Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 5/27/2006 Mesaje: 14390
|
V-am spus eu ca al meu pregateste o petitie... |
|
Nivel: RUBIN
Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22799
| E bine asa , fetele! |
|
Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/4/2008 Mesaje: 17381
| Mai, nu vreau sa va stric cheful, dar cred ca ma numar printre putinele la care nu prea are efect cartea... La ce greu duc eu sarcina asta si la cum ma simt, numai de nebunii nu am eu chef... Dar poate dupa. |
|
Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 5/27/2006 Mesaje: 14390
| Eu ti-am zis sa o lasi dupa ce nasti... ...Ca asa... daca nu ai dispozitie jucausa, scenele de amor pot deveni plictisitoare. |
|
Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/4/2008 Mesaje: 17381
| kali wrote:Eu ti-am zis sa o lasi dupa ce nasti...
Pai, o termin pe prima daca tot m-am apucat si restul dupa. |
|
Nivel: SMARALD
Inregistrat: 8/10/2007 Mesaje: 13449
| Mi-a sosit si mie Trilogia 50 de umbre,dar le voi pune sub brad,de Craciun cadou pt mine si sotul meu |
|
| bereea wrote:Tocami am terminat de citit o carte care m-a ingrozit.Daca aste e lumea in care traim, daca asta e lumea incare va trai copilul meu...atunci nu suntem decat niste sclavi moderni care traiesc si fac ce li se ordona ca unii sa-si mai adauge ceva bani la cifrele uriase pe care deja le poseda. Cartea a fost scrisa in 1990 , autorul este anonim, si multe din cele ce el zicea ca se vor intampla in politica si economia mondiala s-au intamplat deja.Probabil e adevata tot ce scrie Despre ce carte este vorba,Berre? |
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 11/10/2009 Mesaje: 7238
| Am terminat-o !!! A fost un week-end diferit! |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 7/3/2010 Mesaje: 1948
| Oooo, Roxy, nebunatico. Eu astept sa treaca postul si zilele sfinte de Craciun ca s-o incep. Mi-am descarcat Critica ratiunii pure, sper s-o si termin. |
|
| Am terminat si eu primul volum din Trilogia Fifty Shades.Sincer....mi-a placut prima jumatate,aproximativ....Cand a inceput cu obsesiile lui ,masochismul lui exacerbat si cu emailurile interminabile....chiar nu-mi place. Am citit carti mult mai excitante si mai savuroase decat aceasta carte....Sincer imi provoaca greata,nu ,,chef'' de ceva..... |
|
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 2/16/2014 Mesaje: 641
| Am terminat de citit Fluturi de Irina Binder. O carte o carte dragutza, sentimentala asa dar cu cateva minusuri... |
|
| Si mie mi-a placut ,,Fluturi'' |
|
Nivel: RUBIN
Inregistrat: 4/22/2009 Mesaje: 20813
| ,,Fluturi ''mi-a placut foarte mult ,nu i-am cautat minusurile ,ci m-am bucurat de ea asa cum este . 50 DE UMBRE ....l-am abandonat momentan ,nu m-a ,,prins'' ceva nu-mi place ,ma asteptam la ceva mai mult psihologic,nu ma solicita mental suficient ,cel putin nu primele 150 de pagini . |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 4/17/2008 Mesaje: 3770
| e un roman usurel,nu te solicita mental nici primul si nici restul. e usor de citit si mi.a placut |
|
| oanamaria wrote:,,Fluturi ''mi-a placut foarte mult ,nu i-am cautat minusurile ,ci m-am bucurat de ea asa cum este . 50 DE UMBRE ....l-am abandonat momentan ,nu m-a ,,prins'' ceva nu-mi place ,ma asteptam la ceva mai mult psihologic,nu ma solicita mental suficient ,cel putin nu primele 150 de pagini . Asa si eu,Oana...Si am dat si o gramda de bani pe ele.... |
|
|