Ce ati facut cu rochia de mireasa?
Subiectul anterior · Subiectul urmator
bulinutza
Scris: Monday, May 21, 2012 7:33 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 10/14/2007
bereea wrote:
Si eu o am inca .O tin ma parintii mei acasa si o incerc in fiecare an.Pana anul trecut am intrat inca in ea, sa vad anul acesta.De asemenea am inca ciorapii, jartiera si...camasa de noapte

Waaaaiiii...esti tare...hohot hohot hohot Eu m-am maritat la 57 kg si acum am 75 kg...plans plans plans Imi place de tine ca dupa atitia ani, te mentii la aceeasi greutate...newclap newclap

Eu am dat-o soacrei mele, la tara si a facut-o cadou cuiva care si-a dorit-o foarte mult.
(Era simpla, frumoasa si cu un pardesiu cu o trena de 6 metri - mi-am desenat-o singura si am facut-o la comanda)

Cum ziceau si fetele...o am amintire in poze...:018:
bereea
Scris: Monday, May 21, 2012 9:03 AM
Nivel
Nivel: RUBIN

Inregistrat: 3/29/2007
Bulinutzacomputerlove (trebuie sa incap in rochie per forza...am un sot pretentiosalcool )
kali
Scris: Monday, May 21, 2012 10:09 AM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 5/27/2006
Prima rochie de mireasa a ajuns la gunoi, spre deliciul unor boschetari care au pus in scena ceva piese de "teatru" cu ea. Pana sa ia aceasta cale, a stat cuminte in dulap.
A doua e o rochie de seara, de fapt, iar de draga ce mi-e, intentionez sa o mai port.
S.ELENA
Scris: Tuesday, May 22, 2012 6:47 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 6/20/2007
Eu am vandut-o cam la o saptamana dupa nunta. M-a vazut cu ea o fata din blocul vecin, si dupa nunta, cand noi eram plecati in sapta-luna de miere ras ea a tot insistat pe la mama, iar mama m-a terorizat cu telefoanele, ca pana la urma am cedat si am fost de acord sa o vand. Am avut noroc ca am luat pe ea aproape cat am dat.
Insa pastrez voalul, coronita, jartiera, manusile, cosuletul de mireasa si pantofii (acestia pot fi purtati, deoarece sunt albi, simpli si cu toc subtire, dar nu am prea mai avut ocazia).
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.