Ce are o femeie in geanta
Subiectul anterior · Subiectul urmator
mama_Sonyei
Scris: Friday, June 23, 2006 2:51 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 2/24/2006
Hai ca acum imi descarc si eu geanta si va scriu ce am in ea pe masura ce dau de ele (sa nu radeti de mine, dar asta am acum, de cateva zile, ca inainte si eu cu rucsacul in spate pe post de "diaper bag" umblam)...

Deci: bani, chei, mobil, forfecuta, unghiera, balsamul de buze, bombonelele mentolate, plasturi, piepten, hartie igienica, servetele de hartie, rimel, 2 rujuri (nuante diferite), fardul de ochi, liner-ul de ochi, pensula pentru farduri, cleme de par, elastice de par (cateva culori - ca sa ma asortez ras ), o bricheta (desi nu fumez), un surub si o elice de avion (de la o jucarie de-a Sonyei sic ), servetelele umede, o bomboana, canita cu ceai a Sonyei, o scoica si cateva hartiute cu numere de telefon (agenda de telefon e in mobil)... Si totusi gasesc destul de repede ce am nevoie cand am nevoie - am noroc ca geanta, desi e mica, are 5 buzunare separate si le am pe fiecare in locuri bine stabilite...
irinaella
Scris: Friday, August 18, 2006 10:35 AM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 8/16/2006
felicitari pt toate mamele (eu din pacate inca nu am bebe dar... o sa vina sper cit mai curind ....)
deci ...desi nu am inca bebe geanta mea e plina ras cel mai mare volum o au agendele care le port tot timpul cu mine acolo am scris aprope tot ras un parfumel,rimel, o mica trusa pt un retus in caz ca e nevoie,ruj,oglinda,pixuri (is colectionera cred ca am uneori si cite 10 )hohot ,portofel(si asta bucsit cu de toate ),clamite de par,stampile,servetele ,guma orbit,pastile de cap ,cheile 3 seturiras (cu tot cu cartele din alea mari ca la toate am interfon)planstelefonul mobil,,,,doamnei cite sau adunat...ioi ioi are 3 kg geanta mea plans
mda ... ce sai faci daca ar trebui sa ma limitez as renunta cred ca la parfumel , rimel,si cam atit deci in concluzie tot grea o sa fie banghead
dya
Scris: Saturday, August 19, 2006 8:17 AM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 5/12/2006
ras La mine este HAOSplans in geanta : -trusa de machiaj ( desi nu prea o folosesc pe timp de vara ) ,perie.agrafe de prins parul,tampon(ob)in caz de urgenta,tot felul de chitante si facturi,actele de identitate,portofel , parfum sau deodorant , roll-on , servetele,cheile care nu sunt putine ( de la servici si de acasa) , medicamente (calmante), plasturi in caz de accidente , telefonul mobil,o bricheta , un pachet de tigari.
ras uff Concluzia...DEZASTRU...nici nu vreau sa ma gindesc ce voi face cind o sa am si un bebe , cred ca o sa-mi trebuiasca un rucsac in loc de geanta.hohot
TeosOf
Scris: Wednesday, August 19, 2009 1:07 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 3/4/2008
Am citit tot si mi-am deschis si eu geanta sa vad ce gasesc in ea: portofelul, cu bani, carduri si CI, servetele normale si umede, un pix, un carnetel, sa am unde nota cand imi vine vreo idee, o oglinda mica, matanii, un esantion de parfum, guma de mestecat si cam atat. Cand plec de acasa imi pun si mobilul si cheile. Prefer gentile potrivite ca marime. Mi-am luat una mai mare pt a-mi tine aparatul foto si un obiectiv sau doua, dar parca nu se potrivea cu personalitatea mea, asa ca in acele cazuri folosesc tot rucsacul.
Roxie
Scris: Wednesday, August 19, 2009 1:52 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 8/1/2007
Pai am asa:
un portofel cu actele mele, carti de vizita, bani,
apoi: cheile, telefoanele, doua trei rujuri si o pudra - pentru improspatare, clame de par, pieptene, servetele umede si servetele uscate, un pix, guma, tic tac, tigari si vreo doua brichete.
Cand nu fac ordine dupa o lunga perioada, am si tot felul de bonuri bonulete si chitante.
Ana
Scris: Wednesday, August 19, 2009 2:48 PM
Nivel
Nivel: TOP TEAM

Inregistrat: 11/9/2008
Am si eu de toate ce se poate in plus pampers,servetele umede,creme etc....
Mela
Scris: Wednesday, August 19, 2009 3:06 PM
Nivel

Inregistrat: 11/19/2006
am si eu de toate in geanta:batiste de hartie,servetele umede,un scutec sau doua de rezerva,doua-trei masinute mititele ras agrafe si elastice de par,facturi (parca astea vin mereusic ),portmoneu,telefon,aparat foto,pix,sosete ras parfum,deo,gloss,desi il folosesc rar,gume,tigari,bricheta.acum am si gentuta Larisei,am iesit amandoua cu poseta ei si am ajuns sa i-o car eu sic gentile mele nu sunt exagerat de mari dar fac eu cumva si incap toate astea.
ingerash
Scris: Wednesday, August 19, 2009 3:52 PM
Nivel
Nivel: DIAMANT

Inregistrat: 1/17/2008
hohot hohot hohot Dezastruhainoroc
monstre de atasic ,o monstra de parfum,sevetele umede,servetele de hartie,1 ruj,1 trusa mica fard,eye liner,rimel,o papusa micuta barbie,o masina mica de cursehohot hohot hohot o brosura cu reclama la niste carti,1 piaptan,agrafe si elastice de par ale Madalineihearts,carduri de cumparaturi,lumina,niste margele{mi sa rupt un colieruff },o pungulita micuta cu stafide,1 pachet de biscuiti,portofel si cand plec mai iau telefonul si cheile.
Ana
Scris: Wednesday, August 19, 2009 4:30 PM
Nivel

Ce tari sunteti...cate se mai pot gasi in geanta unei femei!!!cool cool
danamaria
Scris: Wednesday, August 19, 2009 10:03 PM
Nivel

Inregistrat: 10/4/2007
hmm, eu as intreba "ce nu are o femeie in geanta?"
KRYS85
Scris: Wednesday, August 19, 2009 10:13 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 9/23/2008
hohot EU AM DE TOATE,DE LA AC DE SIGURANTA............SI MULTE,MULT ALTELE CRED CA-MI TRE O JUMA DE ZI SA VA SCRIUhohot hohot hohot !!!APROPO SI GEANTA E MARE!!!hohot hohot
petro
Scris: Thursday, August 20, 2009 12:06 AM
Nivel

Inregistrat: 1/31/2008
Eu in general post o gentuta mica dupa mine in care imi intra portmoneul (fara care sunt ca moarta) cu bani, carduri si acte, cheile si un mobil. De altceva n-am nevoie ca gesec pe drum ras
raly
Scris: Thursday, August 20, 2009 7:24 AM
Nivel
Nivel: DIAMANT

Inregistrat: 12/17/2007
Sa vedeti numai geanta mea.........in afara de serpi....de toate!hearts
Lilly of the valley
Scris: Thursday, August 20, 2009 9:24 AM
Nivel

Inregistrat: 3/23/2007
pot sa am orice, ca niciodata nu gasesc ce am nevoiealcool oricate compartimente si buzunare ar avea eu nu am idee pe unde se gasesc obiectele in geanta.
Ana
Scris: Thursday, August 20, 2009 10:58 AM
Nivel

raly wrote:
Sa vedeti numai geanta mea.........in afara de serpi....de toate!hearts
newclap newclap ce tare esti!!!hohot
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.