Nivel: SMARALD
Inregistrat: 7/22/2007 Mesaje: 11814
| marivic wrote:Eu am citit Fenomenul Vanga,o carte senzationala si Vanga-Metode de vindecare si retete practice,-o carte fabuloasa si foarte utila,.... Apoi am inceput si am ajuns la jumatate,cartea Poti sa-ti vindeci viatao carte care te ajuta sa descoperi locurile sensibile din sufletul tau,sa-ti cultivi bunantatea,daruirea,smerenia,iubirea pura.O carte care m-a fascinat,iar in aceasta vacanta vreau sa o termin si sa o mai recitesc inca o data pt a-mi fixa clar obiectivele asupra vietii si asupra valorilor adevarate
Super cartile ,a doua am citit-o si eu si am recomandat-o multora.Scriitoarea este o femeie care a avut cancer si s-a vindecat nu? |
|
Inregistrat: 8/10/2007 Mesaje: 13449
| Shirel,pana acum nu am dat de acesta informatie,....dar este o carte care te ajuta sa descoperi acel loc din inima ta,alcatuit din iubire pura si in care iti poti recunoaste propria valoare,......O lectie de viata in care inveti sa te accepti pe tine insuti asa cum esti si sa te iubesti pt ceea ce esti.Este minunata,....dar asa cum ne sfatuieste si Louise Hay in cartea ei,.....cartea trebuie citita si apoi recitita ca sa-ti intiparesti totula asa cum trebuie in minte,...... Fabuloasa!Iar astazi mi-a sosit si cealalta carte a Vangai......Am timp vacanta asta de rumegat carti,...... |
|
Nivel: RUBIN
Inregistrat: 4/22/2009 Mesaje: 20813
| Eu nu am mai avut timp de citit decat reviste de bebelusi si scheme de crosetat . Felicitari celor care-si gasesc timp sa citeasca cate o carte ! |
|
Inregistrat: 8/10/2007 Mesaje: 13449
| Am inceput Testament-Cuvinte de folos,scrisa de Parintele Arsenie Papacioc,o carte frumoasa,linistitoare,cu multe invataminte! |
|
Nivel: Membru
Inregistrat: 10/3/2012 Mesaje: 77
| A citit cineva "Cititorul din pestera"? Am citit despre ea pe net si pare interesanta. |
|
Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 8/4/2009 Mesaje: 488
| Si eu am citit despre aceasta carte candva si cred ca mi-ar placea si mie. Poate data viitoare cand trec pe la biblioteca o voi cauta. |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 11/18/2007 Mesaje: 3818
| Eu am pe "noptiera" mai multe carti, ca sa nu ma plictisesc: "How to raise a healthy child in spite of your doctor" (o carte excelenta, scrisa de un pediatru american, rastoarna multe mituri), din aceeasi categorie, "Vaccinurile-preventie sau boala?", apoi "Sfantul Arhiepiscop Luca, doctorul fara de arginti" (un om de o mare valoare, savant, chirurg, arhiepiscop, sfant), despre viata si minunile Parintelui Arsenie Boca, "Fun start" (jocuri educative pentru copilasii de la 0 la 5 ani). Ah, si am ramas restanta la o carte cu interviuri luate parintelui Calistrat de la Barnova, despre familia ortodoxa... |
|
Nivel: ALBA CA ZAPADA
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 17828
| Eu am inceput sa citesc de vreo 2 saptamani mai multe carti ale aceluiasi autor, care mi-au placut foarte mult.
Imi place cum scrie, desi e tinerel, are o abordare interesanta...
Autor: Guillaume Musso Carti:
__
|
|
Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22799
| In ultima vreme citesc "porcarioare" carti usoare si relaxante. Totusi trsbuie sa-mi fac o lista cu ce voi citi pe plaja in vacanta. Ce recomandati? |
|
Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 3/1/2006 Mesaje: 7513
| Ultima carte , 2 volume a fost : " Fluturi" Irina Binder , o carte usoara de dragoste, frumoasa pe care nu am lasat-o din mans. Am inteles ca a aparut si partea a 3-a. Acum citesc " Emotiile distructive" Daniel Goleman ... o carte grea pe care o pot citi si intelge doar in liniste. |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 4/17/2008 Mesaje: 3770
| in momentul asta citesc si eu "Fluturi" |
|
Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 3/1/2006 Mesaje: 7513
| alexandrabogdan wrote:in momentul asta citesc si eu "Fluturi"
Ai lasat-o din mana? Eu le-am citit in 2-3 zile |
|
Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22799