Ce am patit
Subiectul anterior · Subiectul urmator
AdrianaC
Scris: Friday, September 1, 2006 8:52 PM
Nivel: ALBA CA ZAPADA

Inregistrat: 2/12/2006
Cine a avut diverse patanii / probleme / experiente cu diversi doctori sau spitale, sa descrie problema, spitalul si numele medicului.

pupici
TatyKS
Scris: Friday, September 1, 2006 9:19 PM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 3/1/2006
Mersi Adriana , ca ai deschis subiectul asta.

Si daca tot veni vorba, sa va spun eu ce am patit azi cu un Prof. Dr.
Am sunat la Medsana sa ma programez la un Dr sa o vada pe Karina si nu se putea decat peste 2 saptamani, asa ca l-am sunat pe Dr la spitalul unde e si director , la Grigore Alexandrescu si mi-a zis sa ma duc la 5.30. Zis si facut. Am ajuns la spital la camera de uregente, a iesit cineva sa ne intrebe la cine vrem sa intram...si da-i si asteapta in jur de 20 minute. Pana la urma a intrat sotul si a intrebat daca ne poate vedea Dr ( ei nu se sinchiseau sa isi miste fundurile de pe scaune)si dam sa intram si cica doar 2 persoane...mai era si mama cu noi. Am zis ca intra sotul cu mine dar Dr"nu, nu doar mama"( pe un ton superior). Intru in final...iar la 5 minute dupa ce mi-aa dezbracat fata si a inceput sa o consulte, a venit si sotul meu si mi-a zis ca a venit sa tina el fata( saracu avea o fata asa nevinovata, vroia sa fie si elu fetita lui). Dr l-a dat afara. Atunci sotul meu a zis: "dar sunt si eu tatal copilului" Si ce credeti ca a facut D-ul Prof, Dr.Universitar - s-a ridicat si a plecat de tot, m-a lasat cu fata dezbracata pe masa...nu imi vine sa cred nici acum ce s-a intamplat.
Sa se razbune pe un copil, sa ma lase cu un copil asa mic dezbracat , si sa plece...e inadmisibil pentru meseria de Dr- mai ales Pediatru. Fata a inceput sa planga foarte rau, mie mi-au dat lacrimile si atunci cand ne-a vazut sotul meu , mai rau s-a enervat si mai rau...la luat la niste injuraturi, i-a zis ca il reclama...dar degeaba am face-o ...nimeni nu i-ar face nimic.

Cand mergeam la Medsana intram amandoi, fara sa ne zica nimeni nimic. Astia sunt Dr nostri , pe mana carora trebuie sa iti lasi viata... ( nu generalizez)!
angry

Pana la urma am fost la camera de garda si a consultat-o pe Karina alta Dr-ita foarte draguta...dar nu am retinut cum se numea, eram nauca de cap.

Traim in Romania
banghead
mihaela75
Scris: Friday, September 1, 2006 10:44 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 2/22/2006
Auzi sa nu intre decat mama.De unde o mai fi scos regula asta si la ce foloseste?Sa nu suprapopuleze cabinetul ...?box2
Rody
Scris: Friday, September 1, 2006 10:44 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 6/10/2006
Pai eu cred ca nu ma lasam pana nu il dateam in judecata. Pai eu sunt nebuna rau frate.Daca imi facea mie asa ceva era vai de fundul lui,mai ales cand era vorba de sanatatea copilului meubataus
stele_pe_cer
Scris: Friday, September 1, 2006 11:31 PM
Nivel

Inregistrat: 2/13/2006
Marcu Mihaela - Medlife:i-a facut analize gresite lui Matei la 16, respectiv 21 de zile (i-a luat cate o eprubeta de sangetunete .Consultul acasa dureaza foarte putin, nu raspunde frumos la intrebari, consultul dureaza de cand intra pe usa si iese fix 10 minute,te apostrofeaza. Pe pielea copilului meu a facut experimente.

Jianu - Medicover:din auzite 2 copii au ajuns la spital , ambii consultati de wa si urmand tratamentul ei.In cazul nostru eu am fost categorisita ca fiind "nesimtita" pt.ca imi tin copilul o ora jumate la san, asta in cazul in care copilul avea icter fiziologic de peste 2 luni jumate.La nici 3 luni mi-a spus ca trebuie sa fac program de masa copilului astfel:suptul sa nu dureze mai mult de 20 de minte la ambii sani (10 la unul, 10 la altul), mesele sa incepata de la ora 6 dimineata, kiar daca asta insemna sa scol copilul la 6 din somn, in loc de 8 la cat se trezea el in mod natural.Concluzia:copilul a scazut drastic in 5 zile, eu ajungand sa ma mulg si sa ii dau laptele cu biberonul timp de 3 luni, apoi am intarcat.

Ana Culcer - dupa indelungate telefoane, a catadicsit sa imi raspunda.I-am spus ca e o urgenta la un sugar de o luna si mi-a spus sa revin a doua zi la ora 17. N-am mai sunat-o si feelingul meu a fost bun.Din alte surse am aflat cum ca nu este curat la cabinet, ca se asteapta mult, ca e un medic foarte scump pt.un timp scurt alocat consultului.
Ely
Scris: Saturday, September 2, 2006 1:23 AM
Nivel

Inregistrat: 3/2/2006
Mama Taty nu-mi vine sa cred , cum a putut sa faca asa ceva ,vai am ramas fara cuvinte.Sper Karinuta sa fie bine ca treceti voi si peste asta si sa nu mai aveti nevoie de ei.Un pupic dulce de la Karina pentru Karinapupici
Kiki
Scris: Saturday, September 2, 2006 9:04 AM
Nivel
Nivel: TOP TEAM

Inregistrat: 2/14/2006
Taty, imi pare rau ca ati trecut prin asa ceva. Eu cred ca ii saream la gat.
Alina
Scris: Saturday, September 2, 2006 9:14 AM
Nivel
Nivel: SAFIR

Inregistrat: 3/27/2006
Taty, e absolut ingrozitor ceea ce ti s-a intamplat. Imi inchipui ca erai super suparata si nu ai putut sa reactionezi altfel. Eu l-as fi linsat. Dar asa-s eu, mai afurisita, dau si pielea de pe mine, daca e cazul, dar si atunci cand m-ai calcat, te-am nenorocit.
TatyKS
Scris: Saturday, September 2, 2006 2:55 PM
Nivel

Multumesc fetelor!pupici
Eu nu stiu cum as fi reactionat daca stiam ca intr-adevar pleaca.Cand el s-a ridicat si a plecat eram intr-un cabinet la care, ca sa ajungi treceai prin 2 incaperi...nici prin cap nu mi-a trecut ca el pleaca din cladireangry . Eu credeam ca doar a iesit din cabinet, asteapta sa iasa sotul si apoi continuam, dar nu a fost asa...asta e!
Chiar nu stiu cum as fi reactionat daca stiam ca pleaca definitiv!

Sa ne fereasca Dumnezeu de asa Dr cand avem cea mai mare nevoie de ei, de un sfat al lor.pupici
Tina
Scris: Sunday, September 3, 2006 8:22 AM
Nivel: Guest

Inregistrat: 2/12/2006
De Marcu Mihaela am si eu aceiasi parere proasta, renumele habar nu am pe ce se bazeaza...am fost cu Bri la consult, a durat extrem de putin, m-a trimis urgent la analize, desi eu ii spusesem ca avem un diagnostic pus si analize care sa confirme acets diagnostic, m-am conformat si am facut analizele care in 30 min m-au costat 3.000.000 iar raspunsul ei a fost " da, era real diagnosticul pus anterior" banghead ...iar ca si tratament , nu exista, mai tinem legatura( da , da ..cum sa nu, ca eu stau pe o mina de aur si arunc cu banii asa in stanga si in dreapta ) .

Dr. Jianu, a consultat-o pe Bri in maternitate, nu am fost multumita.
TatyKS
Scris: Sunday, September 3, 2006 9:17 AM
Nivel

Tina , pai se ne zici si noua unde profeseaza Dr astia...sau se fac ca profeseaza - la spitale, maternitati, clinici particulare.

N-am cuvinte Tina!
Rody
Scris: Sunday, September 3, 2006 12:13 PM
Nivel

Inregistrat: 6/10/2006
Va dau o idee.Cand mai aveti deaface cu asemenea doctori,luati o mini camera ascunsa dupa voi si filmati tot.Apoi puteti sa-i faceti reclama la toate televiziunile posibile.Eu asa as face.Nu mai zic daca era vorba de sanataea copilului meu,vai de mama lor.Viata copilului nu e o joacadisputa box2
mihaela75
Scris: Sunday, September 3, 2006 5:07 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 2/22/2006
Asta nu-mi place mie in tara ca dr. se cred dumnezei si nu au respect pt. pacient.Ca doar pacientii le pun lor painea pe masa.Si dupa ce ca esti bolnav te mai facsa te simti ca un nimic ,ceea ce nu ajuta deloc la vindecare.daca pacientul vine cu o propunere, o idee,gata,si-a dat foc la palarie.angry
stele_pe_cer
Scris: Monday, September 4, 2006 2:50 PM
Nivel

taty wrote:
Tina , pai se ne zici si noua unde profeseaza Dr astia...sau se fac ca profeseaza - la spitale, maternitati, clinici particulare.

N-am cuvinte Tina!

AM scris eu mai sus unde profeseazabox2 !
stele_pe_cer
Scris: Monday, September 4, 2006 2:52 PM
Nivel

mihaela75 wrote:
Asta nu-mi place mie in tara ca dr. se cred dumnezei si nu au respect pt. pacient.

Gresit:nu se considera Dumnezei, ci ei considera ca lumea se imparte astfel:medici si restul.banghead Asta este parerea unui medic cu care am intrat in contact acum ceva timp!Cu o asa mentalitate, nu e greu de intrezarit pe mana cui ne dam sanatatea!
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.