Ce am mai citit?
Subiectul anterior · Subiectul urmator
delfinasa
Scris: Thursday, October 21, 2010 5:26 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 2/13/2006
Eu nu am reusit sa termin "The girl who kicked the hornet's nest" ca mi-a expirat timpul si lista de hold la noi la biblioteca e lunguta si nu se pot reinnoi cartile in cazul asta, asa ca mai am de asteptat sa-mi vina randul iar...Intre timp am inceput "The Rembrandt affair" -Daniel Silva- de cateva saptamani, n-am parcurs decat 30 de pagini sa zic, asa de atragatoare mi se pare ca adorm imediat ce-o deschid ras sic.
bereea
Scris: Thursday, October 21, 2010 9:05 PM
Nivel
Nivel: RUBIN

Inregistrat: 3/29/2007
oanamaria wrote:

Pana la urma cum ti s-a parut cartea ?Azi mi le-am luat si eu (sunt 2 volume) si m-ar interesa si parerea ta.

inca n-am citit-o pentru ca abia am primit-o.dupa ce termin ceea ce citesc acum ma apuc de ea.Sa-mi spui tu ce parere ai pentru ca sigur o vei termina inaintea meapupici
bereea
Scris: Thursday, October 21, 2010 9:05 PM
Nivel

delfinasa wrote:
Eu nu am reusit sa termin "The girl who kicked the hornet's nest" .

asta citesc si eu
oanamaria
Scris: Thursday, February 3, 2011 5:51 PM
Nivel

Inregistrat: 4/22/2009
Am terminat acum primul volum din ,,Barbati care urasc femeile;;de Stieg Larsson-e pe gustul meu,captivanta,usor scrisa si acum incep volumul doi .
Apoi vreau sa citesc si ,,Fata care s-a ajucat cu focul;;de acelasi autor.
delfinasa
Scris: Thursday, February 3, 2011 9:20 PM
Nivel

Iti recomand sa incepi trilogia cu "Fata cu tatuajul dragon", apoi continuarea primeia "Fata care s-a jucat cu focul" si apoi "Fata care-a lovit cuibul de viespi" pupici...asa vei intelege cel mai bine angel.
bereea
Scris: Thursday, February 3, 2011 9:28 PM
Nivel

"Fata care s-a lovit de cuibul de viespi"? Adica a mai aparut inca un volum?
delfinasa
Scris: Thursday, February 3, 2011 9:45 PM
Nivel

Nu, asta e ultimul volum "The girl who kicked the hornet's nest"...poate n-am tradus eu bine sorry1...se pare ca asta a fost ultima lui carte, ca a murit...din cate am citit despre Larsson, incepuse o alta, dar n-a apucat s-o termine.
bereea
Scris: Friday, February 4, 2011 7:44 AM
Nivel

Probabil depinde de ce titlu pun si ei pe coperta.I Italia se cheama "Regina castelelor de hartie"
delfinasa
Scris: Friday, February 4, 2011 5:36 PM
Nivel

Am gasit titlurile originale ale cartilor in suedeza. Probabil ca traducerile lor s-au facut diferit.
MäN SOM HATAR KVINNOR
FLICKAN SOM LEKTE MED ELDEN
Luftslottet som sprängdes
bereea
Scris: Wednesday, February 9, 2011 8:56 AM
Nivel

Intalnirea de Gabriela Adamesteanu
Umbra de Karin Alvtegen
Batranul smecher de Kalman Mikszath
Anelise
Scris: Wednesday, February 9, 2011 9:32 AM
Nivel
Nivel: SAFIR

Inregistrat: 2/4/2008
Mie imi plac cartile cu si despre avocati, procese etc. Asa ca dupa ce am citit cam tot ce a scos John Grisham thumright, acum citesc "Al treisprezecelea jurat" de John Lescroart si urmeaza "Vinovatia". angel ... Aaa, si mi-am mai luat de la biblioteca "Codul casniciei" de Honore de Balzac. Inca nu am ajuns la ea. Pe rand, pe rand. study
delfinasa
Scris: Thursday, February 10, 2011 5:08 PM
Nivel

Si mie-mi place Grisham thumright.
Ne-am facut o pasiune si eu si K din mersul la biblioteca si pt cartile de acolo coeur. Semnam condica saptamanalsic. Ia-o si pe Miru cu tine, sigur vei gasi si carti pt copii pt ea acoloangel.

Eu, ca o gravidoantza ce-am devenit, m-am reapucat de citit carti despre sarcina si ingrijirea bebelusilor ras.
Anelise
Scris: Thursday, February 10, 2011 5:44 PM
Nivel
Nivel: SAFIR

Inregistrat: 2/4/2008
Delfinasa, nu stiu daca pot face treaba asta aici. oare In Romania sunt mai stricti si oricum eu merg la sectia adulti, deci cred ca trebuie sa merg la cealalta pentru copii. Ma interesez data viitoare cand ajung! thumright ... Pup si lectura cat mai placuta tuturor! pupici
AlexandraL
Scris: Thursday, February 10, 2011 8:25 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 11/18/2007
Printre picaturi citesc "Cum sa le vorbim copiilor ca ei sa ne asculte si cum sa ii ascultam ca ei sa ne vorbeasca". "Absorbant mind" o las pe mai tarziu, cand voi avea ajutor cu copiii, pt ca este in engleza si necesita mai multa concentrare.
ilioara
Scris: Friday, February 11, 2011 7:33 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 1/5/2009
Alexandra cred ca este foarte interesanta cartea Cum sa le vorbim....,ai cumparat-o din Romania sau macar este in limba romana?aaaa oare pe net as putea sa o gasesc?pupici
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.