Nivel: ALBA CA ZAPADA
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 17850
| Eu mai am si acum printr-un colt uitat de vreme rochia mea de mireasa, voalul si pantofii...
Voi ce ati facut cu rochita de mireasa? |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 3/22/2010 Mesaje: 3091
| O pastrez amintire .E la naftalina sus in dulap .Voalul l-a cam terminat fiimea cu joaca ei...chiar nu stiu pe unde mai este si ce o fi ramas din el |
|

Inregistrat: 8/11/2010 Mesaje: 2334
| EU ma gandesc s-o inchiriez |
|

Inregistrat: 12/9/2009 Mesaje: 4771
| Si eu o am inca in sifonier ...nu m-am decis ce sa fac cu ea !
|
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 6/26/2007 Mesaje: 6054
| Eu am vandut-o la vreo 2 ani dupa nunta si banii de pe ea i-am dat dar la doua nunti.. |
|
Inregistrat: 11/2/2009 Mesaje: 1847
| Am imprumutat-o cumnatei mele pt ca i-a placut si dupa nunta mi-a adus-o inapoi,asa ca inca o mai am in dulap.O pastrez, pt ca eu as fi vrut sa vad rochia de mireasa a mamei mele(si n-o mai avea decat pe cea de la civila,pe care m-am bucurat enorm sa o vad).As vrea sa o vada fiica-mea pe a mea cand va fi ea pe punctul de a se casatori. |
|

Nivel: RUBIN
Inregistrat: 4/22/2009 Mesaje: 20813
| E pus aintr-un sac la soacra-mea -inca o mai pastrez ,dar nu cred ca o sa-mi para rau cand o s-o pun la gunoi .M-am bucurat de ea si daca vrea cineva s-o vada am sute de poze cu ea. |
|

Inregistrat: 12/9/2009 Mesaje: 4771
| eu vreau oana eu am facut doar poze pt album asa nu am pe calculator |
|

Inregistrat: 9/13/2006 Mesaje: 1653
| Eu am la pastrare toata costumatia rochie ,voal ,pantofi...ciorapi cu jartiera... , cred ca atunci cand ne mutam ajunge in pod... |
|

Inregistrat: 4/22/2009 Mesaje: 20813
| Georgy am schimbat 3 laptopuri de atunic si le am pe un CD special deci in calc asta nu am poze mai vechi de cateva luni. |
|

Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22799
| Si eu o am inca .O tin ma parintii mei acasa si o incerc in fiecare an.Pana anul trecut am intrat inca in ea, sa vad anul acesta.De asemenea am inca ciorapii, jartiera si...camasa de noapte |
|
Inregistrat: 6/20/2008 Mesaje: 5142
| O pastrez ca Diana o vrea la nunta ei .Zice ca-si cumpara si ea ce-i place dar rochia mea vrea s-o poarte in biserica...am ramas paf,nu ma asteptam sa gandesca asa |
|

Inregistrat: 11/10/2009 Mesaje: 7238
| Si eu o patrez la mama dar e rupta pe la poale ca mi-au calcat pe ea aproape totzi invitatzii |
|

Inregistrat: 10/14/2009 Mesaje: 5442
| Uitati ce am facut eu cu a mea .Dat fiind ca se rupsese o buna bucata din ea ,fiind facuta din voal ,cand mi-a crescut fata i-am refacut-o pt o serbare si a purtat-o si cea mica(ea fiind in poza). mariana71 attached the following image(s):

|
|

Inregistrat: 6/8/2010 Mesaje: 2562
| cind am dat eu de rochie dupa multi ani am gasit-o fara o maneca din care fiica mea ii facu-se o rochie papusii ei Voalul pe care eu l-am avut lung il puneam peste patut vara sa doarma copii la aer fara sa-i deranjeze vreo inseacta |
|
|