa ma cunoasca pe mine. ba il suna sa il plimbe pe copil in parc, ba se duc la cumparaturi.. e normal sa fiu geloasa. el e sincer cu mine si imi spune cam tot ce face, insa pe mine ma deranjeaza la culmea ea....
Vezi ca si sinceritatea asta e cu 2 taisuri. Majoritatea barbatilor care inseala par "o carte deschisa" tocmai pentru a nu lasa loc suspiciunilor. In plus, daca cineva ii vede impreuna si ii pareste imediat vine cu replica: "doar ti-am zis, nu mai stii... daca era ceva intre noi ne ascundeam, nu umblam in vazul lumii, bla, bla, bla." E o tactica prin care sunt "acoperiti" si-si vad bine-merci de ale lor... |
|

Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 5/27/2006 Mesaje: 14390
| Eu nu as avea incredere in el. Daca, intr-adevar, nu ar fi nimic intre ei si tu a-i fi no.1 pentru dumnealui... stiind cat de mult te deranjeaza prezenta ei prin preajma ar trebui sa-i fie foarte usor sa o inlature- de dragul tau. De vreme ce nu o face... cam da de banuit. |
|
| Eu mi-as pune intrebarea : cine e de fapt mai important in viata lui eu sau ea? Cel putin referitor la faza cu botezul, "este doar el invitat". De ce? Lumea va vede deja ca pe un cuplu si va pregatiti de urmatorul pas(am vazut ca te interesezi de verighete)? Atunci mi se pare normal ca sa primeasca doar unul invitatia pentru amandoi. Apoi amica am inteles ca e a lui, el a cunoscut-o prima si atunci e normal sa primeasca el invitatia pentru amandoi. N-am inteles daca botezul a fost sau nu. La botez s-a dus doar el? Daca da iar intreb de ce nu te-a invitat el? Daca voi sunteti impreuna si aveti o relatie as serioasa cum spui era normal sa te ia cu el ca partera lui. Mie asta imi da de gandit. De ce te evita si el la intalnirile mai oficiale sau nu cu ea. |
|

Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 1/17/2008 Mesaje: 27681
| Dificila situatie ,ar trebui sa aveti o discutie deschisa.
|
|
|