Nivel: SMARALD
Inregistrat: 8/10/2007 Mesaje: 13449
| Citeam,dar nu stiu pe unde despre,,Cele 50 de umbre intunecate''.Spuneti-mi si mie va rog care sunt titlurile care fac parte din trilogie,...caut pe net si nu gasesc decat volumul doi,acesta. |
|
Nivel: ALBA CA ZAPADA
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 2387
| marivic wrote:Citeam,dar nu stiu pe unde despre,,Cele 50 de umbre intunecate''.Spuneti-mi si mie va rog care sunt titlurile care fac parte din trilogie,...caut pe net si nu gasesc decat volumul doi,acesta.
Trilogia Cincizeci de umbre |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 4/17/2008 Mesaje: 3770
| marivic wrote:Citeam,dar nu stiu pe unde despre,,Cele 50 de umbre intunecate''.Spuneti-mi si mie va rog care sunt titlurile care fac parte din trilogie,...caut pe net si nu gasesc decat volumul doi,acesta.
vol 1 e Cincizeci de umbre ale lui Grey iar vol 3 e Cincizeci de umbre incatusate |
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 11/10/2009 Mesaje: 7238
| Vol 1 - 50 umbre ale lui Grey Vol 2 - 50 umbre intunecate Vol 3 - 50 umbre desctusate
Fir-ar mama lor de umbre ca trebuia sa mi le imprumute o colega si saraca s-a imbolnavit si am ramas cu buza umflata... |
|
Nivel: RUBIN
Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22799
| La noi se cheama " 50 de umbre gri / negre/ rosii" |
|
Inregistrat: 7/3/2010 Mesaje: 1948
| Eu le-am descarcat de pe net. Astept sa mi le puna sotul pe kindle. Momentan am terminat Colectionarul (John Fowles) si am citit 55% din cartea In cautarea oii fantastice (Haruki Murakami). Roxy, daca nu gasesti, iti trimit eu link-uri de unde le-am descarcat (50 de umbre ale lui Grey). |
|
| eu sunt la vol nr 3. foarte faine toate, primul mai erotic ,restul nu mai asa rau dar sunt tare frumoase. numa trebuie timp ca au peste 600 de pagini fiecare |
|
Nivel: SMARALD
Inregistrat: 8/10/2007 Mesaje: 13449
| Va multumesc! |
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 11/10/2009 Mesaje: 7238
| monica irimia wrote:Eu le-am descarcat de pe net. Astept sa mi le puna sotul pe kindle. Momentan am terminat Colectionarul (John Fowles) si am citit 55% din cartea In cautarea oii fantastice (Haruki Murakami). Roxy, daca nu gasesti, iti trimit eu link-uri de unde le-am descarcat (50 de umbre ale lui Grey).
Monica iti multumesc! Te rog pune link-ul!
|
|
Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/4/2008 Mesaje: 17381
| monica irimia wrote: Roxy, daca nu gasesti, iti trimit eu link-uri de unde le-am descarcat (50 de umbre ale lui Grey). Monica, vreau si eu daca se poate! Multumesc!
Eu nu prea am mai avut timp de citit. Doar carti usurele, cateva pagini seara inainte de culcare... |
|
Nivel: RUBIN
Inregistrat: 4/22/2009 Mesaje: 20813
| Mi le-am comandat de pe LIBRIS.RO la reducere de 25% cu transp gratuit prin curier rapid .Nu am apucat sa le citesc ,dar mi le-am luat . |
|
| oanamaria wrote:Mi le-am comandat de pe LIBRIS.RO la reducere de 25% cu transp gratuit prin curier rapid .Nu am apucat sa le citesc ,dar mi le-am luat .
eu le-am prins la 50%. altfel ziceam pas ...
Liz sunt usurele si acestea .... |
|
Inregistrat: 7/3/2010 Mesaje: 1948
| http://raileanumariana.wordpress.com/tag/50-de-umbre-ale-lui-grey/
Sper sa nu se considere reclama. Nu ma supar daca un moderator va sterge link-ul. In general, cand ma intereseaza o carte, scriu pe google titlul cartii urmat de cuvantul download, dupa care caut in link-urile oferite. Urmeaza sa citesc Eleganta ariciului (Muriel Barbery) despre care am auzit lucruri bune, tot de pe net trasa, asteapta sa fie pusa pe kindle.
|
|
Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/4/2008 Mesaje: 17381
| alexandrabogdan wrote: Liz sunt usurele si acestea ....
Abia astept sa le citesc si eu!
Monica, multumesc! Le-am salvat in laptop si vor ajunge pe tableta pentru a fi citite. Kindle inca nu detin... |
|
Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 5/27/2006 Mesaje: 14390
| E corect review-ul cu ceva exagerari pe alocuri.
Cartea e una usoara... da, demna de un scenariu de film - vezi ce spuneam si de premiera de pe 14 febr. -, nu e vorba de literatura de calitate, aici, si nici nu cred ca e cazul. Nu simt nevoia tot timpul sa-mi pun mintea la contributie citind si nici sa " caut solutii " " odata cu autorul ". Aaaaa, daca eram profa de romana si asta-mi era job-ul mai ziceam dar asa, mai ales ca trec printr-o perioada super stresanta si foarte solicitanta, cartea asta a fost fix ceea ce mi-a trebuit.
... E o carte " fun ", asa, deconectanta, deloc profunda sau care sa ridice probleme existentiale ci genul usurel... o metoda de... destresat iar, pentru cele/cei cu o imaginatie bogata un minunat prilej de a condimenta putin viata amoroasa.
Daca e sa ma intrebati pe mine, trilogia este dedicata mai degraba publicului tanar si foarte tanar - nu 30+ cum e cazul meu - dar daca eu mi-am gasit stare de bine citind si m-am relaxat cu o Cenusareasa moderna care mi-a aprins putin imaginatia, nu inseamna nici ca-s superficiala, nici snoaba - ca tot e la moda subiectul.
E ca si cum ai critica pe cineva ca se uita la Masterchef si nu la emisiuni culturale pe TVR. |
|
|