Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| kali wrote:M-ati ametit cu totul Nu esti singura. |
|

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 3/23/2007 Mesaje: 12042
| fetele nu dati cu rosii, inca sunt scumpe ... tot subiectul asta mi se pare o discutie condusa, interventiile sunt atat de scurte din partea initiatoarei subiectului!!! ma rog putine la numar incat am o senzatie ciudata ...sunt cam paranoia scuze, daca nu am dreptate!
|
|

Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 9883
| Eu am citit primele 5 - 6 postari din ziua de astazi la tema asta si mi-a sarit in ochi o postare , am raspuns si nu am mai citit. Acum privind in urma ...... incerc sa deslusesc opiniile , replicile , etc Am treaba , nu gluma ! |
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| Spor. Sa-mi zici si mie concluziile ca poate inteleg de la tine. |
|

Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 5/27/2006 Mesaje: 14390
| Un rezumat, ceva? |
|

Inregistrat: 5/12/2006 Mesaje: 12982
| kali wrote:Un rezumat, ceva? La inceput a fost destul de simplu dar acum s-au inmultit episoadele ....chiar asa ceva rezumat????? |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 1/14/2008 Mesaje: 5944
| Am o vaga impresie ca se va lasa cu mistocareala.... |
|

| katy_lumika wrote:Am o vaga impresie ca se va lasa cu mistocareala....
|
|
Inregistrat: 1/10/2007 Mesaje: 5597
|
Ingeras,o mica sugestie: daca si-a permis respectiva sa-ti faca sotul idiot,sa-ti numeasca copiii plozi,sa te catalogheze drept cea mai rea fiinta de pe lume,cred ca are nevoie de un control psihiatric. Pai nimeni nu e vinovat de problemele altora,n-au decat sa si le rezolve...recomandarea mea e sa rupi relatia cu ea si crede-ma ca pe undeva,daca asa se manifesta,il inteleg pe bietul om...acuma nu vreau sa fiu rea,dar daca sta in casa cu una ca ea si ii vorbeste si lui la fel,atunci fuge omul unde vede cu ochii...nu va amestecati ca picati la mijloc... |
|

| Chiar nu face nimeni un rezumat? |
|
Inregistrat: 1/10/2007 Mesaje: 5597
| katy_lumika wrote:Am o vaga impresie ca se va lasa cu mistocareala....
Pai,putem sa deschidem 1000 de topicuri de astea,ipotetice,bineinteles,ca vad ca au priza buna la public,ca si telenovelele. |
|

| oanalaurisa wrote:Pai,putem sa deschidem 1000 de topicuri de astea,ipotetice,bineinteles,ca vad ca au priza buna la public,ca si telenovelele. Mdaaa asta cam asa este.... |
|
 Nivel: Maestru
Inregistrat: 3/17/2008 Mesaje: 9649
| wow.. ce intorsatura a luat subiectul asta |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 10/24/2007 Mesaje: 2267
| e icitant sunt chestii care ne plac noua, femeilor..sa disecam TOT |
|

Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 1/17/2008 Mesaje: 27681
| Mama! ce dezbateri am avut in familie.Sant socata si acum ,parca nu-mi revin ,am stat impreuna cu ea la masa,am primit-o in casa si sa vorbeasca in halul asta Sotul l-a sunat pe barbatul ei si l-a instiintat ca de azi inainte sa uite unde stam ,el spunea ca nu-i pasa oricum el zicea ca este satul de crizele ei de gelozie si cicaleala si a luat copii si sta la parintii lui.Ea a ramas singura in casa si si-a varsat amarul si ciuda pe noi.Ma intreb de ce? De acum am sa fac ochii mari la "prieteni" ,mi-e ciuda ca am avut atata incredere in ei Gata capitolul asta ,cu ei,a luat sfarsit!
|
|
|