|
 Nivel: Membru
Inregistrat: 5/5/2007 Mesaje: 28
| eu lucrez acum salul de aici http://knitty.com/ISSUEwinter07/PATTjeanie.html si un pulovar care nu il pot arata fid ca este salvat pe format pdf care nu pot attasa aici |

Inregistrat: 11/12/2008 Mesaje: 88
| Foarte frumos salul.Ne explici si noua modelul pentru ca din schema aceea nu am priceput nimic. |

Nivel: Senior
Inregistrat: 1/8/2007 Mesaje: 6843
|
Jasmin .... bine ai revenit
Frumoase lucruri faceti fetelor. |

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 10/16/2008 Mesaje: 531
| Buna! Jasmin te rog din suflet spune-mi si mie modelul salului . Stiu cum se fac torsade dar nu stiu cum sa fac sa ramana atele asa intre torsade. Cand ai timp te rog expl. si mie. |

Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 1/17/2008 Mesaje: 27681
| Superb sal |
|
| multumesc fetelor, salu nu este foarte complicat dar merge incet de tot. mai greu de explicat de cat lucrat atele sunt defapt ocii scapate (apare D pe chart). unde apare m se lucreaza un oci din ata horizontale din rindu de jos. bagati seama ca lucru este impletituri de 8 ocii separate cu ate si scimbat intre ele la cateva rinduri.
alb - lucrat fata pe fata dos pe dos
albastru - lafel ca alb numai ca ista e oci intre impletituri. ocii albastri trebui insemnati
alb cu b oci pe fate pe fate si dos pe dos dar invirtit (daca regulat lucrati oci fata din firu din fata - la invirtit lucrat din ata din spate.
gri - oci dos pe fata si fata pe dos
gri cu b - lafel ca gri dar invirtit.
sper ca este clar. daca nu - intrebati. im este greu de explicat clar pe romaneste dar incerc
salu sa incepe de la rindu 1 la 31 si apoi lucrat rindurile 8 -31 pina la lungimes care o vreti si atunti se continue pina la rindu 36 unde sa scapa ocii de la margine. charta A este o singura impletiture - apare de 4 orii charta B este 1 (2) impletituri care sa scimba (odata una odate 2) si apare de 2 orii charta C este 6 (12) impletituri care sa scimba intre ele (se repeta de 6 ori ce apare intre linile rosi). inca ceva - inca nu mam lamurit cum se termina. impletitura sa lucreaza la ambele scurte margin. la sfirsit trebui sa fie continuaria unei impletituri de la margina. ocii dela inceput sunt urcati vii adica inr un fel ca sa poate fie lucrate terminatia (implititure)
merge asa : A B A C A B A
acum o intrebare - torsade sunt ce am numit aici impletituri? |
|

Inregistrat: 11/12/2008 Mesaje: 88
| Multumesc pentru explicatie. Ai fost destul de explicita, dupa mine. Dar am totusi o intrebare. Casuta neagra ce inseamna? Dupa cum m-am uitat eu pe model, cred ca nu este nici un ochi.
|
|
| cu placere corect Miha15. Casuta neagra inseamna ca nu este nici un ochi. |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 1/8/2007 Mesaje: 6843
| ^jasmin^ torsadele sunt numiti mai popular "colaci" cred ca da, se numesc aici impletituri |
|
| Cristy wrote:^jasmin^ torsadele sunt numiti mai popular "colaci" cred ca da, se numesc aici impletituri
Cristy multumesc pt explicatie |
|

| Multumesc jasmin pentru explicatii este clar. Torsadele sunt impletituri,colacei etc au diverse denumiri. Sper sa-mi iasa ceva |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 12/1/2008 Mesaje: 3113
| tricotajele mele pentru bebelusi cristinapatrascu66 attached the following image(s):

|
|
Inregistrat: 10/26/2008 Mesaje: 53
| |
|

| Salopeta roz cu pisicuta m-a dat gata! Este absolut superba, ca si celelalte lucruri bineinteles! Bravo Cristina! |
|

| I-am facut si eu lui Alex un pulovaras de iarna, modelul nu prea doreste sa fie fotografiat:

Si o caciulita:
 |
|
|