Ce are o femeie in geanta
Subiectul anterior · Subiectul urmator
michi
Scris: Tuesday, September 8, 2009 3:03 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 2/17/2009
mariuta wrote:
pot sa am orice, ca niciodata nu gasesc ce am nevoiealcool oricate compartimente si buzunare ar avea eu nu am idee pe unde se gasesc obiectele in geanta.

Si eu sunt in aceasi situatie ,dimineata stau 5 minute in fata usii pana deschid usa de la birou
PrincessLilou
Scris: Saturday, November 7, 2009 1:35 AM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 11/4/2009
la mine in geanta e cam dezmat. ce nu reusesc niciodata sa gasesc din prima sunt cheile. si me enerveaza asta la culme dar cand e sa plec de acasa tot acolo le arunc cu toate celelalte la un loc. eu in geanta am:

Portofelul cu bani, carduri, buletin, bla, bla...
Ochelarii de soare,
O cutiuta cu plasturi (in caz de urgenta),
Un pachetel de batistute,
O folie de nurofen (mai are doar o pastila, dar acum nu mai iau medicamente)
2 strugurele (ca unu n-o fi de ajuns sic )
O carte de vizita de la dentist (aruncata intr-un buzunarel)
Inca un strugurel in alt buzunar, hohot
O cutie de pastilute mentolate,
Chei,
Un absorbant always (de pe vremea cand imi venea...ah, ce amintiri!!!) - btw, absorbante always trimise de mama prin posta ca aici nu se gaseste brand-ul asta care imi place mie.
O brosura de la pesterile Jenola - cand am fost acum vreo 8 luni ras
Telefonul si Ipod-ul,
Un tub mic de crema de maini,
O periuta de dinti si un tub mic de pasta.

De aceea am nevoie de genti mari. Ca sa incapa.

Nu umblu cu farduri dupa mine si nici rujuri. Ruj nu folosesc, iar de restul nu am nevoie sa fac retusuri ca nu mi se duce asa de usor si nici nu ma machiez foarte tare. Mai natural.

oanamaria
Scris: Tuesday, May 24, 2011 10:20 AM
Nivel
Nivel: RUBIN

Inregistrat: 4/22/2009
Dragut topicul!M0a facut sa zambesc !
Eu am mereu in poseta:
-portfardul unde am o pudra cu oglinda ,glosuri vreo 3 din alea mici de la Doir ,2-3 creioane de contur de buze asortate cu nuanta rujului ,o penseta ,o pila de unghii si o ascutitoare pentru creioane,tampoane :
-Portofelul ;
-Telefonul(nu chiar mereu):
-Servetele umede si servetele normale:
-Bomboane Halls -fara nu ies pe usa /
-O sacosa
-o agenduta cu pix.

Si cam gata!
mirela74chris
Scris: Tuesday, May 24, 2011 11:17 AM
Nivel: Maestru

Inregistrat: 10/17/2009
Eu nu prea port poseta!Nu imi place.Vara sunt nevoita ,iarna am buzunare pentru portofel,chei,telefon si servetele.sic ras
aurishta
Scris: Tuesday, May 24, 2011 1:50 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 3/2/2011
Nici eu nu port posetanewno Mereu am genti spatioase cu un adevarat bazar inauntru, mai cu seama de cand am copil mic!
alimami
Scris: Thursday, May 26, 2011 7:05 AM
Nivel

Inregistrat: 11/2/2009
Eu am o tona de posete si in fiecare sunt diverse lucruri de care mai uit si eu ca exista.In mod normal nu port posete decat la servici,ca ma cam enerveaza sa am grija de ele si de continutul lor.Dar,am posete cu variante-pt servici-varianta lunga- am una plina cu tot felul de prostii-agenda,pixuri de diverse culori,carti de vizita,carduri,creioane,radiere,o sumedenie de foi(asigurari,retete,calendare,orare etc), buletinul, telefonul, cheile,ir,batistutze de hartie,covrigi, maruntis pt tonomatul de cafea, elastice pt par,margele,parfum mic, OB-uri, lucrul de mana+croseta, sticla de jumate cu suc,manuale,fise si altele pe care nici nu mi le mai amintesc -doar dau de ele pe acolo si ma intreb "Si asta e aici?".Varianta scurta arata cam asa: agenda mica,pix,telefon,bani,chei.Varianta pt nunti/alte petreceri contine ruj,telefon,servetele,chei,bani de taxi.Varianta de oras/plimbare nu exista la capitolul posete-pt ca le arunc pe toate(telefon,chei,bani) in buzunar si plec.
giulia_mamik
Scris: Thursday, May 26, 2011 7:56 AM
Nivel

Inregistrat: 3/22/2010
Eu port mereu genti incapatoarea,dar nu de alea tip sac.Si le incarc cu de toate.Ruj,machiaj,telefon,Portofel,facturi,pastile,caiet de limba germana mai nou...ca daca ma nimeresc undeva sa astep,sa am ocupatie,ceva de ronataiala.O mare tevatura in geanta mea credeti-ma.Sunt o cam dezordonatabanghead sorry1
kali
Scris: Thursday, May 26, 2011 8:53 AM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 5/27/2006
alimami wrote:
Eu am o tona de posete si in fiecare sunt diverse lucruri de care mai uit si eu ca exista.

La fel si la mine! Iar cel mai bine e cand gasesc bani uitati in ele.hohot
In rest: multe randuri de chei din diferite locuri + vreo 3 telecomenzi de la vreo 2 bariere ( deci astea ocupa mult loc ), 2 portofele alcool( pentru ca unul e prea mare pentru bani si ma enerveaza ca ocupa mult loc iar celalalt e prea mic pentru acte si carduri si inca nu m-am hotarat cum le organizez )... O.B.-uri, diferite chitante si facturi ( de multe dintre ele nici nu mai am nevoie ), elastice de par, 2 telefoane, post-it-uri cu diverse ( desi am si in mobil liste peste liste ), pliante cu diferite programari in diverse locuri( unele trecute de mult timp ), guma de mestecat si cam atat.
shirel
Scris: Wednesday, June 18, 2014 4:28 PM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 7/22/2007
Fetelor,ce mai aveti prin gentile voastrerasDe mult nu am mai venit cu nautati?Revin si eu dupa ce verific gentoiul XL al meu.alcool sic
ingerash
Scris: Wednesday, June 18, 2014 10:14 PM
Nivel
Nivel: DIAMANT

Inregistrat: 1/17/2008
Am transferat toate la carucior....port in general o gentuta mica cu aparatul foto,telefonul,cheile si portofelul....restul pe la carucior;servetele,servetele umede,pampers,strugurel(vrea si David sa-i ung buzele),anticearcan pe care nu il mai folosesc,m-am bronzat,nu se mai observa....e nebunie cate sunt pe acolo,ochelari de soare,umbrele,perie de par,elastice de par,sacose...vorba sotului"ne descurcam in caz de calamitate"Big Laugh
leila
Scris: Wednesday, June 18, 2014 10:23 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 2/16/2014
Haha ce topic dragutz Lol
Iarna tot timpul am genti mari (nu stiu de ce ) cu de toate : portofel, telefon, chei, facturi, bonuri, chitante, parfum, rujuri, sosete, umbrela, manusi .....un adevarat haos !!! Tot timpul "uit" telefonul acasa si niciodata... :)))
Vara in schimb trec la gentute mici, nici portofelul cu acte nu iau. Doar bani, chei, telefon si ruj Lol
oanamaria
Scris: Thursday, June 26, 2014 11:48 PM
Nivel

Nu ies din casa fara poseta si din poseta nu lipsesc niciodata ochelarii de soare (fara ei nu vad) ,apa plata ,portofelul ,rujul si cheile .
Lilly of the valley
Scris: Friday, June 27, 2014 12:15 AM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 3/23/2007
cand ma satur sa ma pierd in genti uriase trec la cele gen plic in care nu-mi incape decat tel, portofel minuscul, pachet tigari, glos si chei. acum la stadiul asta sunt.Hilar
oanamaria
Scris: Friday, June 27, 2014 1:39 AM
Nivel

Eu port numai posete mari si incapatoare si la statura mea nici nu m-ar avantaja cele mici :).
bereea
Scris: Friday, June 27, 2014 9:46 AM
Nivel

Inregistrat: 3/29/2007
Nu stiu ce am in geanta ca atarna atat de greu pe umar. Cu siguranta nu-mi lipsesc ochelarii de soare, potofelul, sticla de apa, servetele umede si normale si telefonul.
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.