Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/4/2008 Mesaje: 17381
| Ingeras, nu mai fi trista! Un lucru e clar, nu stiu daca poate fi numita prietena. Daca ti-a reprosat ca te gandesti numai la sotul si copiii tai, e complet imatura. E logic ca orice femeie sanatoasa la cap se gandeste in primul si in primul rand la familia ei. E normal, e firesc. Tu linisteste-te si gandeste-te la ale tale. In nici un caz sa nu te bagi, asta e parerea mea. Si de unde si pana unde sa ai nevoie de un intermediar in familia ta? Eu nici nu pot concepe un asemenea lucru. Auzi, sa rog pe altcineva sa vb cu sotul meu! Pai, daca nu eu sunt cea care il cunoaste cel mai bine si poate purta o discutie cu el, cine altcineva? Mi se pare absurd. Ai grija de tine si lasa-i sa se linisteasca si ei si sa-si rezolve singuri problemele. Probabil e si foarte speriata de situatie, disperata poate, si de asta a reactionat asa. Te pup si ai grija de tine!  |
|

Nivel: Membru
Inregistrat: 5/22/2008 Mesaje: 35
| Eu nu sunt de acord!! Am o amica din copilarie, care inca nu si-a gasit jumatatea, e f haioasa dar f rigida in opinii. Este binevenita in casa noastra, e ca si sora mea, sunt atatia ani intre noi,uneori daca eu nu sunt, o primeste sotzul&bebeloasa. E adevarat ca are mult bun simtz si dak e sa vina,anuntza..dar uneori eu nu respect orele..asa ca se intampla sa nu fiu deja acasa. Sotzul meu e painea Domnului, ar fi o mare ofensa sa-i spun sa plece de-acasa k nu-s io venita, sau sa n-o primeask Deci, CONCLUZIE: Depinde de la caz la caz!:002: |
|

| Ingerash, privitor la problema ta - acea femeie are probleme psihice, e clar dupa manifestari. E bine sa frecventezi prietenii care sunt la fel ca si voi, adica pe aceeasi lungime de unda. Ma rog..cat de cat. F F interesant subiectul, am auzit multe cazuri, diverse pareri. E util pentru ca atata timp cat existam ca si cuplu, se poate intampla orice. Eu iti spun din experientza, avand in familie o ruda indepartata cu sindrom bi-polar, ca daca o persoana se manifesta catre cunoscuti precum personajul cu "limbaj colorat in sms" este clar problema psihica. Nu te consuma ca nu ai tu cheia problemei...bravos si pt sotzul tau! |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 6678
| lucioasa wrote: sindrom bi-polar
Ce e asta? |
|

| stele_pe_cer wrote:
Ce e asta?
sindrom maniaco-depresiv, cu simptome maniacale si depresive concomitente, sub tratament toata viata. |
|

| lucioasa wrote:
sindrom maniaco-depresiv, cu simptome maniacale si depresive concomitente, sub tratament toata viata.
Sub tratament in stare libera? Sau legat, la nebuni?
Intreb de curiozitate ! |
|

| Depinde de faza...nu radetzi, Doamne-pazeshte, era absolut normal baiatul - la 27 de ani s-a declanshat pe fondul unui soc, urmat de depresie. Dar oricum, ideea este ca unele persoane sunt predispuse genetic, e mult de discutat si as prefera sa nu-mi amintesc de episodul prin care a trecut, e traumatizant numai de povestit. |
|

| Pai...nimeni nu te pune sa povestesti cazuri reale si mai ales din familie.Eu intrebam de simdrom in sine...
Iar de ras, nu stiu cine rade, eu doar scriu ! |
|

Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 1/17/2008 Mesaje: 27681
| Liz wrote:Ingeras, nu mai fi trista!  Un lucru e clar, nu stiu daca poate fi numita prietena. Daca ti-a reprosat ca te gandesti numai la sotul si copiii tai, e complet imatura. E logic ca orice femeie sanatoasa la cap se gandeste in primul si in primul rand la familia ei. E normal, e firesc. Tu linisteste-te si gandeste-te la ale tale. In nici un caz sa nu te bagi, asta e parerea mea. Si de unde si pana unde sa ai nevoie de un intermediar in familia ta? Eu nici nu pot concepe un asemenea lucru. Auzi, sa rog pe altcineva sa vb cu sotul meu! Pai, daca nu eu sunt cea care il cunoaste cel mai bine si poate purta o discutie cu el, cine altcineva? Mi se pare absurd. Ai grija de tine si lasa-i sa se linisteasca si ei si sa-si rezolve singuri problemele. Probabil e si foarte speriata de situatie, disperata poate, si de asta a reactionat asa. Eu sunt un pic mai rea, recunosc, daca ar indrazni sa-mi faca o "prietena" sotul idiot, ii zboara fulgii, crede-ma. Te pup si ai grija de tine! 
Liz multumesc pentru cuvintele tale.Am meditat asupre situatiei si o perioada nu sant disponibila nici telefonic pentru aceasta"familie". Sa isi rezolve ei situatia .Pun si inima pe tava dar daca cineva ma jigneste greu imi este sa uit . Sotul este de parere sa schimbam numerele de telefon.
lucioasa, am o vecina cu probleme din astea ,am avut probleme cu ea,m-am trezit cu politia la usa. Multumesc pentru felicitari{adica pentru sotul meu }.Am un barbat sa ma ung la rana |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 4/4/2006 Mesaje: 1856
| Ingeras nu e nevoie sa it schimbi nr de telefon, vorbesti la compania telefonica cu care ai contract si faci restrictie la nr ei de telefon (sau numerele) |
|

Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 1/17/2008 Mesaje: 27681
| Laura&Alfonso wrote:Ingeras nu e nevoie sa it schimbi nr de telefon, vorbesti la compania telefonica cu care ai contract si faci restrictie la nr ei de telefon (sau numerele)
Acum ma pregatesc sa merg sa platesc factura si fac si restrictia.Multumesc
Ploaia a stat,asa ca iau copii si mergem in oras,platim facturile si ii duc la cofetarie.Party fac cu ei |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 4/4/2006 Mesaje: 1856
|
distractie placuta |
|
|