Ce ati strans ca un harciog?
Subiectul anterior · Subiectul urmator
shirel
Scris: Thursday, September 8, 2011 9:13 PM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 7/22/2007
Vai ce m-am distrat aici!hohot hohot hohot
Eu nu prea adun si asta cu invatatul de minte din Romania unde eram colectionara de timbre,reviste de moda,culinare si decoratii interioare pe care parintii mi le-au pastrat pana in ziua de astazi.
Aici si de cand ne-am cumparat casa incerc sa nu tin nimic daca nu am nevoie dar oricum se mai intampla sa am ceva cosmetice in plus care sunt primite cadou si inca nefolosite,parfumuri la greu as spune dar sper sa reusesc sa le folosesc odata pe toate ,jucarii fiindca bunicii cumpara niste prostii dar le tin acolo sa nu zica ca uite cum ne arunca jucariile cumparate si vede-ti se aduna ....daaaaar noroc cu sarbatoriile astea ale noastre cand se face curatenie generala si se doneaza multe asa ca chiar mai ieri am donat o multime de haine de ale mele (eu am un motto daca nu port timp de un an -doi ceva nu -l voi imbraca niciodata si chiar asa se intampla ras sic )jucarii le-am dus la gradi,am facut si aruncat toate operele de arta ale copiilor si mai toate restul de hartieraie pe care le strange sotul ca si asta doamne sa mi-l tina D-zeu in viatza mult timp dar tare imi mai place sa adune prostii la casa omului ...dar cu mine nu-i merge eu imediat arunc totul!
Aaa mai rau ca acum o am si pe a mea muma care hohot hohot era o cunoscuta colectoinare de tot ce exista cu mottoul :"poate vreodata o sa avem nevoie" hohot hohot hohot dar aici parca s-a mai linistit dar asta fiindca cumpar eu tot ce are nevoie si uite ca nu mai are ce aduna!
dumnezeule ce m-am intins!sic hohot alcool
flori1972
Scris: Friday, September 16, 2011 1:37 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 11/20/2009
bereea wrote:
peste o suta? eu am doua si alea negreras

da peste 100sic si pt ca sunt fan si nu puteam sa-mi cumpar am inceput in urma cu 7 ani s-a vind pt o doamna si vand si acum ,in schimb primesc cadou(baticuri binenteles )asa ca tot ce apare nou "hop si io"dance
Fluturas
Scris: Friday, September 16, 2011 3:32 PM
Nivel: Maestru

Inregistrat: 11/22/2006
flori1972 wrote:
am peste 100 baticuri pt biserica sic sic

wow,asta da...si mie imi place sau mi-ar place sa am toate culorile.am vreo 20,doar ca multe cu flori si buline(primite de la socrii mei)si alea nu imi place sa le port,dar imi place sa le am.
Bibiii
Scris: Monday, April 30, 2012 12:01 AM
Nivel: Guest

Inregistrat: 2/12/2006
Eu am pastrat testele de sarcina ras , colectionez plase,pixuri si monede:018: .
mikaela
Scris: Monday, April 30, 2012 2:44 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 8/11/2010
mikaela wrote:
Chiar zilele trecute am inceput sa triez din prostiile adunate...Ma si mir cum de am adunat atatea in doar 5 ani de cand sunt aici. O groaza de haine, unele din Ro de care nu ma indur sa ma despart ca mi-au placut si chiar daca nu imi mai vin, imi amintesc de vremurile de acasa... Apoi am materiale, tot felul de materiale de croitorie (poate fac bine sa si postez cateva din lucrurile cusute!), ate de crosetat, impletit si cusut...Si de cand am bebelutza, am adunat si pentru ea, jucarii, haine, carti, pentru varsta ei dar si mai avansate daca am avut ocazia sa gasesc ceva ce mi-a placut multalcool Sotul are "boala" electronicelor si a mobilei, asa ca avem calculatoare functionabile de pus si in baie, si nefunctionabile de care nu se indura sa se desparta, TV-uri in toate camerele (uneori imi vine sa le arunc pe geam mai ales pe cel din dormitor, ca stau deschise non-stop), mobila si acasa si in depozitcry Apoi am creme de toate felurile, mai sunt inca la capitolul "incercat asta si aia", imi plac lenjeriile de pat, prosoapele, fetele de masa si perdelele si am mai mult decat necesarul fool Tot am adunat in ideea ca ne cumparam casa mare, dar pana la casa, ma impiedic de toate si am zis ca ma apuc de vandut si aruncat. Faceam misto cu sotul c-o sa ne vedem la emisiunile alea cu "Hoarders, ingropat de viu"hohot nu se stie niciodata alcool

Ehehe, ce mai scriam eu pe vremea aiahohot Acum e bine, toate sunt la locul lor, am sortat, donat si vandut ce nu am avut nevoie pt casa, suntem pe drumul cel bunyes
oanamaria
Scris: Monday, April 30, 2012 7:08 AM
Nivel
Nivel: RUBIN

Inregistrat: 4/22/2009
Asa te vreau Mikaele!
Eu ate ,saci de ate ,reviste si cosmetice-sacose de cosmetice -dar nimic nu e inutil folosesc tot .ras
LilianaD
Scris: Monday, April 30, 2012 9:20 AM
Nivel

Inregistrat: 2/22/2011
Pentru ca mama mea e ceva de groaza cu stransul lucrurilor inutile si vesnic in lipsa de spatiu, am urat intotdeauna treaba asta, asa ca eu am incercat sa ma feresc de treaba asta. Dau sau arunc fara retinere haine sau obiecte care consider ca nu le mai port sau folosesc. In schimb, de la un timp, am inceput sa adun atze.
Dar ce ma fac cu sotul meu? Aduna tot felul de scule, suruburi, masinarii, carora eu nu le vad rostul, dar lui toate ii trebuiesc. Noroc ca are doua garaje la dispozitie pentru depozitat...banghead
bereea
Scris: Thursday, September 11, 2014 9:28 AM
Nivel

Inregistrat: 3/29/2007
Am descoperit ca am si eu un mic harciog in casa: strange tot si ascunde ca sa nu le gasesc si sa le arunc. Oricat incerc sa o fac sa inteleaga ca nu este nevoie sa stranga cartonul dupa ce s-a terminat hartia igienica , tot o face.Le ascunde in cele mai incredibile locuri pentru ca - explicatia ei - are nevoie de ele.Si daca s-ar limita numai la asta.Cateodata o trimit la plimbare cu taica-su numai ca s apot sa arunc tot ceea ce-i "trebuie" fiica-mii.
kali
Scris: Thursday, September 11, 2014 9:33 AM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 5/27/2006
Haha Buddy1 Si eu am o harcioguta care miorlaie pana si cand arunc copertile rupte de anul trecut... face colectie de etichete... are fel de fel de maruntisuri - tot asa - ascunse in cele mai imposibile locuri. La fel, o trimit la plimbare cand vreau sa fac ordine. Culmea, desi toate ii " trebuie " nu-si da seama cand lipseste ceva - bine, nu ma refer la lucrurile importante sau la care chiar stiu ca tine.
bereea
Scris: Thursday, September 11, 2014 9:48 AM
Nivel

Inregistrat: 3/29/2007
kali wrote:
Culmea, desi toate ii " trebuie " nu-si da seama cand lipseste ceva - bine, nu ma refer la lucrurile importante sau la care chiar stiu ca tine.

Exact asa si la noi!
roxinthya
Scris: Thursday, September 11, 2014 11:04 AM
Nivel

Inregistrat: 11/10/2009
Eu sunt cu atele , nasturii si pungile goale alcool
mikaela
Scris: Thursday, September 11, 2014 5:04 PM
Nivel

Hilar Noi tocmai am facut curat in pod si am scapat de ultimele prostii si decoratiuni spalacite.

EU am aruncat toate pungile, colectionasem cativa saci cu pungi ca speram la crosetat cu plastic dar m-am lecuit de tot si toate, mi s-au pus pe suflet, vreau sa am cat mai simplu si curat, ca la manastire, strictul necesar angel

Roxi, uite aici idei daca vrei sa strangi pungi si sa le refolosesti, sa nu incurce.

mikaela attached the following image(s):
imagesxypqt6mx.jpgimageszrq6ouat.jpgimages885oz58q.jpg

roxinthya
Scris: Friday, September 12, 2014 9:09 AM
Nivel

Inregistrat: 11/10/2009
Mika - tot de-aia stransesem si eu pungile Crazy
Merci de idei Cheek Kiss
ingerash
Scris: Friday, September 12, 2014 2:07 PM
Nivel
Nivel: DIAMANT

Inregistrat: 1/17/2008
Mai nou....margelute,bilute poliester pentru decoratiuni,nasturi,andrele,crosete. Blushing
mikaela
Scris: Friday, September 12, 2014 4:00 PM
Nivel

roxinthya wrote:
Mika - tot de-aia stransesem si eu pungile Crazy
Merci de idei Cheek Kiss

Big Laugh Boala grea Big Laugh Nu-ti spun cu ce durere in suflet le-am lasat pe ale mele sa plece hohot
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.