Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/17/2006 Mesaje: 4933
| Fetelor, ce carte ati mai citit in ultima vreme?
Eu tocmai am terminat Strainii de Taichi Yamada (super-super interesanta) si m-am apucat de putina psihoanaliza aplicata: "Ce le spunem copiilor – când sunt foarte mici, când sunt bolnavi, când se bucura, când..." de Francoise Dalto si in paralel "Patologiile excesului" de Marc Valleur si Jean Claude Matysiak. Abia astept sa le termin (am ajuns pe la jumatate cu prima si mai am cateva pagini din a doua) sa ma apuc de Amelie Nathomb, pe care mi-o tot lauda sora-mea. |
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 3/4/2008 Mesaje: 7332
| Paul Auster - "Cartea iluziilor". E prima data cand citesc ceva de acest autor, chiar daca i-au mai fost traduse, "Tombuctu", "Nebunii in Brooklyn", doar pe aceste le stiu. O scriere rafinata, iar ideea care se desprinde ar fi ca iluzoriu e tot ce ne invaluie si ne calauzeste. Cand voi avea de unde sa le imprumut si pe celelalte am sa le devorez. |
|
Inregistrat: 4/17/2008 Mesaje: 3770
| caut in disperare cartea >pasarea spin>. stiti ceva librarie online cu preturi pt toate buzunarele de unde as putea cumpara? |
|
Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 4/4/2006 Mesaje: 8978
| Climate - Andre Maurois. Merita citita! |
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 3/4/2008 Mesaje: 7332
| cute_babies_of_mine wrote:Climate - Andre Maurois. Merita citita!
Si mie mi-a placut, dar acum cred ca n-as mai avea rabdare pt genul acesta. |
|
| E drept, e usurica si romantata, dar... te face sa vezi lucrurile si din alta perspectiva! Prima data am citit-o in liceu. Acum realizez ca eram prea mica sa inteleg mare lucru; ma bucur ca am recitit-o! |
|
Inregistrat: 2/15/2006 Mesaje: 3579
| Ahaaa... deci lumea mai si citeste! Bravo, fetelor! Poate asa ii mai trageti si pe altii de maneca... (ma cam simt aici ). Sa aveti lectura placuta!
|
|
| mie imi place f f mult sa citesc....pacat ca nu mai am timp ca si inainte. totusi ultima carte citita e "multumesc pt amintiri" de cecelia aherniar asta s-a intamplat de cand o am pe gogoshica. deci dc vrei....poti. dar vreau acuma neaparat sa citesc pasarea spin. nu stie nimeni unde o pot gasi? |
|
| Alexandra, incearca aici. |
|
| cute multumesc. am tot cautat eu dar site-ul asta nu l-am gasit. |
|
Inregistrat: 11/18/2007 Mesaje: 3818
| Eu acum citesc doar carti despre copii. Am o gramada incepute, le fac si rezumat la unele. Nu stiu cand le termin, dar ma stradui |
|
Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 1/17/2008 Mesaje: 27681
| Momentan carti de retete si activitati(kraft) pentru copii |
|
Nivel: Maestru
Inregistrat: 3/17/2008 Mesaje: 9649
| fdianamaria wrote: sa ma apuc de Amelie Nathomb, pe care mi-o tot lauda sora-mea.
Diana, si eu sunt acum la capitolul Amelie Nothomb.. interesant, o lectura usurica, relaxanta.. dar sa nu te astepti la cine stie ce..
|
|
Inregistrat: 11/18/2007 Mesaje: 3818
| Si mie mi-a placut Amelie Nothomb. |
|
Inregistrat: 12/27/2009 Mesaje: 3468
| Zilele acestea am rasfoit enciclopedia primita cadou de la sotul meu MARI ENIGME ALE OMENIRII de la editura Aquila,este o lucrare buna si interesanta |
|
|