Nivel: Avansat
Inregistrat: 11/18/2007 Mesaje: 3818
| Am cumparat-o din Romania, este in limba romana si intr-adevar este foarte interesanta, are sfaturi utile din experienta mai multor parinti. |
|
Nivel: RUBIN
Inregistrat: 4/22/2009 Mesaje: 20813
| Si eu sunt fan GRISHAM am toate cartile aproape (fara ,,Omul care aduce ploaia'' si ce am mai aparut in ultimii 2 ani). Am terminat ,,Fata care s-a jucat cu focul''si urmeaza continuarea ei ,Castelul din nori s-a sfaramat''-Stieg Larsson. |
|
Inregistrat: 4/22/2009 Mesaje: 20813
| Ma chinui si eu cu ,,Fructele maniei''-de John Steinbeck-merge greu ,inca nu m-a captivat dupa 200 de pagini. Am citit anul trecut de el dintr-o suflare ,,La rascruce de vanturi''si avea cam 600de pagini-a fost captivanta . |
|
Inregistrat: 7/3/2010 Mesaje: 1948
| Am terminat Cazul pelican de John Grisham. I-as cu lejeritate nota 8. Ma delectez acum cu Arta conversatiei de Ileana Vulpescu. Este o lectura placuta, patrunzatoare, conforma cu gustul meu. Am descarcat-o de pe un site, nu stiu daca-mi este permis sa-l mentionez. |
|
Inregistrat: 3/22/2010 Mesaje: 3091
| Eu am citit "Das Parfum" de Patrik Suskind.Am vazut filmul inaintea sa citesc cartea dar nu se compara... |
|
Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 4/4/2006 Mesaje: 8978
| E o carte intr-adevar frumoasa; am citit-o in liceu si mi-a placut. Eu am terminat Maestrul si Margareta a lui Bulgakov. Nu mi-a placut neam!!!!!!!!!! Dar gusturile nu se discuta! |
|
Inregistrat: 11/18/2007 Mesaje: 3818
| Acum citesc vreo 3 carti si o revista: "Familia-ultimul bastion", "Cum sa educam ortodox copilul" si "Highway code" si revista "Familia ortodoxa". Si mai incepusem "Siblings without rivalry", dar am abandonat-o...din lipsa de timp... |
|
Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22799
| Tocami am terminat de citit o carte care m-a ingrozit.Daca aste e lumea in care traim, daca asta e lumea incare va trai copilul meu...atunci nu suntem decat niste sclavi moderni care traiesc si fac ce li se ordona ca unii sa-si mai adauge ceva bani la cifrele uriase pe care deja le poseda. Cartea a fost scrisa in 1990 , autorul este anonim, si multe din cele ce el zicea ca se vor intampla in politica si economia mondiala s-au intamplat deja.Probabil e adevata tot ce scrie |
|
Nivel: Membru
Inregistrat: 6/4/2009 Mesaje: 62
| Mie imi plac la nebunie romanele de drgaoste . La cate orori si necazuri sunt pe lumea asta eu am decis sa citesc despre dragoste , nu ca n-as fi citit si altelel. Mi-a placut la nebubie trilogia lui Dante . |
|
Nivel: Membru
Inregistrat: 1/16/2012 Mesaje: 38
| Stieg Larsson - Fata care s-a jucat cu focul. Este cel de-al 2lea volum din trilogia "Millennium". Iti vine greu s-o lasi din mana :) |
|
Inregistrat: 7/3/2010 Mesaje: 1948
| Recitesc Enigma Otiliei de Calinescu. |
|
Inregistrat: 3/22/2010 Mesaje: 3091
| Eu am citit Parintele perfect de Emma Sargent si am inceput de ceva timp sa citesc Indrazneste sa decizi de Jacques Dechance dar nu stiu ,nu prea mi a acaparat atentia.Cred ca fura "curent" oarecum si cat mi am dorit cartea asta Monica,ador Enigma Otiliei.Am citit o de doua ori in liceu .As mai reciti si eu cateva romane care le am la suflet dar nu prea imi permite timpul asta.Daca tot vorbimd e citit,ma asteapta sa citesc doua contracte frumusele de cateva zeci de pagini .Si alea s musai de citit ca sa stiu ce semnez |
|
Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22799
| Acum citesc Emilio di Jean-Jacques Rousseau.Imi aminteste de liceu pentru ca atunci am citit-o prima data.Mi-e dor sa citesc La Medeleni si Sadoveanu pe care l-am devorat cu multa placere candva. |
|
Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 8/4/2009 Mesaje: 488
| giulia_mamik wrote:Eu am citit "Das Parfum" de Patrik Suskind.Am vazut filmul inaintea sa citesc cartea dar nu se compara...
Si eu tocmai am citit Parfumul si mi s-a parut foarte interesanta. Chiar ma gandesc sa mai caut ceva de acelas autor
Inca o carte ce mi-a placut mult a fost Mihail Drumes Invitatie la vals.
LECTURA PLACUTA |
|
Nivel: SMARALD
Inregistrat: 8/10/2007 Mesaje: 13449
| Eu am citit Fenomenul Vanga,o carte senzationala si Vanga-Metode de vindecare si retete practice,-o carte fabuloasa si foarte utila,.... Apoi am inceput si am ajuns la jumatate,cartea Poti sa-ti vindeci viatao carte care te ajuta sa descoperi locurile sensibile din sufletul tau,sa-ti cultivi bunantatea,daruirea,smerenia,iubirea pura.O carte care m-a fascinat,iar in aceasta vacanta vreau sa o termin si sa o mai recitesc inca o data pt a-mi fixa clar obiectivele asupra vietii si asupra valorilor adevarate |
|
|