Nivel: SMARALD
Inregistrat: 3/23/2007 Mesaje: 12042
| Acum citesc Pas cu pas. |
|
 Nivel: Maestru
Inregistrat: 10/17/2009 Mesaje: 8601
| Guillaume Musso - MAINE.Superb,ideee interesanta,actiune ,suspans.Recomand. |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 4/17/2008 Mesaje: 3770
| Trilogia Millennium . f f faina. recomand |
|

Nivel: RUBIN
Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22799
| alexandrabogdan wrote:Trilogia Millennium . f f faina. recomand
citite de cateva ori deja, vazut si filmele...faine.
Mirela, am notat |
|

Nivel: RUBIN
Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22799
| Am pregatita o cutie intreaga cu carti de citit , cartigasite in rese , abia astept sa dau iama in ele. |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 2/18/2006 Mesaje: 7688
| Pentru o adevarata calatorie pe firele imaginatiei si nu numai...Poveste de iarna, Mark Helprin. Cred ca s-a si ecranizat |
|

| sousourel wrote:Pentru o adevarata calatorie pe firele imaginatiei si nu numai...Poveste de iarna, Mark Helprin. Cred ca s-a si ecranizat
o voi lua vineri de la Biblioteca. eu tocmai am terminat de citit Nasul si acum incep Regina Camilla de Sue Townsend |
|

Inregistrat: 2/18/2006 Mesaje: 7688
| Lectura placuta |
|

Inregistrat: 11/10/2009 Mesaje: 7238
| De cand m-am mutat cu job-ul de pe soseaua de centura la sediu in Aviatiei, am timp sa citesc in metrou
Si am redescoperit-o pe d-na Rodica Ojog Brasoveanu. La Unirii unde schimb metroul era un automat de carti. Cand mi-am aruncat ochii, vad o carte de-a sus-numitei. Am cumparat-o si am avut un "soc" Eu stiam ca respective doamna a scris romane politiste (gen Agatha Cristie) si cand-colo, dau peste un roman de aventura cu spionaj. Foarte tare si foarte bun - "Al cincilea as"
O termin si iar ajung la automat - zic - "Ii dau inainte cu Rodica"
De data asta " Letopisetul de argint" - alt soc. Nu am cuvinte de lauda. La inceput mi-a fost mai greu pentru ca scrie cu multe arhaisme si jargonul epocii (sec 18)- m-au ajutat multe notele explicative desi sunt o mare amatoare de rebus (rebus Flacara, nu integrame). In rest nu pot sa va spun ce aventuri frumoase si ce suspans , totul pe fondul descrierii obiceiurilor vremii dar si cadrul istoric, politic - chiar ma gandeam ca daca s-ar face ecranizari, ar fii de mare success. Si am continuat din aceeasi serie cu "Logofatul de taina" si "Vulturul dincolo de cornul lunii" Din seria asta istorica imi lipsesc "Ochii jupanitei" si "Agentul secret al lui Altin-bey"
Concluzia: am ramas fara cuvinte, sunt in extaz si imi pare rau ca aceasta doamna nu mai traieste...
PS: in asteptare am una politista de data asta - "320 de pisici negre" |
|

Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 5/27/2006 Mesaje: 14390
| Ce frumos, Roxi! Eu nu mai am timp de citit in ultima vreme... |
|

| kali wrote:Ce frumos, Roxi! Eu nu mai am timp de citit in ultima vreme...
Am avut si eu o perioada de-asta dar am noroc cu mersul in metrou. Eu am o problema cu dependenta de jocuri pe telefon si am spus STOP!!!! Si m-am indreptat catre o alta pasiune de-a mea - cititul care imi adduce mai multe foloase. |
|

| eu am citit Vraciul si acum citesc Curtezana. urmeaza Fiica tacerii |
|

Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 1/17/2008 Mesaje: 27681
| Eu am in plan sa schimb stilul prin casa in shabby chic,deci citesc carti in domeniu.Rachel Ashwell -Shabby Chic Interiors My rooms,treasures and trinkets ,este ultima carte citita. |
|

| Am terminat 320 pisici negre - foarte tareeee!!! Si acum incep - O toaleta a la Liz Taylor |
|

Inregistrat: 5/17/2009 Mesaje: 4992
| Astept si eu vremuri mai libere sa pot citi ... Roxy, avantajul navetei, nu? |
|
|