Nivel: Avansat
Inregistrat: 10/24/2007 Mesaje: 2267
|
|
|
 Nivel: Senior
Inregistrat: 3/4/2008 Mesaje: 7332
| Bravo Stefania, asa trebuie procedat. Miru, ai dreptate. |
|

Inregistrat: 3/2/2006 Mesaje: 5605
| Acum fiecare cu parerea lui.Eu nu as accepta sa aiba o amica atat de apropiata ..Mie o prietenie intre un barbat si o femeie atata timp cat unul sau amandoi au familii nu-mi miroase a bine .Si amica nu are mare vina ,vina este a barbatului el trebuie sa puna piciorul in prag sau mai bine zis trebuia.Ce lenjerii si atractii puternice ,daca ii place sa umble va umbla indiferent de ce are acasa ,doar nu o sa stea fata mereu cu gandul sa fie cat mai sexy pentru el (o fi avand si zile cand este obosita ,suparata ) ca altfel va pleca dupa alta.El trebuie sa o iubeasca asa cum este cu bune si rele si sexy si fara sa fie sexy..Daca nu atunci nu este pentru ea.Este intr-adevar tare greu cand iubesti dar asa va suferi si mai mult.Si totusi el spune ca o iubeste pai atunci gata cu amica.Uff ca usori este sa dai sfaturi . Stefania si eu as fi procedat la fel. .Cat despre site-urile noi aparute mi se pare o grija in plus si nu suntem de acord cu ele. |
|
Inregistrat: 1/31/2008 Mesaje: 3374
| inger7 wrote:Un plan 1.fa poze cu prietenul tau pline de tandrete,de romantism,chiar saruturi  .Punele in hi5 sa le vada 2.Iesiti impreuna,fiti mai apropriati ca la inceput. 3.vorbeste-i tandru prietenului tau,fi "cameleon"!ca sa-ti atingi scopul,de-a o alunga dintre voi. Mult succes!
Si adauga-ti la status pe mess mesaje de genul "Te iubesc, x-ulescu meu drag" |
|

Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 1/17/2008 Mesaje: 27681
| petro wrote:Si adauga-ti la status pe mess mesaje de genul "Te iubesc, x-ulescu meu drag"
,buna indicatie! |
|
| Nu e prea bine sa te iei de respectiva. Iti spun din experienta. Noi aveam vreo doi ani de relatie (eu aveam 22 de ani) cand a inceput fostul meu prieten (actualul sot ) sa se dea pe net cu fetele. Iar eu, minte de copil prost, normal ca m-am luat de una. Si n-a fost bine . Ca am cam picat de proasta. Iar orgolioasa cum sunt am vrut sa rup relatia cu el.
Bine, ca l-am lasat balta vreo doua saptamani, nici n-am vrut sa aud de el, nu ii raspundeam la telefoane, treceam pe langa el si-l ignoram de parca n-ar fi existat, timp in care el aparea ba cu flori, ba cu te miri ce cadouri, ba ma sunau colegii lui si-mi spuneau sa-l iert ca el ma iubeste de nu mai poate. Dar daca lasa dupa mine atunci si nu facea nimic... clar ca Darius nu mai era azi . Nu toti barbatii sunt la fel, n-ai de unde sa stii cum va reactiona, orgoliul lor este mai mare decat al nostru. |
|

Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 36610
| petro wrote:Si adauga-ti la status pe mess mesaje de genul "Te iubesc, x-ulescu meu drag"
"te iubesc" e banal pentru tanti asta...mai bine e "ce bine ne-am simtit aseara, iubitule", "asa obosita sunt, nu m-a lasat X sa dorm azi - noapte" si fel de fel... |
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| Kiki wrote:"te iubesc" e banal pentru tanti asta...mai bine e "ce bine ne-am simtit aseara, iubitule", "asa obosita sunt, nu m-a lasat X sa dorm azi - noapte" si fel de fel...
|
|

Inregistrat: 10/24/2007 Mesaje: 2267
| Kiki wrote:"te iubesc" e banal pentru tanti asta...mai bine e "ce bine ne-am simtit aseara, iubitule", "asa obosita sunt, nu m-a lasat X sa dorm azi - noapte" si fel de fel...
chiar aveam de gand ssa scriu ceva de genul..si cand colo, era deja acolo postarea suscriu celor spuse de tine |
|

Inregistrat: 2/22/2006 Mesaje: 4839
| Te-a vrajit iar ...treaba ta dar eu zic sa amani cu verighetele si mai vorbim peste vreo 5 ani daca n-am avut dreptate.Bafta in alegerea ta Fetelor, am si eu o completare, nu toti barbatii sunt la fel |
|
| mihaela75 wrote: Fetelor, am si eu o completare, nu toti barbatii sunt la fel
subscriu Unii sunt orbi de-a binelea chiar daca nu i-au diagnosticat oftalmologii. |
|

Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/26/2006 Mesaje: 16505
| Mai dragelor, sunteti beton! |
|
Inregistrat: 1/10/2007 Mesaje: 5597
|
Interesant topic! Va urmaresc cu mult interes! |
|

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 5/12/2006 Mesaje: 12982
| petro wrote:
subscriu Unii sunt orbi de-a binelea chiar daca nu i-au diagnosticat oftalmologii.
|
|

Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 6678
| Imi dau si eu su parerea: o amica nu are ce cauta in viata unui cuplu.Amica nu poate fi decat a unei persoane de tip feminin, amicul nu poate fi decat al unei persoane de sex masculin.Timpul pt amici si amice a expirat.In viata de cuplu amicii si amicele se inlocuiesc cu prietenii de familie, ceea ce este cu totul altceva.
Noi, in cultul nostru avem o regula foarte sanatoasa (dupa parerea mea), pe care eu si Eugen o aplicam kiar si cu cei din afara bisericii noastre: nu avem relatii fiecare in parte cu persoane de sex opus si nici nu initiem discutii cu persoane de sex opus decat in prezenta partenerului nostru.EU nu sun la telefon persoanele de sex masculin din biserica noastra (pe cele din afara da-daca kiar este nevoie, dar nu ma dedau la discutii lungi si nelaobiect si la fel Eugen).Astfel ne scutim reciproc de multe neplaceri.Nu avem prieteni decat cupluri necastorite sau casatorite.Cu persoanele singure,necasatorite ne intalnim fiecare in parte si intotdeauna ni-i alegem sa fie de acelasi sex (eu-femei, Eugen-barbati) si petrecem timp in doi (eu cu ea, Eugen cu prietenul/i, niciodata in 3.Nu ne dam astfel ocazia la scene de gelozie, pt.ca nici nu le provocam.Cand vine o prietena pe la mine, Eugen sta putin cu noi, ca de "bun venit", apoi isi face de lucru in alta camera.La fel si eu cand el are musafiri.
La inceputul relatiei mele cu Eugen am avut o mini-problemutza: fosta prietena ramasa in relatie de prietenie cu Eugen !Adio si n-am cuvinte!Nu l-am pus sa aleaga.Ci i-am spus raspicat:PA!N-a fost PA, ca nu a mai luat legatura cu ea, s-a mutat cu mine si si-a skimbat si nr.de tel. Apoi mai avea o amica (inca una, dar bineintentionata):s-a pierdut pe drum.Nu am facut nimic ca sa o indepartez, doar mi-am vazut de familie "cum trebuie".Atata timp cat ii oferi barbatului ce are nevoie si cand are nevoie, se diminueaza mult aruncatul cu privirea dincolo de gardul familiei. Dar, cum spuenau si fetele: depinde si de barbat, dar si de femeie.Si, ca si femeie, eu capul nu mi-l plec, nu fac compromisuri, nu-mi plac jumatatile de masura si nici apele caldute. |
|
|