Nivel: Ambasador
Inregistrat: 2/16/2014 Mesaje: 641
| Sincer e inevitabil.. Nu puteam in timp ce citeam sa nu imi dau seama ca e scris la pers 1 si insasi autoarea se caracteriza ca fiind o lady si o superbitate :)))) si cum erau toti lesinati dupa ea.. Una peste alta a fost dragutz..astept poate iese partea 3 ca m-a bagat in ceata finalul.. |
|

Nivel: RUBIN
Inregistrat: 4/22/2009 Mesaje: 20813
| leila wrote:Sincer e inevitabil.. Nu puteam in timp ce citeam sa nu imi dau seama ca e scris la pers 1 si insasi autoarea se caracteriza ca fiind o lady si o superbitate :)))) si cum erau toti lesinati dupa ea.. Una peste alta a fost dragutz..astept poate iese partea 3 ca m-a bagat in ceata finalul..
Da o s amai scoata o carte si abia o astept . |
|

Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22799
| marivic wrote:Am terminat si eu primul volum din Trilogia Fifty Shades.Sincer....mi-a placut prima jumatate,aproximativ....Cand a inceput cu obsesiile lui ,masochismul lui exacerbat si cu emailurile interminabile....chiar nu-mi place. Am citit carti mult mai excitante si mai savuroase decat aceasta carte....Sincer imi provoaca greata,nu ,,chef'' de ceva.....
Hai mai, chiar greata? Mie mi-a stimultat imaginatia .E adevarat nu ma stimuleaza intelectual, dar am nevoie si de carti din acestea care ma binedispun.In dragoste si in razboi e permis orice, Mioara, eu sunt dispusa sa incerc si sa vad ce-mi place
Cand am sa merg in tara am sa cumpar si eu renumita si multlaudata "Fluturi". Ce subiect trateaza? |
|

| Bereea gasesti online primul capitol al cartii.. Si daca te prinde atunci sa ti le cumperi ca nu sunt ieftinele si sa nu ai impresia ca ai dat banii degeaba :))) E vb de o tipa orfana care traieste o iubire semi-imposibila cu fratele iubitului ei.. E dragutza ideea, eu am gasit-o mai potrivita pt adolescente de 16-18 ani dar nu strica nimanui sa isi aduca aminte de fluturii iubirii de la inceputurile relatiilor. |
|

| Multumesc, Leila! |
|

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 8/10/2007 Mesaje: 13449
| bereea wrote:Hai mai, chiar greata? Mie mi-a stimultat imaginatia  .E adevarat nu ma stimuleaza intelectual, dar am nevoie si de carti din acestea care ma binedispun.In dragoste si in razboi e permis orice, Mioara, eu sunt dispusa sa incerc si sa vad ce-mi place Cand am sa merg in tara am sa cumpar si eu renumita si multlaudata "Fluturi". Ce subiect trateaza? Lasa-ma Berre,ca primul volum nu mi-a placut absolut deloc...Yacccc Apoi volumele 2 si 3 nu au mai fost atat de ....Mi-au placut,....de.....se mai schimbase si el,putin  Am inceput astazi, ,,Ce-as fi eu fara tine?''de Guillaume Musso. Sa nu radeti,dar as recitii,,Scrisoare de dragoste''de Drumes |
|

| Mie primul mi-a placut cel mai mult |
|

| bereea wrote:Mie primul mi-a placut cel mai mult
|
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 5/17/2009 Mesaje: 4992
| marivic wrote:Sa nu radeti,dar as recitii,,Scrisoare de dragoste''de Drumes Nu radem, cand am fost la tara, am dat peste ”invitatie la vals”, tot de Drumes si am rasfoit-o si eu din nou
|
|

| Mihail Drumes e unul din preferatii mei. Primul meu roman de dragoste citit a fost " Invitatie la vals" , citit pe la 15-16 ani.. Mi-a marcat viata sentimentala, m-a facut sa fiu mai rezervata, ca nu tot ce zboara se mananca. A fost lucru mare pt ca la varsta aia lucrurile tind sa o ia razna :))) Bereea mie tot primul mi-a placut cel mai mult. Mi-a placut din prima imaginea de barbat fatal :)) CEO |
|

Inregistrat: 3/23/2007 Mesaje: 12042
| Recitesc Femei care iubesc prea mult. Insasi autoarea spune ca e „O carte care schimba viata femeilor...". Cand am citit-o prima oara eram prea imprastiata. |
|

| Marivic, am terminat "scrisoare de dragoste" .... O aveam prin casa inceputa dar nu stiu de ce renuntasem. Mi-a placut la nebunie. Lilly, chiar titlul e ravasitor.. Sa ne zici impresii, cum a fost sa o recitesti. Cat imi plac chestiile astea, cand citesti aceeasi carte la varste diferite, iti dai seama ce mult ti-ai schimbat modul de abordare al unor lucruri. |
|

| leila wrote:Marivic, am terminat "scrisoare de dragoste" .... O aveam prin casa inceputa dar nu stiu de ce renuntasem. Mi-a placut la nebunie. Lilly, chiar titlul e ravasitor.. Sa ne zici impresii, cum a fost sa o recitesti. Cat imi plac chestiile astea, cand citesti aceeasi carte la varste diferite, iti dai seama ce mult ti-ai schimbat modul de abordare al unor lucruri. Exact,Leila...vezi lucrurile altfel....din alta perspectiva....Si sunt carti pe care le-ai reciti de sute de ori si tot nu te plictisesti |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 2/18/2006 Mesaje: 7688
| Am terminat de citit "Cartea judecatii de apoi", Connie Willis. O alternanta dintre un viitor futurist si trecutul ev mediu, prin prisma calatoriei in timp. Impresionant. Iti da multe idei si mult de gandit despre ceea ce e omul, cand il "dezbraci" de toate accesoriile lui. |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 4/17/2008 Mesaje: 3770
| ati citit careva "Divergent"? |
|
|