Ce am mai citit?
Subiectul anterior · Subiectul urmator
AlexandraL
Scris: Friday, February 11, 2011 11:14 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 11/18/2007
Am cumparat-o din Romania, este in limba romana si intr-adevar este foarte interesanta, are sfaturi utile din experienta mai multor parinti.
oanamaria
Scris: Friday, February 11, 2011 11:50 AM
Nivel
Nivel: RUBIN

Inregistrat: 4/22/2009
Si eu sunt fan GRISHAM am toate cartile aproape (fara ,,Omul care aduce ploaia'' si ce am mai aparut in ultimii 2 ani).
Am terminat ,,Fata care s-a jucat cu focul''si urmeaza continuarea ei ,Castelul din nori s-a sfaramat''-Stieg Larsson.
oanamaria
Scris: Friday, June 24, 2011 12:29 PM
Nivel

Inregistrat: 4/22/2009
Ma chinui si eu cu ,,Fructele maniei''-de John Steinbeck-merge greu ,inca nu m-a captivat dupa 200 de pagini.
Am citit anul trecut de el dintr-o suflare ,,La rascruce de vanturi''si avea cam 600de pagini-a fost captivanta .
monica irimia
Scris: Friday, June 24, 2011 1:31 PM
Nivel

Inregistrat: 7/3/2010
Am terminat Cazul pelican de John Grisham. I-as cu lejeritate nota 8.
Ma delectez acum cu Arta conversatiei de Ileana Vulpescu. Este o lectura placuta, patrunzatoare, conforma cu gustul meu. Am descarcat-o de pe un site, nu stiu daca-mi este permis sa-l mentionez.
giulia_mamik
Scris: Friday, June 24, 2011 1:36 PM
Nivel

Inregistrat: 3/22/2010
Eu am citit "Das Parfum" de Patrik Suskind.Am vazut filmul inaintea sa citesc cartea dar nu se compara...
cute_babies_of_mine
Scris: Friday, June 24, 2011 1:50 PM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 4/4/2006
E o carte intr-adevar frumoasa; am citit-o in liceu si mi-a placut.
Eu am terminat Maestrul si Margareta a lui Bulgakov. Nu mi-a placut neam!!!!!!!!!! Dar gusturile nu se discuta!
AlexandraL
Scris: Sunday, June 26, 2011 9:35 PM
Nivel

Inregistrat: 11/18/2007
Acum citesc vreo 3 carti si o revista: "Familia-ultimul bastion", "Cum sa educam ortodox copilul" si "Highway code" sic si revista "Familia ortodoxa". Si mai incepusem "Siblings without rivalry", dar am abandonat-o...din lipsa de timp...
bereea
Scris: Monday, June 27, 2011 8:10 AM
Nivel

Inregistrat: 3/29/2007
Tocami am terminat de citit o carte care m-a ingrozit.Daca aste e lumea in care traim, daca asta e lumea incare va trai copilul meu...atunci nu suntem decat niste sclavi moderni care traiesc si fac ce li se ordona ca unii sa-si mai adauge ceva bani la cifrele uriase pe care deja le poseda.
Cartea a fost scrisa in 1990 , autorul este anonim, si multe din cele ce el zicea ca se vor intampla in politica si economia mondiala s-au intamplat deja.Probabil e adevata tot ce scriepale
mare_melisa
Scris: Tuesday, November 29, 2011 6:50 PM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 6/4/2009
Mie imi plac la nebunie romanele de drgaoste . La cate orori si necazuri sunt pe lumea asta eu am decis sa citesc despre dragoste , nu ca n-as fi citit si altelel. Mi-a placut la nebubie trilogia lui Dante .
marmotzel
Scris: Saturday, February 25, 2012 5:54 PM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 1/16/2012
Stieg Larsson - Fata care s-a jucat cu focul. Este cel de-al 2lea volum din trilogia "Millennium". Iti vine greu s-o lasi din mana :)
monica irimia
Scris: Saturday, February 25, 2012 8:04 PM
Nivel

Inregistrat: 7/3/2010
Recitesc Enigma Otiliei de Calinescu.
giulia_mamik
Scris: Saturday, February 25, 2012 10:51 PM
Nivel

Inregistrat: 3/22/2010
Eu am citit Parintele perfect de Emma Sargent si am inceput de ceva timp sa citesc Indrazneste sa decizi de Jacques Dechance dar nu stiu ,nu prea mi a acaparat atentia.Cred ca fura "curent" oarecummaseluta si cat mi am dorit cartea astauff
Monica,ador Enigma Otiliei.Am citit o de doua ori in liceucoeur .As mai reciti si eu cateva romane care le am la suflet dar nu prea imi permite timpul asta.Daca tot vorbimd e citit,ma asteapta sa citesc doua contracte frumusele de cateva zeci de paginisic .Si alea s musai de citit ca sa stiu ce semnezalcool ras
bereea
Scris: Tuesday, April 17, 2012 7:23 PM
Nivel

Inregistrat: 3/29/2007
Acum citesc Emilio di Jean-Jacques Rousseau.Imi aminteste de liceu pentru ca atunci am citit-o prima data.Mi-e dor sa citesc La Medeleni si Sadoveanu pe care l-am devorat cu multa placere candva.
tiramisu
Scris: Friday, December 21, 2012 1:57 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 8/4/2009
giulia_mamik wrote:
Eu am citit "Das Parfum" de Patrik Suskind.Am vazut filmul inaintea sa citesc cartea dar nu se compara...

Si eu tocmai am citit Parfumul si mi s-a parut foarte interesanta. Chiar ma gandesc sa mai caut ceva de acelas autorpupici

Inca o carte ce mi-a placut mult a fost Mihail Drumes Invitatie la vals.coeur

LECTURA PLACUTA advocat
marivic
Scris: Friday, December 21, 2012 2:32 PM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 8/10/2007
Eu am citit Fenomenul Vanga,o carte senzationala si Vanga-Metode de vindecare si retete practice,-o carte fabuloasa si foarte utila,....hearts
Apoi am inceput si am ajuns la jumatate,cartea Poti sa-ti vindeci viatao carte care te ajuta sa descoperi locurile sensibile din sufletul tau,sa-ti cultivi bunantatea,daruirea,smerenia,iubirea pura.O carte care m-a fascinat,iar in aceasta vacanta vreau sa o termin si sa o mai recitesc inca o data pt a-mi fixa clar obiectivele asupra vietii si asupra valorilor adevarateyes
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.