Ce ati zice daca in relatia voastra ar exista o amica care devine stresanta ??? partea a doua..
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Anelise
Scris: Friday, May 23, 2008 12:59 PM
Nivel
Nivel: SAFIR

Inregistrat: 2/4/2008
Ingeras, nu mai fi trista! pupici Un lucru e clar, nu stiu daca poate fi numita prietena. Daca ti-a reprosat ca te gandesti numai la sotul si copiii tai, e complet imatura. E logic ca orice femeie sanatoasa la cap se gandeste in primul si in primul rand la familia ei. E normal, e firesc. Tu linisteste-te si gandeste-te la ale tale. In nici un caz sa nu te bagi, asta e parerea mea. Si de unde si pana unde sa ai nevoie de un intermediar in familia ta? Eu nici nu pot concepe un asemenea lucru. Auzi, sa rog pe altcineva sa vb cu sotul meu! Pai, daca nu eu sunt cea care il cunoaste cel mai bine si poate purta o discutie cu el, cine altcineva? Mi se pare absurd.
Ai grija de tine si lasa-i sa se linisteasca si ei si sa-si rezolve singuri problemele. Probabil e si foarte speriata de situatie, disperata poate, si de asta a reactionat asa.
Te pup si ai grija de tine! pupici
lucioasa
Scris: Friday, May 23, 2008 1:15 PM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 5/22/2008
ras Eu nu sunt de acord!!
Am o amica din copilarie, care inca nu si-a gasit jumatatea, e f haioasa dar f rigida in opinii.
Este binevenita in casa noastra, e ca si sora mea, sunt atatia ani intre noi,uneori daca eu nu sunt, o primeste sotzul&bebeloasa.
E adevarat ca are mult bun simtz si dak e sa vina,anuntza..dar uneori eu nu respect orele..asa ca se intampla sa nu fiu deja acasa.
Sotzul meu e painea Domnului, ar fi o mare ofensa sa-i spun sa plece de-acasa k nu-s io venita, sau sa n-o primeasknono
Deci, CONCLUZIE: Depinde de la caz la caz!:002:
lucioasa
Scris: Friday, May 23, 2008 1:23 PM
Nivel

Ingerash, privitor la problema ta - acea femeie are probleme psihice, e clar dupa manifestari.Thumb down
E bine sa frecventezi prietenii care sunt la fel ca si voi, adica pe aceeasi lungime de unda. Ma rog..cat de cat.
F F interesant subiectul, am auzit multe cazuri, diverse pareri. E util pentru ca atata timp cat existam ca si cuplu, se poate intampla orice.
Eu iti spun din experientza, avand in familie o ruda indepartata cu sindrom bi-polar, ca daca o persoana se manifesta catre cunoscuti precum personajul cu "limbaj colorat in sms" este clar problema psihica.
Nu te consuma ca nu ai tu cheia problemei...bravos si pt sotzul tau!
stele_pe_cer
Scris: Friday, May 23, 2008 1:31 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 2/13/2006
lucioasa wrote:
sindrom bi-polar

Ce e asta?
lucioasa
Scris: Friday, May 23, 2008 1:33 PM
Nivel

stele_pe_cer wrote:

Ce e asta?

sindrom maniaco-depresiv, cu simptome maniacale si depresive concomitente, sub tratament toata viata.
stele_pe_cer
Scris: Friday, May 23, 2008 1:43 PM
Nivel

lucioasa wrote:

sindrom maniaco-depresiv, cu simptome maniacale si depresive concomitente, sub tratament toata viata.

Sub tratament in stare libera? Sau legat, la nebuni?

Intreb de curiozitatesic !
lucioasa
Scris: Friday, May 23, 2008 2:19 PM
Nivel

Depinde de faza...nu radetzi, Doamne-pazeshte, era absolut normal baiatul - la 27 de ani s-a declanshat pe fondul unui soc, urmat de depresie.
Dar oricum, ideea este ca unele persoane sunt predispuse genetic, e mult de discutat si as prefera sa nu-mi amintesc de episodul prin care a trecut, e traumatizant numai de povestit.closedtopic
stele_pe_cer
Scris: Friday, May 23, 2008 2:30 PM
Nivel

Pai...nimeni nu te pune sa povestesti cazuri reale si mai ales din familie.Eu intrebam de simdrom in sine...

Iar de ras, nu stiu cine rade, eu doar scriusic !
ingerash
Scris: Friday, May 23, 2008 2:38 PM
Nivel
Nivel: DIAMANT

Inregistrat: 1/17/2008
Liz wrote:
Ingeras, nu mai fi trista! pupici Un lucru e clar, nu stiu daca poate fi numita prietena. Daca ti-a reprosat ca te gandesti numai la sotul si copiii tai, e complet imatura. E logic ca orice femeie sanatoasa la cap se gandeste in primul si in primul rand la familia ei. E normal, e firesc. Tu linisteste-te si gandeste-te la ale tale. In nici un caz sa nu te bagi, asta e parerea mea. Si de unde si pana unde sa ai nevoie de un intermediar in familia ta? Eu nici nu pot concepe un asemenea lucru. Auzi, sa rog pe altcineva sa vb cu sotul meu! Pai, daca nu eu sunt cea care il cunoaste cel mai bine si poate purta o discutie cu el, cine altcineva? Mi se pare absurd.
Ai grija de tine si lasa-i sa se linisteasca si ei si sa-si rezolve singuri problemele. Probabil e si foarte speriata de situatie, disperata poate, si de asta a reactionat asa.
Eu sunt un pic mai rea, recunosc, daca ar indrazni sa-mi faca o "prietena" sotul idiot, ii zboara fulgii, crede-ma. bataus tunete
Te pup si ai grija de tine! pupici

Liz multumesc pentru cuvintele tale.Am meditat asupre situatiei si o perioada nu sant disponibila nici telefonic pentru aceasta"familie".
Sa isi rezolve ei situatiaclosedtopic .Pun si inima pe tava dar daca cineva ma jigneste greu imi este sa uit .
Sotul este de parere sa schimbam numerele de telefon.

lucioasa, am o vecina cu probleme din astearambo ,am avut probleme cu ea,m-am trezit cu politia la usa.
Multumesc pupici pentru felicitari{adica pentru sotul meuras }.Am un barbat sa ma ung la ranaflowers angel
Laura&Alfonso
Scris: Friday, May 23, 2008 2:42 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 4/4/2006
Ingeras nu e nevoie sa it schimbi nr de telefon, vorbesti la compania telefonica cu care ai contract si faci restrictie la nr ei de telefon (sau numerele) pupici pupici
ingerash
Scris: Friday, May 23, 2008 2:45 PM
Nivel
Nivel: DIAMANT

Inregistrat: 1/17/2008
Laura&Alfonso wrote:
Ingeras nu e nevoie sa it schimbi nr de telefon, vorbesti la compania telefonica cu care ai contract si faci restrictie la nr ei de telefon (sau numerele) pupici pupici

Acum ma pregatesc sa merg sa platesc factura si fac si restrictia.Multumescpupici

Ploaia a stat,asa ca iau copii si mergem in oras,platim facturile si ii duc la cofetarie.Party fac cu eidance yes sarbatoare
Laura&Alfonso
Scris: Friday, May 23, 2008 2:59 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 4/4/2006
inger7 wrote:

Acum ma pregatesc sa merg sa platesc factura si fac si restrictia.Multumescpupici

Ploaia a stat,asa ca iau copii si mergem in oras,platim facturile si ii duc la cofetarie.Party fac cu eidance yes sarbatoare

pupici pupici distractie placuta bravo dance
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.