Nivel: Avansat
Inregistrat: 3/25/2008 Mesaje: 2187
| In ultimele doua seri am inceput sa descopar istoria veche a noastra a dacilor. Este uimitor cate lucruri au trecut pe langa mine. Sunt absolut suparata pe toti profesorii de istorie pe care i-am avut pentru ca nu au fost in stare sa-mi insufle curiozitatea de a ma descoperi pe mine ca fiinta!
"Noi nu suntem urmasii Romei" am citit ieri. Este o carte minunata. Va recomand din suflet! Si desi este despre istorie, nu e plicticoasa absolut deloc! Lectura placuta! Si merge si cu subiectul "De ce e Romania un loc special."
http://www.scribd.com/doc/8799880/Noi-Nu-Suntem-Urmasii-Romei |
|

Inregistrat: 4/17/2008 Mesaje: 3770
| eu citesc pt a 2-a oara "jane Eyre". f faina cartea |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 1/14/2008 Mesaje: 5944
| Fotografia, tehnologie si creativitate - M. Varga si I.M. Iosif
|
|
Inregistrat: 1/6/2010 Mesaje: 4463
| eu am citit intr-o sapt vreo 6 carti de dragoste, citesc cam o carte pe zi. |
|

Nivel: RUBIN
Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22800
| A citit cineva vreo carte de Stieg Larsson? |
|

Inregistrat: 3/9/2010 Mesaje: 3457
| Eu as vrea sa recitesc Doamna din Malacca. Am citit-o cand aveam 14-15 ani si mi-a ramas in suflet.Este un minunat roman de dragoste(cel putin asa mi s-a parut atunci). In ultimii ani nu am mai avut timp pentru sufletul meu,am citit mai mult literatura pentru copii,enciclopedii,carti de religie cam ce a avut nevoie Emi pentru scoala,mi s-a acrit de fise si portofolii. |
|

| cine a scris acesta carte? |
|

Inregistrat: 3/9/2010 Mesaje: 3457
| Scuze nu mi-am dat seama ca nu am trecut autorul ,Francis de Croisset.
De obicei imi fac o anumita impresie cand citesc o carte iar daca o recitesc dupa mai mult timp, mi se intampla sa vad lucrurile altfel, de acceea imi doresc sa o recitesc acum dupa aproape 20 ani,e ca un auto-test,vreau sa-mi dau seama de puterea mea de intelegere la acea varsta . |
|
 Nivel: Senior
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 6852
| bereea wrote:A citit cineva vreo carte de Stieg Larsson?
Da, Bereea, eu am devorat primele lui 2 carti "The girl with a butterfly tatoo" si "The girl who played with fire". Te tin in suspans continuu. Am asteptat luni de zile sa-mi vina randul la ultima lui carte "The girl who kicked the hornet's nest" si abia saptamana asta mi-a venit randul la biblioteca si am ridicat-o. Weekendul asta cred ca termin "True blue" de Baldacci si ma pun pe ea. |
|

| multumesc, Delfineasa Am inceput sa citesc "barbatii care urasc femeile" si a inceput sa ma prinda si pe mine |
|

Inregistrat: 4/22/2009 Mesaje: 20813
| La mine pe noptiera zace de ceva timp MA NUMESC ROSU-de Orhan Pamuk laureat al premiului Nobel pt literatura .Din pacate nu am linistea necesara ca sa citesc. |
|

Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 4/4/2006 Mesaje: 8978
| Fetelor, felicitari ca mai reusiti sa cititi! Am terminat si eu printre picaturi Parinti si copii de Turgheniev. Desi e considerata capodopera lui, prefer Un cuib de nobili. Acum citesc MIcul print! Cu Tudor pe post de asistent! |
|

| De curand am facut un lanciu al unei carti scris ede o romanca: Gabriela Adamesteanu.Cartea se numeste "Intalnirea" A citit cineva ceva de ea? e cunoscuta? Am intels caci cartile ei sunt bst-seller in Romania. |
|
 Nivel: Maestru
Inregistrat: 3/17/2008 Mesaje: 9649
| alexandrabogdan wrote:eu citesc pt a 2-a oara "jane Eyre". f faina cartea
mi-am luat-o si eu de la Adevarul, abia astept sa ma apuc de ea..
Am citit "La rascruce de vanturi" (E. Bronte) si "Casa somnului" (J. Coe), acum am in mana "Chira Chiralina" (Panait Istrati)
Vreau si eu Doamna din Malacca (Francis de Croisset) |
|

Inregistrat: 4/22/2009 Mesaje: 20813
| bereea wrote:multumesc, Delfineasa  Am inceput sa citesc "barbatii care urasc femeile" si a inceput sa ma prinda si pe mine Pana la urma cum ti s-a parut cartea ?Azi mi le-am luat si eu (sunt 2 volume) si m-ar interesa si parerea ta. |
|
|