Ce ati strans ca un harciog?
Subiectul anterior · Subiectul urmator
AdrianaC
Scris: Tuesday, September 2, 2008 5:35 PM
Nivel: ALBA CA ZAPADA

Inregistrat: 2/12/2006
Ce ati strans ca un harciog si desi nu v-ati mai uitat de mult timp prin / peste ele totusi nu va indurati sa aruncati?

Eu am avut o vreme stransa toata colectia de reviste Mami, din 2000 si pana in 2007.

In 2007 am clacat prima data, pentru ca ma invadasera, dar nici nu ma induram sa renunt la ele, si am inceput sa le triez. Atunci am ramas cam cu 1/3 din ele, unele doar cateva file din revista, altele revista intreaga.

Apoi la inceputul lui 2008 am aruncat tot ras

La fel am procedat si cu revistele de amenajare casa, gen DOMUS, Casa mea, etc, etc. Le-am strans cat le-am strans, vreo 3 ani si apoi acum 1 luna i le-am dat soacrei mele ras
Mela
Scris: Tuesday, September 2, 2008 6:37 PM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 11/19/2006
eu am colectionat pixuri,am avut muuulte,de toate modelele si culorile.unele s-au pierdut,altele stau si acum frumos in dulap la sora-mea,care a preluat camera mea dupa ce m-am maritatras
am mai strans si brichete,in perioada cand fumam,cine vroia sa-mi faca o bucurie stia ca trebuie sa-mi aduca o bricheta mai deosebita.si alea,tot la sora-mea sunt ras
aaa,si banuti am colectionat,am 2 vaze de flori mai mici pline cu monede,tot la sora-meahohot
acum nu-mi mai vine sa strang nimic,am nevoie de cat mai mult spatiuangel
kali
Scris: Wednesday, September 3, 2008 7:17 AM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 5/27/2006
Haine... haine... haine...
Pe unele nu le-am purtat de ani de zile si totusi nu ma indur sa le dau; ori mi-au placut foarte mult la momentul cumpararii, ori imi aduc aminte de ceva... cert e ca sunt invadata de haine.

Aaaaa, si chitante. Nu stiu de ce, greu renunt la ele, chiar si cele foarte vechi. Tot timpul ma gandesc: daca totusi...
raly
Scris: Wednesday, September 3, 2008 7:30 AM
Nivel
Nivel: DIAMANT

Inregistrat: 12/17/2007
Sami la capitolul pixuri stau si eu bine,am o gramadaaa si nu ma indur sa le arunc chiar daca nu mai scriu.sic
dya
Scris: Wednesday, September 3, 2008 8:01 AM
Nivel

Inregistrat: 5/12/2006
Pixuri am avut si eu dar anul trecut le-am aruncat desi daca mai scotocesc sunt convinsa ca mai gasesc...traiasca reprezentantii de medicamente .sic ras Chitante am si eu o gramada , haine la fel ma despart foarte greu de ele...in general ma despart foarte greu de toate lucrurile....cred ca acest subiect mi-a adus de aminte ca ar trebui sa mai fac o razie printre lucrurile inutile. Problema este ca de cind cu Cezara m-am apucat sa-i pastrez si ei lucrusoare care nu-i mai sunt utile. Cred ca am o problema...alcool alcool alcool
raly
Scris: Wednesday, September 3, 2008 8:03 AM
Nivel
Nivel: DIAMANT

Inregistrat: 12/17/2007
Eu cred ca tu te gandesti totusi la bb2computerlove
Kiki
Scris: Wednesday, September 3, 2008 8:40 AM
Nivel
Nivel: TOP TEAM

Inregistrat: 2/14/2006
Chitante, am unele din 2000 si inca nu le-am aruncat, fluturasii de salariu ai sotului, ca nu se indura sa le arunce, reviste - de astea am scapat, haine - si de astea am scapat.
kali
Scris: Wednesday, September 3, 2008 8:46 AM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 5/27/2006
dya wrote:
Problema este ca de cind cu Cezara m-am apucat sa-i pastrez si ei lucrusoare care nu-i mai sunt utile. Cred ca am o problema...alcool alcool alcool

Daaa, si eu... primele hainute, rochite dragi de care nu ma indur sa ma despart... primii ciorapei, papucei... paturici, prima suzi, primele jucarii... in total 2 cutii mari care ocupa aproape un dulap.
Mela
Scris: Wednesday, September 3, 2008 10:37 AM
Nivel

Inregistrat: 11/19/2006
eu am haine pastrate inclusiv de cand eram in liceu,nu ma indur sa le dau,desi sigur n-o sa le mai port niciodata.imi tot cumpar si tot imi mai trebuiesic
la fel sunt si cu pantofii...
hainele copiilor le dau,am pastrat doar rochita de botez a fetei si costumasul baiatului angel

pastrez chitantele de la rate si de la chirie,cele de la telefoane si curent le arunca dupa un an.
TeosOf
Scris: Wednesday, September 3, 2008 11:04 AM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 3/4/2008
Vreo cativa ani buni, am strans si eu revistele "Casa Lux" si "Elle". Acum arunc tot ce nu-mi este folositor. Cum mai spunea cineva, am nevoie de spatiu.
Sotzulache a strans carti. Am un garaj plin cu carti. In loc sa stea masina, stau cartile. El nu se-ndura sa le dea. Eu, pe-ale mele le-am dat fara regrete. Unde o sa ne mutam acum, le-am spus, soatzei si Isabellei, ca mai mult de 100 de carti nu vreau sa vad.
Fluturas
Scris: Wednesday, September 3, 2008 12:30 PM
Nivel: Maestru

Inregistrat: 11/22/2006
eu am testele de sarcina,unu de la darius si unu de la karina,pe care nu le indur sa le arunc,desi abea se mai vad liniile.
AdrianaC
Scris: Wednesday, September 3, 2008 12:30 PM
Nivel: ALBA CA ZAPADA

Inregistrat: 2/12/2006
Daaa, si cu cartile am o problema. Nu exista sa mergem la cumparaturi si sa nu luam macar 1 carte, deci minim 4 carti / luna x 12 luni = 48 carti / an x 17 ani de cand suntem impreuna .... vreo 800 de carti daca nu si mai mult, ca am avut si saptamani in care luam cate 2-3-4 carti ras.

Oricum, la astea nu as renunta nicicum, am colectii intregi.

Eu sunt obsedata de cartile lui John Grisham, John Saul, Steven King si nu numai, Tzepii e cu cele SF, are toata colectia Dune, Stapanul Inelelor, Harry Potter ....

Plus cartile copiilor. Cel putin 1 carte / saptamana le iau. Alice e acum la colectia de carti cu zane si pandeste tot ce apare sa nu ramana colectia incompleta.
delia
Scris: Wednesday, September 3, 2008 4:49 PM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 8/17/2008
eu am foarte multe reviste pe care nu ma indur sa le arunc desi unele chiar nu imi mai sunt de folosras
petro
Scris: Wednesday, September 3, 2008 7:29 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 1/31/2008
Pastrez inca toate cursurile din facultate. Nu stiu de ce...scratch. Ma gandesc la un master in ... si... poate, poate imi vor folosi la ceva (desi tare ma-ndoiesc). Ma despart greu de colectia de reviste Photo Magazin si de felicitari si vederi. Hainele nu le port mai mult de doua sezoane si apoi le dau. Unele le dau noi ca ma plictisesc de ele doar cand le privesc. Hainutele lui Darius, in schimb, le pastrez. Pentru bebele surioarei mele sau al nasei lui Darius (care nu prea vor sa vina oare).
Cristy
Scris: Wednesday, September 3, 2008 9:02 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 1/8/2007
Off si eu am toate cartile de la cursurile de specialitate pe care le-am facut, multe din ele nici nu le-am deschis de 10 ani ras De mult a schimbat Microsoft OS-urile si eu tot pastrez cartile hohot

Am si eu o colectie de reviste de retete dar arata frumos si o pastrez sic si mai aveam o cutie cu hanute de ale fetelor de cand erau mici , dar am mai dat din ele angel
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.