Nivel: Senior
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 6852
| Eu nu am reusit sa termin "The girl who kicked the hornet's nest" ca mi-a expirat timpul si lista de hold la noi la biblioteca e lunguta si nu se pot reinnoi cartile in cazul asta, asa ca mai am de asteptat sa-mi vina randul iar...Intre timp am inceput "The Rembrandt affair" -Daniel Silva- de cateva saptamani, n-am parcurs decat 30 de pagini sa zic, asa de atragatoare mi se pare ca adorm imediat ce-o deschid . |
|
Nivel: RUBIN
Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22799
| oanamaria wrote: Pana la urma cum ti s-a parut cartea ?Azi mi le-am luat si eu (sunt 2 volume) si m-ar interesa si parerea ta.
inca n-am citit-o pentru ca abia am primit-o.dupa ce termin ceea ce citesc acum ma apuc de ea.Sa-mi spui tu ce parere ai pentru ca sigur o vei termina inaintea mea |
|
| delfinasa wrote:Eu nu am reusit sa termin "The girl who kicked the hornet's nest" .
asta citesc si eu |
|
Inregistrat: 4/22/2009 Mesaje: 20813
| Am terminat acum primul volum din ,,Barbati care urasc femeile;;de Stieg Larsson-e pe gustul meu,captivanta,usor scrisa si acum incep volumul doi . Apoi vreau sa citesc si ,,Fata care s-a ajucat cu focul;;de acelasi autor. |
|
| Iti recomand sa incepi trilogia cu "Fata cu tatuajul dragon", apoi continuarea primeia "Fata care s-a jucat cu focul" si apoi "Fata care-a lovit cuibul de viespi" ...asa vei intelege cel mai bine . |
|
| "Fata care s-a lovit de cuibul de viespi"? Adica a mai aparut inca un volum? |
|
| Nu, asta e ultimul volum "The girl who kicked the hornet's nest"...poate n-am tradus eu bine ...se pare ca asta a fost ultima lui carte, ca a murit...din cate am citit despre Larsson, incepuse o alta, dar n-a apucat s-o termine. |
|
| Probabil depinde de ce titlu pun si ei pe coperta.I Italia se cheama "Regina castelelor de hartie" |
|
| Am gasit titlurile originale ale cartilor in suedeza. Probabil ca traducerile lor s-au facut diferit. MäN SOM HATAR KVINNOR FLICKAN SOM LEKTE MED ELDEN Luftslottet som sprängdes
|
|
| Intalnirea de Gabriela Adamesteanu Umbra de Karin Alvtegen Batranul smecher de Kalman Mikszath |
|
Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/4/2008 Mesaje: 17381
| Mie imi plac cartile cu si despre avocati, procese etc. Asa ca dupa ce am citit cam tot ce a scos John Grisham , acum citesc "Al treisprezecelea jurat" de John Lescroart si urmeaza "Vinovatia". ... Aaa, si mi-am mai luat de la biblioteca "Codul casniciei" de Honore de Balzac. Inca nu am ajuns la ea. Pe rand, pe rand. |
|
| Si mie-mi place Grisham . Ne-am facut o pasiune si eu si K din mersul la biblioteca si pt cartile de acolo . Semnam condica saptamanal. Ia-o si pe Miru cu tine, sigur vei gasi si carti pt copii pt ea acolo.
Eu, ca o gravidoantza ce-am devenit, m-am reapucat de citit carti despre sarcina si ingrijirea bebelusilor . |
|
Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/4/2008 Mesaje: 17381
| Delfinasa, nu stiu daca pot face treaba asta aici. In Romania sunt mai stricti si oricum eu merg la sectia adulti, deci cred ca trebuie sa merg la cealalta pentru copii. Ma interesez data viitoare cand ajung! ... Pup si lectura cat mai placuta tuturor! |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 11/18/2007 Mesaje: 3818
| Printre picaturi citesc "Cum sa le vorbim copiilor ca ei sa ne asculte si cum sa ii ascultam ca ei sa ne vorbeasca". "Absorbant mind" o las pe mai tarziu, cand voi avea ajutor cu copiii, pt ca este in engleza si necesita mai multa concentrare. |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 1/5/2009 Mesaje: 1230
| Alexandra cred ca este foarte interesanta cartea Cum sa le vorbim....,ai cumparat-o din Romania sau macar este in limba romana?aaaa oare pe net as putea sa o gasesc? |
|
|