Ce ati zice daca in relatia voastra ar exista o amica care devine stresanta ???
Subiectul anterior · Subiectul urmator
lori16ro
Scris: Sunday, May 18, 2008 1:42 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 3/25/2006
parerea mea e aceeasi situatia nu i normala pt o prietenie serioasa, asa ca va trebui sa vezi ce ti trebuie, sot, prieten prieten cu amica, sau sot cu amica, si vezi ca amica azi e una maine e alta asa ca .................decizia buna sau rea o iei tu cum ti e mai bine, sfaturi sunt multe dar i ti dai seama ca la o o virsta cind ai ceva mai multa experienta nici nu te uiti inapoi , ori ori , nu mai tine cu chestii cu plimbatul copilului si shoping cu amica, poate ea maine divorteaza si tu ce faci te casatoresti in 3
bafta si poate ne zici si noua finalul
bulibuli
Scris: Sunday, May 18, 2008 11:47 PM
Nivel: Maestru

Inregistrat: 3/17/2008
katy_lumika wrote:

Din contra, insistenta va fi fermecatoare pentru el in momentul atacului, se simte important, nu e cicalit, ea vorbeste altfel decat viitoarea sotie, merge altfel, are aceleasi pasiuni cu ale lui, pare mai curajoasa, daca e deja mama se presupune ca are experienta in ale familiei, sunt multe aspecte de care trebuie sa aiba grija. Eu as sfatui-o sa nu insiste pe subiect si sa incerce sa-l atraga langa ea, sa-si aminteasca ce-i placea la inceputul relatiei, la ce anume din ce spunea sau cum se manisfesta, el facea ochii cat cepele si locul dintre buzunare era...
O relatie si o casnicie se mentine foarte greu, multa rabdare, incredere si iubire. Daca tu crezi ca merita, ai grija de relatia voastra.
Dupa ce termini cu toate astea si e al tau, da-i celeilalte o mama de bataiehohot

penibile din punctul meu de vedere, barbatul sigur ca se bucura de atata atentie, mie mi se intoarce stomacul pe dos cand vad astfel de femei
si ideea cu bataia mi-a placut ras
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.