|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| Noi am primit foarte multe hainute, toti prietenii au venit cu cate un set. Am mostenit si de la varul mai mare o garderoba intreaga :)) Am investit mult in biberoane (scumpe :( ) un interfon si rezerve de pampersi si laptic :P |
|

Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 4/30/2008 Mesaje: 172
| Imi pare rau ca nu am gasit pana acuma rubrica asta ca ma puteam informa si eu cu ce trebuie luat. Eu am luat pentru fetita carucir DHS Baby care e foarte practic iar scoica am de la chico, si hainute am diversificat si salopetutza si pantalon cu bluzica.
M-ar interesa daca a folosit cineva apa de toaleta de la chico, klorane sau mustela. As vrea sa le incerc si eu si nu stiu care dintre ele sa aleg. rodica83 attached the following image(s):

|
|

Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 1/17/2008 Mesaje: 27681
| Super util topicul!!!
rodica83,super caruciorul |
|

Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 4/30/2008 Mesaje: 172
| Mersi ingerash, e foarte util. Felicitari pentru burtica , inca putin, sa fie intr-un ceas bun! |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 3/2/2011 Mesaje: 5536
| rodica83 wrote: M-ar interesa daca a folosit cineva apa de toaleta de la chico, klorane sau mustela. As vrea sa le incerc si eu si nu stiu care dintre ele sa aleg.
De la Mustela am folosit eu si apa de toaleta si ulei de masaj si mi-au lacut la maxim! |
|

Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/4/2008 Mesaje: 17381
| Mamaaa, cata reclama avea "Boyeru". Scuzati off-topicul, dar nu m-am putut abtine. |
|

Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 1/17/2008 Mesaje: 27681
| rodica83 wrote: Felicitari pentru burtica , inca putin, sa fie intr-un ceas bun!
Multumesc |
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 12/14/2010 Mesaje: 944
| Mai putin si ma apuc si eu de cumparaturi ptr. bebe, doar sa aflu ce va fi.. |
|

Nivel: RUBIN
Inregistrat: 4/22/2009 Mesaje: 20813
| Ce placere mi-a facut s arecitesc tot topicul si sa vad atatea lucrusoare pentru bebelusi si comentariile sunt delicioase ! |
|

Inregistrat: 1/11/2009 Mesaje: 5442
| Oana bine ai facut sa pastrezi hainitele lui Stefan.Eu le am dat pe toate anul trecut .....nu mai speram la un bebe |
|

Inregistrat: 3/2/2011 Mesaje: 5536
| koko2008 wrote:Oana bine ai facut sa pastrezi hainitele lui Stefan. ...poate le schimbi cu unele roz |
|

Nivel: RUBIN
Inregistrat: 4/22/2009 Mesaje: 20813
| Da poate le schimb sau poate nu ! Am toate hainutele cand ma gandesc ca trebuie sa le iau la mana si sa le spal iar ,sa le pun pe categorii si s-au strans in aproape 4ani cativa saci burdusiti. Daca e fetita macat body si haine de stat in casa o sa am . Am paturele ,prosopele tot ce trebuie. Mia luam un pat din ala care se pliaza si cam atat . Am tot ce-mi trebuie in stare foarte buna pentru un bebelus-carucior,sterilizator,masa de mancat ,haine ,scaun de masina etc. |
|

| Chiar ma intreba Eve azi de carucior...nu l mai am. Am doar patut si 2 paturici. N am pastrat nimic dar nu i bai....cumparam |
|
 Nivel: Maestru
Inregistrat: 3/17/2008 Mesaje: 9649
| am intrat si noi in priza cu cumparaturile, ca nu avem nimic.. si nici nu ne pricepem ce trebuie cumparat.. am stat azi jumate de ora si ne-am uitat la un raft cu biberoane ca doi prosti.. pana la urma nu am luat nimic, ne-am uitat la toate prostiile, mai ales la carucioare, dar nimic nu ne satisface, mai ales ca nu stim cum si ce sa alegem iar vanzatoarele sunt... varza!! sau nu-si bat ele capul...
se apropie ziua cea mare si eu nu am pregatit nimic
am primit cate ceva de la un bebel mai mare, poate fac poze intr-o zi.. dragalase foc!! |
|

| Buli ar trebui sa te duci la cumparaturi cu cineva experimentat.Zic si eu.Eu n am cumparat nimic inainte si m am bazat pe ceilalti si nu i bine. |
|
|