Nivel: SMARALD
Inregistrat: 8/10/2007 Mesaje: 13449
| Acum le-am comandat si eu de pe Libris.Multumesc,tuturor pt idei |
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 11/10/2009 Mesaje: 7238
| Ce vorbiti fetelor - eu deja am citit vreo 50 de pagini si deja "am apa-n gura" si nu mai am chef de nicio treaba.
Acum mi le-am dat la printat |
|
Nivel: RUBIN
Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22799
| Kali, eu le-am citit la 40+ si tot m-au facut sa ma simt bine . E o carte antistress Imaginati-va ce snoaba sunt eu : le-am citi acum aproape 2 ani si mi-a fost jena sa spun |
|
Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 5/27/2006 Mesaje: 14390
| bereea wrote:Kali, eu le-am citit la 40+ si tot m-au facut sa ma simt bine . E o carte antistress Imaginati-va ce snoaba sunt eu : le-am citi acum aproape 2 ani si mi-a fost jena sa spun
Serios? De 2 ani? Waw, pai daca spuneai poate ca-mi trecea si mie prin cap sa le citesc mai repede. Pana nu am vazut trailerul nici nu auzisem de ele...
Cat despre varsta, intr-adevar, nu conteaza. Am prietene mai mari ca mine care au citit-o cu acelasi interes. Ma gandeam ca o persoana mai tanara se poate identifica mai bine cu personajele.
Roxi, mare grija la bb3! |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 7/3/2010 Mesaje: 1948
| kali wrote:
E o carte " fun ", asa, deconectanta, deloc profunda sau care sa ridice probleme existentiale ci genul usurel... o metoda de... destresat iar, pentru cele/cei cu o imaginatie bogata un minunat prilej de a condimenta putin viata amoroasa.
Dupa serviciu, sala, drumurile zilnice cu copilul in diverse locatii, eventual si cateva teme, acest gen de lectura e tot ce-mi trebuie la final de zi. Roxy, spor la citit.
Edit: Kali, nu stiam la ce review te referi. Acum am citit si eu pe blogul respectiv. Nu m-a interesat blogul, l-am salvat rapid ca sa am link-urile care duc la carte. De altfel, cartile se mai gasesc si in alte locatii, trebuie doar rabdare la cautat. Cu siguranta o s-o citesc si eu, in perioada sarbatorilor cand voi avea si un mic concediu. |
|
Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/4/2008 Mesaje: 17381
| Kali, nici eu nu am citit review-ul pana nu am vazut ca ai scris tu. Am scos doar cartile si atat. Na, ce sa zic? Fiecare cu parerea lui/ei... Si eu am perioade, cum e acum de ex., cand simt nevoia de carti cat mai usurele pentru relaxare si pentru placerea de a citi! |
|
| Fetelor pe mine nu ma intereseaza ce scria doamna de acolo - tinerica dupa parerea mea - este inca la varsta cand tot ce zboara se mananca. Am citit la viata mea o gramada de carti si destepte si mai putin destepte - ce am avut la dispozitie la vremea respectiva - eram avida de lectura. Acum insa, cu atatea pe cap creierasul meu are nevoie de stimulente mai "light" asa ca genul asta de carte e binevenit. Si in perioada cand stateam acasa ma uitam si la telenovele si la serialele politiste de la AXN - si nu mi-e rusine sa recunosc. Si tot am ramas cu ceva bun si de la alea - inteleg limba spaniola cam 70% fapt care m-a ajutat cand am fost in Germania si seara la ce sa ma uit si eu la TV ? La TVE .
In fine, am deraiat de la subiect si ca sa revin pot sa va spun ca de ieri de cand am dat-o jos de pe net am inceput s-o citesc de la serv iar la sfarsitul programului mi-am printat-o si am citit si tot drumul spre casa. M-am intalnit cu sotul caruia i-am facut capul mare ca s-o citeasca si el - macar cateva pasaje I-am facut maaareee reclama la sot si i-am spus ca poate aduce schimbari miraculoase in cuplu citirea acestei carti si m-a intrebat dac-o termin pana in week-end?
Kali sper sa nu ma ia chiar atat de tare valul - dar daca o fii , asta e ! E binevenit si al 3-lea bebe Monica iti multumesc de urare dar crede-ma , la cartea asta nici nu e nevoie de asa ceva - paginile se intorc singure, gura se usuca sau umple de apa - dupa caz - fiori pe sina spinarii, senzatie de piele de gaina si daca mai ai si una bucata exemplar masculin la indemana... Cred ca am luat cea mai buna decizie sa nu cumpar cartea ci s-o printez - ca la cat o sa fie de recitita si imprumutata mi-ar fi parut rau de bani! |
|
| Na, ca m-am apucat de 50 Shades. Sunt la pagina 3... |
|
Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 5/27/2006 Mesaje: 14390
|
Ce dragute sunteti!
Monica, si eu care credeam ca ai pus link-ul pentru a dezbate cartea...
Anelise, |
|
Nivel: RUBIN
Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22799
| kali wrote:Serios? De 2 ani? Waw, pai daca spuneai poate ca-mi trecea si mie prin cap sa le citesc mai repede. Pana nu am vazut trailerul nici nu auzisem de ele... :
Daaa, la recomandarea fratelui meu! |
|
| kali wrote:Anelise, Mi-ati dat de treaba! Am citit peste 50 de pagini printre oale si alte treburi. Pauza acum ca fug prin oras, dar stiu cine se va culca tarziu la noapte... |
|
Inregistrat: 7/3/2010 Mesaje: 1948
| kali wrote:Monica, si eu care credeam ca ai pus link-ul pentru a dezbate cartea...
Nuuu, nici gand! Imi cerusera fetele link pentru descarcat si am pus si eu ce salvasem in calculator. Nu pot oricum sa dezbat cartea pentru ca nu ii cunosc continutul. Roxy, esti o norocoasa daca-ti corupi sotul sa citeasca si el cartea. Al meu nu e amator de carti romantice sau de dragoste. Anelise, ce m-ai amuzat, lectura placuta. Eu sunt printre teme cu copilul si as citi, dar nu-mi place sa fiu intrerupta de mii de ori, asa ca mai las. Dar cu cat povestiti aici mai amanuntit, cu atat sunt mai nerabdatoare. |
|
| Am terminat primul volum si 100 pagini din al 2-lea |
|
Inregistrat: 4/17/2008 Mesaje: 3770
| roxinthya wrote:Am terminat primul volum si 100 pagini din al 2-lea
si cum te simti dupa vol 1? |
|
| Ma simt hot. Ce i-am facut sotului aseara in bucatarie in timp ce gateam.... |
|
|