|
Nivel: ALBA CA ZAPADA
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 17840
| Voi ce apa le dati copiilor sa bea?
Noi am avut o perioada in care luam numai Borsec, atat apa plata cat si minerala (Alice era cu apa minerala si Andrei cu cea plata), apoi am trecut pe Izvorul Alb (plata si minerala), am incercat si Bucovina, iar acum le iau pentru ei Aqua Carpatica - apa plata si pentru noi luam Dorna - Izvorul Alb. |
Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 5/27/2006 Mesaje: 14390
| Noi avem filtru de apa purificator cu osmoza inversa, deci noi nu mai cumparam de cativa ani apa plata. |
Nivel: Senior
Inregistrat: 10/4/2006 Mesaje: 6849
| Noi bem 7 izvoare -este cunoscuta ca fiind "apa sfanta a dacilor", sau "apa nemuririi" ...de la noi din judet; am fost si in vizita la statia de imbuteliere.
|
| Si noi daca avem de ales, tot din zona cumparam. Respectiv Dorna sau Poiana Negri. De altfel, apa mea preferata este Poiana Negri cumpatata - slab carbonatata. |
Nivel: SMARALD
Inregistrat: 7/22/2007 Mesaje: 11814
| kali wrote:Noi avem filtru de apa purificator cu osmoza inversa, deci noi nu mai cumparam de cativa ani apa plata.
Si noi aici avem la fel!Deci ne-am scutit de carat apa plata de la super.In Romania cand vin beau numai apa plata Poiana negri si eu si copii.Nu-mi place apa gazoasa ,carbonata doar acum cand sunt insarcinata o beau fiindca apa plata are gust dulce. . |
Nivel: RUBIN
Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22799
| Ale bea Levissima sau Sant'anna.Cand mergem in tara apa de fantana sau de izvor, rece si buna. |
Inregistrat: 10/4/2006 Mesaje: 6849
| Si noi mai bem Izvorul alb sau Poaiana Negri, cand suntem plecati, sau in parc...
|
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 11/4/2009 Mesaje: 979
| As vrea si eu sa votez dar nu am pe ce. Noi bem apa de la robinet. E buna si are si nu stiu ce pisici care ajuta dentitia. |
Inregistrat: 3/2/2011 Mesaje: 5536
| Atunci te incadrai la "altceva-plata" |
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 11/4/2009 Mesaje: 979
| aurishta wrote: Atunci te incadrai la "altceva-plata"
ma gandeam ca daca altceva minerala, se refera tot la un brand... e buna si optiunea sugerata de tine. in lipsa de altceva :)) |
Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 1/17/2008 Mesaje: 27681
| Ne place apa plata Goodness mountain sport,are gust dulceag.In tara beam apa de la un izvor sau Borsec. |
Inregistrat: 11/10/2009 Mesaje: 7238
| robinet |
Nivel: ALBA CA ZAPADA
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 17840
| Noi ne-am pus acum filtru cu osmoza inversa si nu prea mai cumparam apa. Foarte rar cumparam apa plata Dorna la sticlute mici, mai mult ca sa avem in ce sa le punem apa la ei |
| Apa minerala Dorna are sticlele de mai buna calitate... plasticul mai gros. Tot pentru pus apa de la filtru cumparam si noi... |
|
Nivel: Membru
Inregistrat: 7/10/2018 Mesaje: 7
| Poiana nergi minerala[apriga] |
|
|