Ce am mai citit?
Subiectul anterior · Subiectul urmator
marivic
Scris: Monday, December 8, 2014 11:02 AM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 8/10/2007
Citeam,dar nu stiu pe unde despre,,Cele 50 de umbre intunecate''.Spuneti-mi si mie va rog care sunt titlurile care fac parte din trilogie,...caut pe net si nu gasesc decat volumul doi,acesta.
Tzepii
Scris: Monday, December 8, 2014 11:13 AM
Nivel: ALBA CA ZAPADA

Inregistrat: 2/13/2006
marivic wrote:
Citeam,dar nu stiu pe unde despre,,Cele 50 de umbre intunecate''.Spuneti-mi si mie va rog care sunt titlurile care fac parte din trilogie,...caut pe net si nu gasesc decat volumul doi,acesta.

Trilogia Cincizeci de umbre
alexandrabogdan
Scris: Monday, December 8, 2014 11:39 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 4/17/2008
marivic wrote:

vol 1 e Cincizeci de umbre ale lui Grey iar vol 3 e Cincizeci de umbre incatusate
roxinthya
Scris: Monday, December 8, 2014 12:16 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 11/10/2009
Vol 1 - 50 umbre ale lui Grey
Vol 2 - 50 umbre intunecate
Vol 3 - 50 umbre desctusate

Fir-ar mama lor de umbre ca trebuia sa mi le imprumute o colega si saraca s-a imbolnavit si am ramas cu buza umflata...
bereea
Scris: Monday, December 8, 2014 12:21 PM
Nivel
Nivel: RUBIN

Inregistrat: 3/29/2007
La noi se cheama " 50 de umbre gri / negre/ rosii"
monica irimia
Scris: Monday, December 8, 2014 12:33 PM
Nivel

Inregistrat: 7/3/2010
Eu le-am descarcat de pe net. Astept sa mi le puna sotul pe kindle. Momentan am terminat Colectionarul (John Fowles) si am citit 55% din cartea In cautarea oii fantastice (Haruki Murakami).
Roxy, daca nu gasesti, iti trimit eu link-uri de unde le-am descarcat (50 de umbre ale lui Grey).
alexandrabogdan
Scris: Monday, December 8, 2014 12:50 PM
Nivel

eu sunt la vol nr 3. foarte faine toate, primul mai erotic ,restul nu mai asa rausic dar sunt tare frumoase. numa trebuie timp ca au peste 600 de pagini fiecare
marivic
Scris: Monday, December 8, 2014 12:50 PM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 8/10/2007
Va multumesc!Cheek Kiss
roxinthya
Scris: Monday, December 8, 2014 1:15 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 11/10/2009
monica irimia wrote:
Eu le-am descarcat de pe net. Astept sa mi le puna sotul pe kindle. Momentan am terminat Colectionarul (John Fowles) si am citit 55% din cartea In cautarea oii fantastice (Haruki Murakami).
Roxy, daca nu gasesti, iti trimit eu link-uri de unde le-am descarcat (50 de umbre ale lui Grey).

Monica iti multumesc! Cheek Kiss
Te rog pune link-ul!

Anelise
Scris: Monday, December 8, 2014 1:27 PM
Nivel
Nivel: SAFIR

Inregistrat: 2/4/2008
monica irimia wrote:

Monica, vreau si eu daca se poate! pupici Multumesc!

Eu nu prea am mai avut timp de citit. Doar carti usurele, cateva pagini seara inainte de culcare...
oanamaria
Scris: Monday, December 8, 2014 1:57 PM
Nivel
Nivel: RUBIN

Inregistrat: 4/22/2009
Mi le-am comandat de pe LIBRIS.RO la reducere de 25% cu transp gratuit prin curier rapid .Nu am apucat sa le citesc ,dar mi le-am luat .
alexandrabogdan
Scris: Monday, December 8, 2014 2:08 PM
Nivel

oanamaria wrote:
Mi le-am comandat de pe LIBRIS.RO la reducere de 25% cu transp gratuit prin curier rapid .Nu am apucat sa le citesc ,dar mi le-am luat .

eu le-am prins la 50%. altfel ziceam pas ...

Liz sunt usurele si acestea ....
monica irimia
Scris: Monday, December 8, 2014 2:41 PM
Nivel

Inregistrat: 7/3/2010
http://raileanumariana.wordpress.com/tag/50-de-umbre-ale-lui-grey/

Sper sa nu se considere reclama. Nu ma supar daca un moderator va sterge link-ul. In general, cand ma intereseaza o carte, scriu pe google titlul cartii urmat de cuvantul download, dupa care caut in link-urile oferite.
Urmeaza sa citesc Eleganta ariciului (Muriel Barbery) despre care am auzit lucruri bune, tot de pe net trasa, asteapta sa fie pusa pe kindle.
Anelise
Scris: Monday, December 8, 2014 3:09 PM
Nivel
Nivel: SAFIR

Inregistrat: 2/4/2008
alexandrabogdan wrote:

Liz sunt usurele si acestea ....

Abia astept sa le citesc si eu! DistanceKiss

Monica, multumesc! pupici Le-am salvat in laptop si vor ajunge pe tableta pentru a fi citite. dance Kindle inca nu detin...
kali
Scris: Monday, December 8, 2014 3:13 PM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 5/27/2006
E corect review-ul cu ceva exagerari pe alocuri.

Cartea e una usoara... da, demna de un scenariu de film - vezi ce spuneam si de premiera de pe 14 febr. -, nu e vorba de literatura de calitate, aici, si nici nu cred ca e cazul. Nu simt nevoia tot timpul sa-mi pun mintea la contributie citind si nici sa " caut solutii " " odata cu autorul ". Aaaaa, daca eram profa de romana si asta-mi era job-ul mai ziceam dar asa, mai ales ca trec printr-o perioada super stresanta si foarte solicitanta, cartea asta a fost fix ceea ce mi-a trebuit.

... E o carte " fun ", asa, deconectanta, deloc profunda sau care sa ridice probleme existentiale ci genul usurel... o metoda de... destresat iar, pentru cele/cei cu o imaginatie bogata un minunat prilej de a condimenta putin viata amoroasa.

Daca e sa ma intrebati pe mine, trilogia este dedicata mai degraba publicului tanar si foarte tanar - nu 30+ cum e cazul meu - dar daca eu mi-am gasit stare de bine citind si m-am relaxat cu o Cenusareasa moderna care mi-a aprins putin imaginatia, nu inseamna nici ca-s superficiala, nici snoaba - ca tot e la moda subiectul.

E ca si cum ai critica pe cineva ca se uita la Masterchef si nu la emisiuni culturale pe TVR.Crazy
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.