Ce articole alegem pentru bebelusi?
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Andi&Mariuca
Scris: Sunday, August 30, 2009 10:26 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 2/14/2006
Praslea pupici
Kiki
Scris: Monday, August 31, 2009 8:11 AM
Nivel
Nivel: TOP TEAM

Anca, ce hainute frumoase are Mariuca ta! grup
lenus, sa foloseasca Ioana cu placere noul mijloc de transport! hearts
Fluturas
Scris: Monday, August 31, 2009 8:48 AM
Nivel: Maestru

Inregistrat: 11/22/2006
lenus,frumos carucior,sa il stapiniti sanatoase
anca,frumoase hainute,dar pantofiorii mi-ai placut si mie mult de tot
Anelise
Scris: Monday, August 31, 2009 9:01 AM
Nivel
Nivel: SAFIR

Inregistrat: 2/4/2008
Lenus, sa stapaniti caruciorul cu placere! angel pupici Abia astept sa mergem cu printesele in parc! bounce coeur

Anca, papuceii sunt atat de dragalasi! love Mariuca sa poarte sanatoasa si voioasa toate lucrusoarele! angel pupici
fdianamaria
Scris: Monday, August 31, 2009 2:35 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 2/17/2006
Ce lucrusoare frumoase !!! Bravo fetelor !!

Mami de Rik, tu cum te-ai pregatit? Mai putin si vine minunea !! majoreta majoreta
Andi&Mariuca
Scris: Monday, August 31, 2009 3:31 PM
Nivel

kikisor, Liz, Helga, Diana pupici

acum caut rochita asortata la pantofiori!topai love
Ana
Scris: Monday, August 31, 2009 4:35 PM
Nivel

Inregistrat: 11/9/2008
fdianamaria wrote:
Ce lucrusoare frumoase !!! Bravo fetelor !!

Mami de Rik, tu cum te-ai pregatit? Mai putin si vine minunea !! majoreta majoreta
Voi reveni si eu cu pozici...numai sa fac la cele cu care m-am innoit!!!

Cosulet,cula si multe altele le am de la Rik....si haniutze dar am si noi...ca doar na si bebe e nou1!!ras ras
Anca
Scris: Tuesday, September 1, 2009 9:01 AM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 5/26/2006
Ce chestii cute sunt pentru fetite! Eu una mor dupa roz, fluturasi, inimioare etc. Am noroc ca am si eu o floricica langa sufletul meu, nasa mica, peste ea se revarsa toata dragostea mea pentru fetite si ei ii cumpar tot ce vad si-mi place.
Sa le folositi sanatoase, rozelor!

Vin si eu cu o infuzie de albastru, ca prea se indulcise atmosfera sic. Astea sunt printre putinele hainute cumparate pentru Marc, la Andi am facut abuz si acum am din plin.

Si geanta lui bb, care e gata, mai am doar pe a mea, care mai asteapta niste camasi de noapte. Ura si la gara!

Kiki
Scris: Tuesday, September 1, 2009 9:36 AM
Nivel

Anca, ce hainute frumoase are Marc! hearts

Ancuta, sper sa gasesti o rochita pt Mariuca, asortata la papucei! hearts

Anabella, Monique, va asteptam si pe voi, nu de alta, dar sa ne mai clatim si noi ochii cu hainute mici-mici! grup
Andi&Mariuca
Scris: Tuesday, September 1, 2009 9:45 AM
Nivel

Anca, superbe hainutele, de calitate! de unde le-ai luat?computerlove si numele imi place foarte mult!love
Anca
Scris: Tuesday, September 1, 2009 9:56 AM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 5/26/2006
Kiki, asa mami, inspira-te! Mersi de complimente pupici!
Anca, nici tu nu esti mai prejos cu pufoseniile roz! De luat le-am luat din diverse locuri ieftine, zic eu. Salopetele intregi si costumasul vernil cu girafe sunt de la Iana, noi am avut fabrica cu outlet in Arad. Body-urile si hanoracele sunt de la reduceri de la Tesco (HU), si au fost chilipir, de exemplu body-ul cu Pooh a fost 8 lei si hanoracul albastru tricotat, undeva la 16 lei, cel verde cu dungi tot cam 8 lei. Ei au reduceri, nu ca la noi...
Saculetul e subtire, l-am luat de la TCM. Imi pare rau ca nu mai am timp si stare necesara sa mai caut prin oras, ca sigur mai gasesc ceva ocazii. Dar ma cam mananca degetelele... ras.
evita
Scris: Tuesday, September 1, 2009 9:59 AM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 3/13/2006
Fetelor, ce lucrusoare frumoase pentru bebelusi!hearts hearts hearts hearts
Sa le poarte sanatosi posesorii si mami si tati sa mai aiba sa mai cumpere!ras pupici
Andi&Mariuca
Scris: Tuesday, September 1, 2009 10:05 AM
Nivel

asa, mai zi, sa ma dau cu capu'!banghead sorry nu imi spune de civilizatie si reduceri ca turbez! eu am dat pe paturica 40 ron, mult parerea mea. sora mea i-a cumparat papusicii hainute de la Marks&Spencer, din Londra, la reduceri, body-uri, sleepsuits (pt nani), jachetele cu 5-8 lire setul de 3-5 bucati!Wow si calitatea este de necomparat cu porcariile de la noi. apoi, prietena mea cea mai buna, i-a luat de la C&A body-uri si costumase de la 2 la 5-6 euro bucata!

nu ma intelegeti gresit dar la noi, macar de-ar fi de buna calitate, sa faca banetul pe care il dam! nu as comenta nimic sa gasesc ceva f bun calitativ, frumos ca design si scumput. dar ma enerveaza turcismele si scuuuuumpe!fumeaza de ex. am vazut o salopetica cu 42 ron care arata ca o carpa!closedtopic

ps: atat de mult tanjesc dupa Iana! au avut si in Bv magazin vreun an si ceva si aveau niste lucruri splendide, unele mai scumpute, alte ieftinute dar de calitate! au inchis, nu stiu de ce!nervi
Kiki
Scris: Tuesday, September 1, 2009 10:16 AM
Nivel

Anca, din pacate reduceri de genul asta nu vezi decat in afara. La Iana, la Chicco, la Oviesse am prins reduceri la hainele de bebe (m-a rugat o colega care naste in noiembrie sa ii cumpar), incat am cumparat unele si cu 2-3 euro. Cu o suta cat mi-a dat i-am umplut o sacosa mare. thumright Iar aici cu 400 de ron nu faci mare branza. Adica iei ceva dar ori e calitatea proasta si-s ieftine, ori sunt scumpe, de buna calitate sau indoielnica....

Anca, merci, m-am inspirat. Acum ramane si barza sa se inspire rambo
Andi&Mariuca
Scris: Tuesday, September 1, 2009 10:21 AM
Nivel

Kiki wrote:
Anca, din pacate reduceri de genul asta nu vezi decat in afara. La Iana, la Chicco, la Oviesse am prins reduceri la hainele de bebe (m-a rugat o colega care naste in noiembrie sa ii cumpar), incat am cumparat unele si cu 2-3 euro. Cu o suta cat mi-a dat i-am umplut o sacosa mare. thumright Iar aici cu 400 de ron nu faci mare branza. Adica iei ceva dar ori e calitatea proasta si-s ieftine, ori sunt scumpe, de buna calitate sau indoielnica....

stiu, stiu... si noi i-am luat lui Andi din Austria acum 2 ani (!) hainute de mai are inca sa ii vina. am umplut un geamantan de haine si incaltari pentru toate sezoanele cu 300 euro, nu exagerez!
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.