Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 36610
| Cred ca OBLIGATORIU trebuie sa contina lucruri adevarate. Majoritatea consultantilor pe resurse umane de pe site-urile pe care le-am vizitat pun mare accent pe chestia asta. Sa inteleg ca ne-am mai gasit un domeniu in care incepem sa mintim?
Eu as pune accent pe educatie si experienta profesionala si pe obiective. Mai putine info personale, "avioane" de genul hobby-uri si alte cele. |

Nivel: Senior
Inregistrat: 1/8/2007 Mesaje: 6843
| Hobby....? Doar nu se pun si din acestea in CV...
Despre CV, cel putin cele care le citesc eu aici...
Neaparat sa contina :
- stare civila (plus copii, adresa ) pentru mine este important acest lucru - informatii pe cat se poate de adevarate/reale pentru jobul respectiv - experienta incepand cu ultimul la primul loc de munca - studiile + crusurile relevante si aici nu cred ca m-ar interesa sa citesc cursuri de bucatar pentru un job in hi-tech ( mai putin ma intereaza workshop-urile insa nu stiu cata valoare au ele in Romania) - limbi vorbite - si sa fie nu numai enumerate si sa se scrie si nivelul - vorbit/scris etc - cateva cuvinte pe scurt despre persona in cauza - ex. ce fel de personalitate este persoana in cauza, cam ce ar dori de la viata |