Nivel: Avansat
Inregistrat: 10/14/2007 Mesaje: 3780
| bereea wrote:Si eu o am inca .O tin ma parintii mei acasa si o incerc in fiecare an.Pana anul trecut am intrat inca in ea, sa vad anul acesta.De asemenea am inca ciorapii, jartiera si...camasa de noapte
Waaaaiiii...esti tare... Eu m-am maritat la 57 kg si acum am 75 kg... Imi place de tine ca dupa atitia ani, te mentii la aceeasi greutate...
Eu am dat-o soacrei mele, la tara si a facut-o cadou cuiva care si-a dorit-o foarte mult. (Era simpla, frumoasa si cu un pardesiu cu o trena de 6 metri - mi-am desenat-o singura si am facut-o la comanda)
Cum ziceau si fetele...o am amintire in poze...:018: |

Nivel: RUBIN
Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22799
| Bulinutza (trebuie sa incap in rochie per forza...am un sot pretentios ) |

Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 5/27/2006 Mesaje: 14390
| Prima rochie de mireasa a ajuns la gunoi, spre deliciul unor boschetari care au pus in scena ceva piese de "teatru" cu ea. Pana sa ia aceasta cale, a stat cuminte in dulap. A doua e o rochie de seara, de fapt, iar de draga ce mi-e, intentionez sa o mai port. |

Nivel: Senior
Inregistrat: 6/20/2007 Mesaje: 7309
| Eu am vandut-o cam la o saptamana dupa nunta. M-a vazut cu ea o fata din blocul vecin, si dupa nunta, cand noi eram plecati in sapta-luna de miere ea a tot insistat pe la mama, iar mama m-a terorizat cu telefoanele, ca pana la urma am cedat si am fost de acord sa o vand. Am avut noroc ca am luat pe ea aproape cat am dat. Insa pastrez voalul, coronita, jartiera, manusile, cosuletul de mireasa si pantofii (acestia pot fi purtati, deoarece sunt albi, simpli si cu toc subtire, dar nu am prea mai avut ocazia). |