Ce am mai citit?
Subiectul anterior · Subiectul urmator
leila
Scris: Sunday, January 11, 2015 4:58 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 2/16/2014
Sincer e inevitabil.. Nu puteam in timp ce citeam sa nu imi dau seama ca e scris la pers 1 si insasi autoarea se caracteriza ca fiind o lady si o superbitate :)))) si cum erau toti lesinati dupa ea..
Una peste alta a fost dragutz..astept poate iese partea 3 ca m-a bagat in ceata finalul..
oanamaria
Scris: Monday, January 12, 2015 2:16 PM
Nivel
Nivel: RUBIN

Inregistrat: 4/22/2009
leila wrote:
Sincer e inevitabil.. Nu puteam in timp ce citeam sa nu imi dau seama ca e scris la pers 1 si insasi autoarea se caracteriza ca fiind o lady si o superbitate :)))) si cum erau toti lesinati dupa ea..
Una peste alta a fost dragutz..astept poate iese partea 3 ca m-a bagat in ceata finalul..

Da o s amai scoata o carte si abia o astept .Cheek Kiss
bereea
Scris: Tuesday, January 13, 2015 9:07 AM
Nivel

Inregistrat: 3/29/2007
marivic wrote:
Am terminat si eu primul volum din Trilogia Fifty Shades.Sincer....mi-a placut prima jumatate,aproximativ....Cand a inceput cu obsesiile lui ,masochismul lui exacerbat si cu emailurile interminabile....chiar nu-mi place.puker puker puker
Am citit carti mult mai excitante si mai savuroase decat aceasta carte....Sincer imi provoaca greata,nu ,,chef'' de ceva.....hohot

Hai mai, chiar greata? Mie mi-a stimultat imaginatiasic .E adevarat nu ma stimuleaza intelectual, dar am nevoie si de carti din acestea care ma binedispun.In dragoste si in razboi e permis orice, Mioara, eu sunt dispusa sa incerc si sa vad ce-mi placeras

Cand am sa merg in tara am sa cumpar si eu renumita si multlaudata "Fluturi". Ce subiect trateaza?
leila
Scris: Tuesday, January 13, 2015 9:26 AM
Nivel

Bereea gasesti online primul capitol al cartii.. Si daca te prinde atunci sa ti le cumperi ca nu sunt ieftinele si sa nu ai impresia ca ai dat banii degeaba :)))
E vb de o tipa orfana care traieste o iubire semi-imposibila cu fratele iubitului ei.. E dragutza ideea, eu am gasit-o mai potrivita pt adolescente de 16-18 ani dar nu strica nimanui sa isi aduca aminte de fluturii iubirii de la inceputurile relatiilor.
bereea
Scris: Tuesday, January 13, 2015 9:27 AM
Nivel

Multumesc, Leila!
marivic
Scris: Thursday, January 15, 2015 4:55 PM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 8/10/2007
bereea wrote:

Hai mai, chiar greata? Mie mi-a stimultat imaginatiasic .E adevarat nu ma stimuleaza intelectual, dar am nevoie si de carti din acestea care ma binedispun.In dragoste si in razboi e permis orice, Mioara, eu sunt dispusa sa incerc si sa vad ce-mi placeras

Cand am sa merg in tara am sa cumpar si eu renumita si multlaudata "Fluturi". Ce subiect trateaza?

Lasa-ma Berre,ca primul volum nu mi-a placut absolut deloc...Yacccc
Apoi volumele 2 si 3 nu au mai fost atat de ....Mi-au placut,....de.....se mai schimbase si el,putin sic
Am inceput astazi, ,,Ce-as fi eu fara tine?''de Guillaume Musso.
Sa nu radeti,dar as recitii,,Scrisoare de dragoste''de Drumes sic
bereea
Scris: Thursday, January 15, 2015 4:57 PM
Nivel

Mie primul mi-a placut cel mai multsic
marivic
Scris: Thursday, January 15, 2015 5:03 PM
Nivel

bereea wrote:
Mie primul mi-a placut cel mai multsic

hohot nu hohot
miriam
Scris: Thursday, January 15, 2015 6:52 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 5/17/2009
marivic wrote:

Sa nu radeti,dar as recitii,,Scrisoare de dragoste''de Drumes sic

Nu radem, cand am fost la tara, am dat peste ”invitatie la vals”, tot de Drumes si am rasfoit-o si eu din nouLol
leila
Scris: Thursday, January 15, 2015 6:53 PM
Nivel

Mihail Drumes e unul din preferatii mei. Primul meu roman de dragoste citit a fost " Invitatie la vals" , citit pe la 15-16 ani..
Mi-a marcat viata sentimentala, m-a facut sa fiu mai rezervata, ca nu tot ce zboara se mananca. A fost lucru mare pt ca la varsta aia lucrurile tind sa o ia razna :)))
Bereea mie tot primul mi-a placut cel mai mult. Mi-a placut din prima imaginea de barbat fatal :)) CEO
Lilly of the valley
Scris: Tuesday, January 27, 2015 8:32 AM
Nivel

Inregistrat: 3/23/2007
Recitesc Femei care iubesc prea mult. Insasi autoarea spune ca e „O carte care schimba viata femeilor...".
Cand am citit-o prima oara eram prea imprastiata.Crazy
leila
Scris: Tuesday, January 27, 2015 2:19 PM
Nivel

Marivic, am terminat "scrisoare de dragoste" .... O aveam prin casa inceputa dar nu stiu de ce renuntasem. Mi-a placut la nebunie.computerlove
Lilly, chiar titlul e ravasitor.. Sa ne zici impresii, cum a fost sa o recitesti.
Cat imi plac chestiile astea, cand citesti aceeasi carte la varste diferite, iti dai seama ce mult ti-ai schimbat modul de abordare al unor lucruri.
marivic
Scris: Tuesday, January 27, 2015 5:33 PM
Nivel

leila wrote:
Marivic, am terminat "scrisoare de dragoste" .... O aveam prin casa inceputa dar nu stiu de ce renuntasem. Mi-a placut la nebunie.computerlove
Lilly, chiar titlul e ravasitor.. Sa ne zici impresii, cum a fost sa o recitesti.
Cat imi plac chestiile astea, cand citesti aceeasi carte la varste diferite, iti dai seama ce mult ti-ai schimbat modul de abordare al unor lucruri.

Exact,Leila...vezi lucrurile altfel....din alta perspectiva....Si sunt carti pe care le-ai reciti de sute de ori si tot nu te plictisesti ras
sousourel
Scris: Friday, February 6, 2015 11:37 AM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 2/18/2006
Am terminat de citit "Cartea judecatii de apoi", Connie Willis. O alternanta dintre un viitor futurist si trecutul ev mediu, prin prisma calatoriei in timp. Impresionant. Iti da multe idei si mult de gandit despre ceea ce e omul, cand il "dezbraci" de toate accesoriile lui.
alexandrabogdan
Scris: Friday, February 6, 2015 11:39 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 4/17/2008
ati citit careva "Divergent"?
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.