Nivel: RUBIN
Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22799
| Vanina, n-are rost sa continuam cu aceasta discutie...avem oricum pareri diferite. |
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 1/18/2008 Mesaje: 554
| aceea ecografie trebuia facuta la un cabinet privat dar doar cu un medic anestezist ne primeau doarece beietelul este mic si nu sta sa i se faca eco....stiam ca un eco costa 180 lei....iar dna prof dr de aceea ne-a internat la ea la clinika sa beneficiem de anestezist ....dar anestezistu ia bani de la stat pt ceea ce a facut(adica a venit cu noi la eco si la adormit)....iar spaga nu e trecuta nicaieri .....si eu stiu ca fiecare da cat poate sau ma rog...eu m-am inervat mai atre ca a fo ff nesimtita si nu ia ajuns cat i-am dat si si-a cerut pretul....atunci pt ce internarea ...pt ce i se mai plateste salaru????..... |
|

Inregistrat: 8/1/2007 Mesaje: 636
| Anestezista care v-a cerut de la obraz era de la clinica privata? Lucra acolo? |
|

Inregistrat: 1/18/2008 Mesaje: 554
| Anestezista era de la clinica de stat unde eram internati |
|

Inregistrat: 12/19/2008 Mesaje: 886
| Pe mine ma sperie anesteziile astea facute oriunde. Clinica aia privata nu avea anestezist? Atunci inseamna ca nu fac interventii care sa necesite anestezie, nu? Dar in caz ca ceva se intampla cu copilul de la anestezie, aveau aparatura de resuscitare in clinica? Sa va povestesc si eu ce am patit acum 9-10 ani: am fost la dermatologie la o policlinica ca sa-mi cauterizez niste negi din palma. Era doar asistenta care mi-a injectat xilina, ma intrebase ea daca am mai facut anestezii, dar nu m-a testat, si, dupa cateva minute am observat ca imi apar pete rosii pe maini , i-am aratat si am intrebat-o daca nu cumva sunt alergica. Ea intrase in panica, incerca sa-mi faca o alta injectie, dar nu putea pt ca aveam un hematom, asa ca mi-a dat niste pastilute, si a fugit sa cumpere adrenalina. Eu am ramas singura in cabinet, timp de 15 minute, pentru ca asistenta alerga pe la farmacii. A venit si mi-a bagat adrenalina sub limba, m-a asezat in pat cu ventilatorul in fata, dar nu-l simteam, pentru ca eram in soc anafilactic. A venit si doctorul m-a consultat, si dupa o ora m-a trimis acasa, au rugat un pacient sa se uite dupa mine sa nu cad pe scari . Eu parca mergeam in reluare, ma simteam ingrozitor de rau, normal. Nici nu stiu cum am ajuns la un taxi. Am fost norocoasa ca nu mi-am pierdut constiinta, si ca nu am murit Nu as fi avut prea multe sanse de supravietuire de una singura banuiesc
|
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 6/8/2010 Mesaje: 2562
| Testarea starii de sanatate cu aparate de biorezonante va spune ceva / ?as vrea mai multe informatii ! multumesc ! |
|

| nu stie nimeni nimic , de aceste aparate ? |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 3/2/2011 Mesaje: 5536
| Mie imi par a fi o tactica de marketing. A incercat o buna prietena si a fost foarte dezamagita, i-au spus ca e bolnava de cate-n luna si-n soare si asta a fost cum a fost, dar i-au zis si despre fiica ei de 14 ani tot asa! Evident, era necesar un tratament pe care doar firma pe care ei o reprezentau il avea disponibil si care era destul de costisitor, de la 100 E in sus , pentru inceput. |
|

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 8/10/2007 Mesaje: 13449
| Eu am facut asa ceva si sa stiti ca mi-a spus exact ce am.Nu am vazut in viata mea acea persoana,si nici nu m-a descusut inainte despre ceva,.....Mi-a spus niste lucruri pe care numai eu le stiam,.....ba chiar le si uitasem,..... Depinde foarte mult de persoana care va face aceasta investigatie.....Si daaa,am luat medicamente de la firma de unde erau inscrise,m-am simtit foarte bine cu ele,m-am inscris si sunt si eu membra,.....Imi pare rau Aurishta,dar printre oameni buni si priceputi pot fi si lichele,.... Eu am fost foarte multumita de aceasta investigatie,....as vrea sa o repet,dar nu mi-am gasit timp sa-mi fac programare,etc....si am tot amanat,caci vreau sa fie si sotul meu acasa,ca sa fac programare pt amandoi. Medicamentele mele au costat 4.500.000 lei si sa stii ca au dat rezultate,
|
|

| marivic multumesc mult ! |
|

Nivel: Membru
Inregistrat: 10/5/2012 Mesaje: 5
| aurishta wrote:Mie imi par a fi o tactica de marketing.
Dupa ce am citit si m-am lamurit cu ce se manaca biorezonanta, ce e cu undele scalare si bioenergia, opinia mea e ca nu sunt "doar" o tehnica de marketing, sunt mai mult sau mai putin "the real thing".
Da, deoarece rezidentii care lucreaza cu ele habar nu au sa dea unui coleg macar un singur raspuns despre credibilitatea acestei metode, sau macar niste cuvinte cheie de cautat pe internet (chestie patita) probabil ca sunt folosite in majoritatea cazurilor ca motiv sa mai vindem niste suplimente alimentare, ca din asta traim, dar teoria este ok. Din pacate o gasesc foarte greu de inteles, pentru ca necesita cunostinte de fizica cuantica si psihotronica care depasesc ce se preda in mod uzual in invatamantul obisnuit. Vestea buna e ca toate informatiile sunt disponibile pentru cine doreste pe internet si in biblioteci. Ca in orice studiu, puteti incepe de la a intelege notiunile de baza, unde scalare, bioenergie, kirlian, telekinetica, psihotronica, apoi vedeti istoria acestor aparate si ceea ce s-a scris despre tehnica. Veti fi incantati sa vedeti cat de mult a evoluat stiinta in aceasta directie (in paralel cu piata de medicamente de care ne-am cam saturat).
Acum despre recomandare: recomand? Pe mine ca medic nu ma ajuta; nu stiu sa interpretez rezultatele, nu stiu ce sa-l sfatuiesc pe om in functie de ele, si din pacate la trainingurile pe care le ofereau cei care vindeau aparatele nu se ofereau informatii esentiale pentru a intelege modul de functionare a aparatelor - mi se pare ridicol sa folosesc un aparat pe care nu l-am inteles.
Da, tehnolgia este de viitor, se preconizeaza rezolvarea "din soft" cum ii zic eu, a anumitor probleme de sanatate (ca in Star Trek) dar nu m-as baga sa faca asa ceva, cel putin nu pana nu as intelege-o suficient cat sa mi-o recomand mie insumi.
Rau n-are ce face, in afara de a devia diagnosticul (n-am auzit nimic inca despre erori, poate ca sunt eu degeaba carcotel scepticescu). Aparatele s-au ieftenit foarte mult, de la cateva zeci de mii de euro la cateva sute. Poate ca o sa-mi iau si eu unul sa ma testez cu el, asa de distractie. Sunt si numeroase aparate pentru biofeedback, care pasamite furnizeaza inapoi organismului prelucrate vibratiile sau undele sau ce-or mai fi alea astfel incat organismul sa se poata insanatosi sau sa-si poata corecta disfunctiile evidentiate. Din ce in ce mai mult descoper literatura despre medicina informationala, care e mai mult un fel de voo-doo. Dar daca functioneaza...
Voi ce ziceti? Merita sa ti vinzi sufletul pentru a sti? Eva a facut-o.. |
|

Inregistrat: 10/5/2012 Mesaje: 5
| vanina wrote:Pe mine ma sperie anesteziile astea facute oriunde.
Frica pazeste bostanaria.. Cand am aflat despre rolul socului si despre modul cum se intampla acest fennomen, dintr-un experiment descris la cursul de ATI in facultate am ramas perprex. Da, daca organismul primeste anumite informatii care ii spun ca ar cam trebui sa moara, asta face si nu-si mai poate reveni prin propriile mijloace. In acest caz, suportul vascular cu ser fiziologic si adrenalina parenteral sunt salvatoare de viata. Ulteior am aflat din homeopatie ca e suficient sa-i spui ca inca mai are zile si isi gaseste resursele. Totul tine de informatie - chiar si in situatii incredibil de grele, vointa/credinta/sentimenele au ajutat supravietuirea atunci cand nimeni nu ar mai fi crezut ca e posibil. De aceea mi se pare relevant sa fin constienti de ce se intampla cu noi si sa actionam in loc sa reactionam cand e vorba de sanatatea noastra.
Cat despre anestezie, ca orice tehnica, daca este folosita corect si cu discernamant, poate fi utila cu riscuri minime. In stomatologie se foloseste de zeci de ani protoxidul de azot atat la adulti cat si la copii. Si desi riscurile ar putea fi echivalate macar pentru ca nu stii ce boli mai are pacientul respectiv, cred ca am fi aflat daca era vreo problema.
In alta ordine de idei, desi e normal ca tehnica sa evolueze si noi odata cu ea, inainte medicii consultau copiii fara sa-i anestezieze. Nu zic ca era neaparat mai bine, doar ca e realizabil cu rezultate satisfacatoare, astfel incat sa ne dea de ales sa nu folosim anestezia. In acest sens, eu la Targu Mures am vazut ca faceau colonoscopii cu anestezie iv - doar acolo; nicaieri nu am mai vazut asa ceva, desi indicatia are sens: este limpede ca unii oameni nu suporta suficient de bine interventia pentru a permite un randament satisfacator (dpdv al explorarii si al relatiei medicului cu pacientul). Mie nu mi s-a parut cine stie ce dureroasa colonoscopia, iar pe altii i-am vazut chinuindu-se de le plangeam de mila. Depinde de fiecare si cred ca este totusi datoria medicului si a sitemului medicl sa gaseasca solutii potrivite fiecarui pacient. Pentru ca pentru el conteaza. |
|
Inregistrat: 5/25/2017 Mesaje: 5
| Foloseste un sapun antibacterian cu rezultate imediate care nu iti usca pielea si elimina bacteriile in totalitate produsul Sapun lichid antibacterian cu lanolina este disponibil pe http://www.previncancer.ro |
|

| Doctorepilula multumim de informatii ! |
|
|