Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| Doctoritei i-am dat 1,5 milioane - in 2002- si era cea care m-a urmarit din luna a 5-a plus ce am dat la asistente la infirmiere, sa-ti schimbe asternuturile, sa-ti aduca diverse pachete. Dar sa stiti ca experienta nu m-a speriat, pentru ca am observat diverse mamici care sunt hotarate sa numai faca alt copil, se opresc la unu.Noua ne plac copii si deaceea am mai continuat numaratoare , suntem la numarul 3 si ne-am decis sa ne oprim aici. Toate prietenele imi spun ca sunt nebuna ca il fac si pe cel de-al treilea, - sunt insarcinata in 6 luni, ceea ce va pot spune este cele doua fetite m-au facut sa uit experienta aceea si nu port pica nici macar acelei doctorite nepricepute. La a doua sarcina am fost doar la doctorita de familie care ecograf sa vad daca totul este in regula , la medicul ginecolog doar odata si am nascut cu medicul de garda care s-a dovedit a fi un profesionist - norocul meu-. O alta faza de rasu - plansu tot de la maternitate , am dat la o asistenta 100 mii lei pentru ca a fost foarte atenta cu mine , iar a doua zi m-am trezit chemata la cabinet de asistentele de pe celalat schimb sa ma intrebe cati bani i-am dat asitentei respective , nici nu mi-am dat seama ca cineva observase!!!! |
|
|
 Nivel: Ambasador
Inregistrat: 6/11/2007 Mesaje: 818
| taty wrote:Mersi Adriana , ca ai deschis subiectul asta.
Si daca tot veni vorba, sa va spun eu ce am patit azi cu un Prof. Dr. Am sunat la Medsana sa ma programez la un Dr sa o vada pe Karina si nu se putea decat peste 2 saptamani, asa ca l-am sunat pe Dr la spitalul unde e si director , la Grigore Alexandrescu si mi-a zis sa ma duc la 5.30. Zis si facut. Am ajuns la spital la camera de uregente, a iesit cineva sa ne intrebe la cine vrem sa intram...si da-i si asteapta in jur de 20 minute. Pana la urma a intrat sotul si a intrebat daca ne poate vedea Dr ( ei nu se sinchiseau sa isi miste fundurile de pe scaune)si dam sa intram si cica doar 2 persoane...mai era si mama cu noi. Am zis ca intra sotul cu mine dar Dr"nu, nu doar mama"( pe un ton superior). Intru in final...iar la 5 minute dupa ce mi-aa dezbracat fata si a inceput sa o consulte, a venit si sotul meu si mi-a zis ca a venit sa tina el fata( saracu avea o fata asa nevinovata, vroia sa fie si elu fetita lui). Dr l-a dat afara. Atunci sotul meu a zis: "dar sunt si eu tatal copilului" Si ce credeti ca a facut D-ul Prof, Dr.Universitar - s-a ridicat si a plecat de tot, m-a lasat cu fata dezbracata pe masa...nu imi vine sa cred nici acum ce s-a intamplat. Sa se razbune pe un copil, sa ma lase cu un copil asa mic dezbracat , si sa plece...e inadmisibil pentru meseria de Dr- mai ales Pediatru. Fata a inceput sa planga foarte rau, mie mi-au dat lacrimile si atunci cand ne-a vazut sotul meu , mai rau s-a enervat si mai rau...la luat la niste injuraturi, i-a zis ca il reclama...dar degeaba am face-o ...nimeni nu i-ar face nimic.
Cand mergeam la Medsana intram amandoi, fara sa ne zica nimeni nimic. Astia sunt Dr nostri , pe mana carora trebuie sa iti lasi viata... ( nu generalizez)!
Pana la urma am fost la camera de garda si a consultat-o pe Karina alta Dr-ita foarte draguta...dar nu am retinut cum se numea, eram nauca de cap.
Traim in Romania
Doaaaaaaaaaamne fereste! Cred ca daca sunt doctori sunt superiori sau ce? Asa sunt majoritatea....sau cel putin si eu aproape numai peste doctori din astia am dat. mai sunt si particulari unii!
Nu mai zic,ca la stat la policlinici nici nu mai catadicsesc sa stea pe la cabinete si vin oamenii si asteapta cu orele,eu eram insarcinata si m-am dus la policlinica de stat la ginecolog in zile diferite si niciodata nu era acolo doctorul,desi programul de pe usa era clar ca trebuia sa ne incante cu prezenta!!!!!Este vorba de doctorul DAN PRUNESCU.A trebuit sa renunt la ideea de a avea un medic ginecolog dat de stat si a trebuit sa platesc consultatiile la particular la doctorul IULIAN BADEA de la Municipal-nu va spun ce am patit si cu asta!!!!Aveam tot respectul pt el pt ca auzisem ca e mare doctor,sef de sectie si zic hai sa imi fie doctor pe parcursul sarcinii cel putin. La consultatii nu imi spunea mai nimic,nu isi dadea deloc interesul,spre sfarsitul sarcinii tot imi spunea ca mai am putin si nasc ca e colul foarte deschis si vroia sa ma interneze in spital chiar cu o luna inainte de nastere!Apoi m-a chemat sa ma internez cu tot cu bagaje si iar m-a trimis acasa dupa ce m-a consultat!Cand am venit sa nasc el nici nu era in spital si cand l-am sunat pt ca nu mai puteam de durere in timpul travaliului si nu vroia nimeni sa se ocupe de mine,a zis ca el nu poate veni dar ca o sa trimita pe cineva cu care sa nasc-apoi dupa ce am nascut a venit si el sa ma intrebe ce fac daca sunt bien si a plecat,cat am stat in maternitate nu a mai trecut sa ma vada sau sa se ocupe de mine si de externarea mea.La scurt timp dupa ce am ajuns acasa am auzit ca e mai bine ca nu am nascut cu el pt ca are ciuda pe femei si le chinuie. |
|
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 2/18/2006 Mesaje: 7688
| Ce experiente! Imi pare rau pentru voi ca ati trecut prin asa ceva.
Emilia, felicitari pentru modul pozitiv de gandire si pentru capacitatea de a ierta, chiar si asa o poveste dureroasa. |
|
|

Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 36610
| ANDREEA&BIANCA wrote:
...La scurt timp dupa ce am ajuns acasa am auzit ca e mai bine ca nu am nascut cu el pt ca are ciuda pe femei si le chinuie.
Asta n-am mai auzit-o...Cred ca unii ajung doctori din gresala |
|

Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 3/6/2006 Mesaje: 309
| Dr. Dinulescu de la policlinica Titan (pediatrul fetitei mele), mi-a spus sa tin dracului copilul, ca sa il consulte odata!!! Apropo, sunt in cautare de pediatru BUN. Stiti vreunul in zona Titan? |
|
| Ma socheaza pur si simplu cand citesc ce ati patit. N-am avut nici prima data o doctorita rea, dar nu mi-a placut mie in anumite privinte. Doctorul pe care il avem acum e painea lui Dumnezeu cu copii. Saptamana trecuta am fost cu Cristina la el pt ca avea febra. Inchipuiti-va ca vreo 5 minute doctorul a tot facut "genoflectiuni" (sus-jos pe scaun) pt ca fii-mea incepea sa urle cand se ridica sa vina spre ea. S-a tot ridicat si asezat si a vorbit cu ea pana cand s-a linistit fata. |
|
| Am citit cele de mai sus,si m-am gandit sa va scriu si eu despre patania mea de acum 3 zile. Sunt gravida in luna a III-a,iar intr-o seara am observat ca am inceput sa sangerez.Imediat am mers la un spital municipal pentru a fi consultata de un medic.Am ajuns in jurul orei 23.30, pe sectie la gravide am gasit o asistenta,care m-a primit, foarte amabila,imediat a sunat dupa doctorita care era de garda.....am asteptat aproximativ 20 de minute,gandind ca doctorita este la vreo urgenta,dar dupa asteptari a iesit dintr-o camera de vis-a-vis,mi-a facut un control intravaginal(nu inainte de a-i baga 500000 in buzunar),spunandu-mi ca sarcina s-a oprit in evolutie.Am facut o criza,am inceput sa plang,sotul meu s-a albit la fata, la care doctorita a spus ca merge sa isi termine sanwiciul,dupa care imi va face o ecografie. A revenit dupa 5 minute(minute in care nu am stiut de mine, am plans in hohote),mi-a facut ecografie si spre surprinderea ei(si fericirea nostra) fatul avea activitate cardiaca, era foarte vioi si destul de dezvoltat pentru varsta lui. M-a internat sî in cele din urma s-a constatat ca am un hematom mic si el este cauza acestei sangerari. Mentionez ca eu si sotul meu ne-am chinuit mult sa avem acest copil,iar cand in sfarsit am reusit o doctorita nepasatoare ,cu o usurinta incredibila mi-a spus ca bebicul meu este mort. Mi-a scurtat viata cu cativa ani si mi-a produs un soc care si acum imi produce fiori numai cand ma gandesc. |
|
| Era sa uit ...a doua zi,internata fiind,la prima ora am cerut sfatul medicului care tocmai intrase de garda,in privinta hematomului,la care acesta fara sa vada ecografia sau orice alta analiza,pe un ton plictisit si rece mi-a spus ca daca am hematom acesta se va dezvolta si imi va omori copilul.Am crezut ca innebunesc,am luat legatura cu medicul care m-a supravegheat de la inceputul sarcinii,am facut o noua ecografie si m-a linistit pentru moment,mi-a spus sa astept doua saptamîni sa vedem daca evolueaza acest hematom,si ca ar putea fi un al doilea ovul fecundat care nu s-a dezvoltat .... Pana la o noua ecografie care imi va spune care este situatia exacta,zilele imi par ani,si imi fac tot felul de ganduri.....sper ca Bunul Dumnezeu sa aiba grija de bebicul meu si sa il tina sanatos. Noi in fata doctorilor suntem simple obiecte,nu se gandesc ca si noi avem suflet si suferim..... Pupici la toate mamicile!!!!! |
|
Inregistrat: 1/10/2007 Mesaje: 5597
| Vally wrote:Am citit cele de mai sus,si m-am gandit sa va scriu si eu despre patania mea de acum 3 zile. Sunt gravida in luna a III-a,iar intr-o seara am observat ca am inceput sa sangerez.Imediat am mers la un spital municipal pentru a fi consultata de un medic.Am ajuns in jurul orei 23.30, pe sectie la gravide am gasit o asistenta,care m-a primit, foarte amabila,imediat a sunat dupa doctorita care era de garda.....am asteptat aproximativ 20 de minute,gandind ca doctorita este la vreo urgenta,dar dupa asteptari a iesit dintr-o camera de vis-a-vis,mi-a facut un control intravaginal(nu inainte de a-i baga 500000 in buzunar),spunandu-mi ca sarcina s-a oprit in evolutie.Am facut o criza,am inceput sa plang,sotul meu s-a albit la fata, la care doctorita a spus ca merge sa isi termine sanwiciul,dupa care imi va face o ecografie. A revenit dupa 5 minute(minute in care nu am stiut de mine, am plans in hohote),mi-a facut ecografie si spre surprinderea ei(si fericirea nostra) fatul avea activitate cardiaca, era foarte vioi si destul de dezvoltat pentru varsta lui. M-a internat sî in cele din urma s-a constatat ca am un hematom mic si el este cauza acestei sangerari. Mentionez ca eu si sotul meu ne-am chinuit mult sa avem acest copil,iar cand in sfarsit am reusit o doctorita nepasatoare ,cu o usurinta incredibila mi-a spus ca bebicul meu este mort. Mi-a scurtat viata cu cativa ani si mi-a produs un soc care si acum imi produce fiori numai cand ma gandesc.
Oooo,linisteste-te ca e cel mai bine pentru puiul mic. Oameni de astia sunt la tot pasul,bucura-te ca e bine puiutul si iti dorim sarcina usoara si bun venit intre noi! |
|

Inregistrat: 6/10/2006 Mesaje: 6198
| Alyna wrote:Sa stiti ca va spun din experienta proprie ca facultatea de medicina e destul de grea...doar ca mai sunt putini studenti care fac asta din pura pasiune, fara interese materiale. Eu mi-am dorit de cand ma stiu sa devin medic. cred sincer ca asta e menirea mea si nu as face niciodata altceva. imi pare rau ca in cativa ani veti ajunge la usa vreunui coleg de-al meu al carui unic scop in viata e sa ceara si sa primeasca spaga pe niste servicii mediocre. Al yna,pai tu esti un exemplu pt medici |
|

Inregistrat: 6/10/2006 Mesaje: 6198
| Doamne ce tampiti sunt uni medici.Sa mor daca am intalnit medici nebuni ca la noi in Rom.Repet nu-i bag pe toti in aceisi oala.Mjoritatea medicilor buni au plecat din tara, restul sunt"Animale in halate albe" |
|
| doctorii din romania se poarta cu oamenii cum se poarta mecanicii cu masinile... |
|

Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 12/17/2007 Mesaje: 25891
| Suparat mai esti domnule Jhonny! |
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 5/24/2009 Mesaje: 531
| dragi mamici sunt de acord cu voi in ce priveste medicii.Si eu am avut probleme cu medicii din Craiova ,deoarece acum doi ani din vina lor mi-am inmormintat copilul de 3 zile Am suferit mult si nici acum nu-mi e bine cind ma gindesc prin ce am trecut
|
|

Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 11/9/2008 Mesaje: 30045
| amalia wrote:dragi mamici sunt de acord cu voi in ce priveste medicii.Si eu am avut probleme cu medicii din Craiova ,deoarece acum doi ani din vina lor mi-am inmormintat copilul de 3 zile Am suferit mult si nici acum nu-mi e bine cind ma gindesc prin ce am trecut
|
|
|
|