Nivel: Senior
Inregistrat: 11/10/2009 Mesaje: 7238
| Daaa - sunt f happy! Daca ma vezi in metrou razi de lesini. Aglomeratie mare si eu tot nu las cartea. Mai nou imi evit si colegele ca sa nu avem drum in comun sa pot citi! |
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 2/18/2006 Mesaje: 7688
| roxinthya wrote:Daaa - sunt f happy! Daca ma vezi in metrou razi de lesini. Aglomeratie mare si eu tot nu las cartea. Mai nou imi evit si colegele ca sa nu avem drum in comun sa pot citi!
Cand navetam cu microbuzul asa faceam si eu! |
|
Nivel: ALBA CA ZAPADA
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 17840
| Ce carti ati mai citit in ultima vreme? Eu din criza de timp nu am mai citit, insa am cumparat cred ca vreo 20-30 de carti care asteapta cumintele pe raft sa fie citite... Acum am mai comandat inca vreo 14 carti... nu ma pot abtine...
Una dintre ele se numeste "Te pot face suplu. Paul McKenna (carte+cd)" si cica ne propune tehnici de reprogramare mentala ce ne vor schimba comportamentul si obiceiurile alimentare. Cred ca eu de asta am nevoie, pentru ca dietele dau rezultate numai pe termen scurt.
Ce am mai gasit si mi s-a parut iarasi interesant este "Regulile creierului" de John Medina. In aceasta carte se prezinta ce trebuie sa facem daca vrem sa avem un creier care sa functioneze la parametri maximi. Cum invatam, efectele somnului si stresului asupra creierului, de ce nu se recomanda sa facem mai multe lucruri deodata, de ce uitam susor si de ce trebuie sa repetam cunostintele nou dobandite... Se ofera de asemenea idei care pot transforma viata de zi cu zi. Autorul este expert in biologie moleculara si consultant in cercetare stiintifica. Este profesor afiliat de bioinginerie la Facultatea de Medicina a Universitatii din Washington. A fost fondator a doua institute de cercetare a creierului: Brain Center for Applied Learning Reasearch, de pe langa Universitatea Pacific din Seattle, si Talaris Research Institute, o organizatie nonprofit care initial s-a concentrat pe modul in care copiii de varste mici codifica si proceseaza informatia.
|
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 5/17/2009 Mesaje: 4992
| Medicina, nutritie si buna dispozitie, de Simona Tivadar. O carte draguta, m-a facut sa fiu mai atenta la ce suplimente cumpar, printre altele. |
|
Inregistrat: 7/29/2013 Mesaje: 2806
| Recomand Antonio G. Iturbe - "Bibliotecara de la Auschwitz" ?i Dinah Jefferies - "Sotia plantatorului de ceai". Acestea sunt ultimele citite. Daca vreti, va mai spun! :) |
|
Inregistrat: 7/29/2013 Mesaje: 2806
| Citite recent: “Când infloreste liliacul”(MarthaHall Kelly) si “Sa bati din palme cu o singura mâna”(Richards Flanagan). Ambele mi-au placut, dar prima mi s-a parut tare emotionanta. |
|
Nivel: ALBA CA ZAPADA
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 17840
| Eu citesc acum o carte super frumoasa, Marc Levy, Orizontul rasturnat.
Momentan m-a prins foarte tare, ideea mi se pare foarte misto, cu 3 studenti la neurostiinte care au un super proiect.
MarcLevy, cel mai citit autor francez contemporan, este autorul a 17 romane, publicate in 49 de limbi, peste 40 de milioane de exemplare vandute.
Primul sau roman, Si daca e adevarat, sta la baza filmului Ca in rai (Just Like Heaven), cu Mark Ruffalo si Reese Witherspoon in rolurile principale.
Abia astept sa vad cum se termina si sa imi mai comand si alte carti de acelasi autor.
|
|
|