Nivel: SMARALD
Inregistrat: 7/22/2007 Mesaje: 11814
| Vreau sa zic ca sunt si multe femeii care au un amic de suflet,cum am eu. Tot timpul m-am simtit mai bine si mai respectata in anturajul baietilor. Deci inca decind am invatat am un amic de suflet,asa-i spun eu sufletul meu geaman si este deocamdata necasatorit are prietena pe care o cunosc citeodata chiar la sfirsit de saptamina vrea sa ne intilnim sa povestim unul la celalalt ce mai este nou in viata noastra.Sintem ca fratii. Ma gindesc cu groaza daca Yohanan mi-ar interzice sa ies cu el odata la citeva luni din cauza ca ar crede ceva. De fapt una din chestiile care m-a facut sa ma indragostesc de sotul meu, este ca nu a fost gelos,ca de altfel noi doi nu am fi putut fii impreuna. Eu sint foarte sociabila,si cunosc foarte multa lume chiar si barbati cu care sint in relatii excelente fie de la servici fie fostii mei amicii si cind ma intilnesc cu ei ne pupacim si ne imbratisam . Va dati seama daca un prieten de-al barbatului gelos vede asa o faza si-i povesteste lui ce poate sa iasa -divort sigur. La noi increderea unul in celalalt fara nici o explicatie unde am fost si ce am facut este foarte mare si pentru asta nu trebuie sa fii supusa barbatului tau sau el sa fie supus tie. Cine vrea si-i place sa insele inseala chiar daca tu acasa-i faci toate mofturile,asta sa stiti! |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 10/24/2007 Mesaje: 2267
| stele_pe_cer, eu am vrut sa zic ca daca respectivul doreste sa fie liber sa insele, nu merita sa se impace..m-am exprimat gresit.. adica ea nu merita sa-si sacrifice viata pt cineva care nu o respecta.. |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 6678
|
Dar cine esti tu ca sa ii impaci? Ai vreo datorie fata de ei, sau fata de ea?Kestia asta cu "impacarea" tine de ei doi sau de cineva specializat.Am impresia ca si la noi in Ro inainte de divort se face un fel de consiliere in sensul ca se incearca sa se determine ca sotii sa se razgandeasca, se da un termen de gandire, iar au o infatisare sau cum s-o numi...Nu stiu exact.
Poate ca in kestiuni de genul asta e mai bine sa nu te bagi, avand in vedere ca e un subiect delicat.Poti sfatui, poti fi alaturi de ei amandoi, poti sa ii sustii pe amandoi dar separat, dar de aici si pana la-ti imputa ca "tii' cu unul din ei...se merge pe un fagas urat. |
|

Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 1/17/2008 Mesaje: 27681
| Ea ma implora sa-i impac,l-am sunat pe sot si este de parere sa-i lasam pe ei sa decida viitorul relatiei lor.Deja a devenit isterica ,imi tipa la telefon ca eu stiam ce face el . Vai! in ce am intrat...7 ape nu ma mai curata |
|

| Sfefania_Johansson wrote:stele_pe_cer, eu am vrut sa zic ca daca respectivul doreste sa fie liber sa insele, nu merita sa se impace..m-am exprimat gresit...
Da, asa-i...Daca vrea si alte femei, sa se duca.Divorteaza si toate femeile pe care si le doreste sa le aiba!Sunt de acord cu tine.
Se spune ca patima alcolului si cea a femeilor nu se vindeca, ba mai mult, se "mosteneste". Acum, nu stiu daca e adevarat sau nu, dar...nici nu tin sa meditez prea mult la asta!!!
Sfefania_Johansson wrote:adica ea nu merita sa-si sacrifice viata pt cineva care nu o respecta..
Sunt si femei care si-o sacrifica.Sau si-o irosesc.Depinde cum privesti situatia.
Eu cred ca in asemenea ape tulburi nici unul din indivizii adulti, si cu atat mai putin copiii nu se pot dezvolta sanatos. Citeam demult o carte despre "Scretul casniciei fericite" (nu am gasit acel secret in respectiva carte ), DAR: am aflat multe lucruri interesante despre amprenta divortului asupra copiilor.Trist, adevart, inspirat din viata reala si de nedorit nimanui. |
|

|
Ba stai linistita ca nu tre sa te curete nici o "apa".Trecerea timpului va fi cea mai buna pt ei.Tu esti in afara problemei. Poate ar fi mai bine sa rupi orice legatura cu ei, cu amandoi. Le spui amandurora ca divergentele si problemele lor iti afecteaza tie bunul mers in familie si ca, cu parere de rau, simti nevoia sa te retragi din relatia cu ei si ca nu mai doresti nici un contact cu ei.Ca te simti neputiincioasa, ca nu detii puterea de a le rezolva problemele si ca cel mai intelept ar fi sa apeleze la un ajutor mai competent. Si uite-asa vor sti amandoi ca tu nu le vei mai fi alaturi de acum incolo.Sunt adulti, se preuspune ca sunt maturi si ar trebui sa se simta foarte responsabili pt ceea ce a fost, este si va fi intre ei.
Daca totusi veti fi nevoiti sa va mai intalniti in cercul vostru de prieteni, pur intamplator, eschivati-va un timp, fiti foarte rezervati fata de ei, un simplu salut, fara "ce mai faci", "ce bine arati" si intrati brusc in vorba cu altcineva.
Ai grija ca problemele lor sa nu afecteze familia ta! Uneori ajutorul care ne este cerut nu putem sa il oferim. |
|

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 7/22/2007 Mesaje: 11814
|
Inger un sfat de la mine,nu ai ce s-a te amesteci,ei sint singuri care -si pot rezolva problemele si oricit de prietena ai fi si oricit de bine ai vrea sa le faci nu le poti ajuta si la urma tot tu esti asta vinovata. Nu merita sa te amesteci! |
|

| Multumesc pentru sfaturi .Sotul zice la fel ca voi,sa stam deoparte.La sunat si pe el sa-i ceara ajutorul si sa enervat ca-l acuza de complicitate,am vrut sa-l sun si are telefonul inchis Cred ca am devenit cosul de gunoi al ei..."Esti cea mai rea fiinta de pe pamant si cea mai egoista.Te gandesti doar la tine si la idiotul de batbat-o si la plozi tai!....nu mai are rost sa ma obosesc ce mai scrie in mesaj...am o stare de |
|

| inger7, esti sigura ca tipa iti e prietena??? |
|

Inregistrat: 4/4/2006 Mesaje: 1856
| mami ingnor-o , si nu te mai stresa din cauza ei, e problema ei, e casnicia ei, nu te baga ca pana la urma tu o sa fii vinovata in caz de se impaca si relatia lor pana la urma nu functioneaza, o sa dea vina pe tine ca cica din cauza ta s-a impacat cu el ( it spun din proprie experienta, nu era vorba de casnicie ci de o relatie stabila intre 2 amici de ai mei , si ea m-a tot rugat sa o ajut sa se impace cu el, era isterica si na mai mult sa scap de gura ei am ajutat-o ca dupa totul frumos intre ei , s-au casatorit si ca la o luna sa afle ca sotul ei drag inca mai era cu domnisoara cu care o insela cand erau doar prieteni, si ghici cine era de vina "eu", eu eram de vina ca am obligat-o sa se impace cu el , ca din cauza mea s-a maritat cu el si etc.. am lasat-o sa se descarce ca la final sa ii spun ca ma doare in cot de relatia lor, si ca nu ma intereseaza casnicia ei , si sa faca bors ca eu am destule pe cap si nu am timp sa ii ascult prostiile .. si de atunci nu mai stiu nimica de ei, ca atat eu cat si Alberto am rupt absolut orice relatie cu ei ) asa ca ingeras stai mami linistita , ca important e ca acuma putinul timp care it mai ramane alaturi de sotul tau pana pleaca inafara la lucru, sa il petreceti impreuna si sa va bucurati impreuna de copilasii vostri, stiu ca te doare ca e prietena ta si sufera , dar e ora sa is rezolve singura problemele , te pupic , si inveseleste-te |
|

Inregistrat: 1/14/2008 Mesaje: 5944
| shirel wrote:Cine vrea si-i place sa insele inseala chiar daca tu acasa-i faci toate mofturile,asta sa stiti!
Asta cam asa e! |
|

| Sfefania ,o prietena adevarata chiar si la suparare si nervi, nu jigneste.Ce a facut ea,ma dezgustat si nu ma mai intereseaza persoana ei
Laura ,ai mare dreptate Promit sa ma inveselesc
Ma bucur enorm ca santeti alaturi de mine si nici nu aveti idee cat ajutor mi-ai dat
De la mine pentru voi 
|
|

| inger7 wrote:Sfefania ,o prietena adevarata chiar si la suparare si nervi,  nu jigneste.Ce a facut ea,ma dezgustat si nu ma mai intereseaza persoana ei
pai tocmai de asta intrebam.. |
|

Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 9883
| stele_pe_cer wrote:La noi la biserica, femeile sunt incurajate sa implineasca nevoile sotului. Toate (bunul simt iti dicteaza daca nevoile lui sunt reale si benefice). Astfel, se pare ca femeia este datoare: -sa asculte de sotul ei, [b]kiar daca sotul nu are dreptate/greseste [/b Glumiti, nu ???? Pai daca el o ia pe aratura tu il sustii , nu ii arati unde si cum greseste ? Si il mai si urmezi ???? Hm ! -sa satisfaca nevoile fizice/fiziologice ale sotului ei cand are el nevoie (aici se refera la ideea de a nu refuza sotul in pat, refuz care duce de multe ori la frustrarri si dorinta de a si le satisface in alta parte, fie si virtual). Si daca iti vine pilit acasa ? Sau daca nu ai tu chef ? Sau daca .... miroase a ceapa ???? Glumesc , dar mi se pare complet deplasat ! -sa nu avem relatii cu persoane de sex opus.Prin relatii se intelege sa nu incurajam/ initiem discutii cu persoane de sex opus. Si daca sunt Gay se mai pune ? Stele, se poate sa avem si alte opinii, nu ? |
|

Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 5/27/2006 Mesaje: 14390
| M-ati ametit cu totul |
|
|