Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 2/21/2011 Mesaje: 222
| pentru cine vrea capacitatile unui d-SLR dar portabilitatea unei compacte, exista camerele fara oglinda (mirrorless) Olympus PEN (ultimul din gama este EPL2) sau Sony NEX(NEX5 e ultima), Panasonic si Samsung au si ei dar nu le stiu exact modelele. Preturile sunt cam ca si la D-SLR, sunt aparate mici, usoare si foarte ergonomice.
nota- eu sunt fan Canon D-SLR |
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| :018: :018: cute_babies_of_mine wrote:Nikkon-ul e o firma foarte buna; de fapt, inca se mai bat cei de la nikkon cu cei de la canon pentru suprematie! Singurul inconvenient la nikkon e ca sunt putin mai scumpe, dar se merita ca investitie. Daca vrei sa faci poze din miscare, iti trebuie si stabilizator de imagine! Bafta la cumparaturi! |
|
Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 5/27/2006 Mesaje: 14390
| Fetiliiii, am nevoie de un aparat foto compact, mic, usor de manevrat si bun. Aveam 3, dintre care numai unul mai merge - canon eos 550D, insa e tare greu si dificil de manevrat... plus ca nu l-am descalcit de tot. Pe asta il folosesc doar cand iesim singuri, fara copii. Asadar vreau ceva la polul opus. Ceva sugestii? |
|
Inregistrat: 4/4/2006 Mesaje: 8978
| Fujifilm are niste variante fiabile! |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 9/13/2006 Mesaje: 1653
| ...si cybershot de la Sony...Eu am unul de vreo 3 ani si inca sunt multumita. Fotografii si video fara pata. Modelul meu DSC-T500 ,zoom optic 6x, 10 mega pixeli. Kmy attached the following image(s):
|
|
Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/4/2008 Mesaje: 17381
| Kali, eu am un Nikon Coolpix S570, 12 mega-pixeli. Ce mi-a placut cel mai mult la el? Se incarca la priza si tine foarte mult! E subtirel, e fainut si face si poze si filmulete bune. Anelise attached the following image(s):
|
|
Nivel: SMARALD
Inregistrat: 11/19/2006 Mesaje: 13514
| un Nikon asemanator cu cel descris de Liz am avut si eu,mi l-a placut mult,inclusiv pentru ca era rezistent,l-am scapat de 4 ori pe beton,a crapat abia a 5a data
acum am un Canon,e ok,il folosesc pe modul automat pentru ca n-am vreme sa-l setez in functie de momentul in care fac poza,daca as face asta probabil ar scoate niste poze si mai frumoase
|
|
Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/4/2008 Mesaje: 17381
| Mela, l-am scapat si eu pe al meu din mana cand avea abia o luna. Nu am fost asa norocoasa ca tine! A crapat din prima. L-am trimis la o reprezentanta si mi l-au facut. De atunci nu am mai avut nicio problema. Si eu tot pe modul automat il folosesc! |
|
Inregistrat: 7/3/2010 Mesaje: 1948
| Eu am un canon de 12 x pe care il folosesc de cele mai multe ori pe automat. Sunt incantata de el
|
|
| Kmy wrote:...si cybershot de la Sony...Eu am unul de vreo 3 ani si inca sunt multumita. Fotografii si video fara pata. Modelul meu DSC-T500 ,zoom optic 6x, 10 mega pixeli.
Asta e aparatul care a cedat ultimul, la Disneyland. S-a dus un motoras, ceva... ca vibreaza din toate incheieturile. Intr-adevar e portabil, usor de utilizat, insa mie imi scotea destul de usor ochi rosii. Insa e un aparat bun per ansamblu. Nu stiu daca se mai gaseste in magazine. Celalalt pe care-l avem ( aveam, ca si el a murit ) e un Canon S3 ( parca ) care si-a facut treaba mai bine, prin comparatie. Nici asta nu stiu daca se mai fabrica. Nu cred.
Insa daca e sa aleg, tot spre un Canon sau un Sony ne vom indrepta atentia pentru ca deja le cunosc si mi-e usor sa le folosesc. Tot pe automat - adica mod de vacanta si fun.
Merci de sugestii. Fug la prospectat piata si facut comparatii. |
|
Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 1/17/2008 Mesaje: 27681
| Si eu vreau sa-mi cumpar alt aparat foto,probabil un Canon. |
|
| Gataaaaaa. Sony Cyber-Shot DSC-HX9V, 16.2MP. Face foto panoramice 3D plus filmulete Full HD. Sunt multumita iar raportul calitate-pret, ok... cu atat mai mult cu cat iubitu' vroia Sony Nex 5 iar mie mi se parea pretul mult prea umflat pentru nevoile noastre. |
|
Inregistrat: 7/3/2010 Mesaje: 1948
| Kali, sa-l folositi vreme indelungata. E o alegere buna! |
|
Inregistrat: 9/13/2006 Mesaje: 1653
| Asteptam fotografii cu noua achizitie! |
|
Nivel: SMARALD
Inregistrat: 11/19/2006 Mesaje: 13514
| sa-l folositi sanatosi si cat de des posibil |