Ce am fost intr-o viata anterioara :-)
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Roxanel
Scris: Tuesday, November 21, 2006 12:02 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 3/13/2006
Fetelor, haideti sa vedem daca ni se potriveste, ne uimeste sau este doar un joc ras

http://www.ezoteric.ro/oracol/pastlife/pastlife.html

Mie asta mi-a iesit.

Se pare ca ai fost... femeie in ultima ta incarnare.
Te-ai nascut undeva in teritoriul modern din Arabia saudita in jurul anului 1200.
Profesional, ai fost dresor, circar sau spion.

Profilul vietii anterioare:
Tipul revolutionar. Ai inspirat schimbari in toate domeniile in care ai activat - politica, afaceri, religie si in problemele casnice. S-ar putea sa fi fost un lider

Lectia vietii anterioare adusa in prezenta incarnare:
Trebuie sa inveti onestitatea si sa crezi ca exista puteri mai presus de legile scrise ale oamenilor. Familia trebuie sa fie interesul tau prioritar.

Voua? Va regasiti? Credeti?
Kiki
Scris: Tuesday, November 21, 2006 12:06 PM
Nivel
Nivel: TOP TEAM

Inregistrat: 2/14/2006
Analiza vietii anterioare:

Se pare ca ai fost... barbat in ultima ta incarnare.
Te-ai nascut undeva in teritoriul modern din Sudul indiei in jurul anului 1600.Profesional, ai fost constructor de drumuri, barci sau potcovar.

Persoana cu o imensa energie, bun in planificare si supervizare. Chiar daca ai fost gunoier, cel putin ai fost un sef intre cei ca tine.

Trebuie sa inveti sa comunici liber si sa asculti. Inima ta si mintea trebuie sa fie in permanenta deschise. Ajuta-i pe ceilalti si vei fi ajutat.

Ce sa zic....nu stiu ce sa cred... La "Trebuie sa inveti sa comunici liber si sa asculti. Inima ta si mintea trebuie sa fie in permanenta deschise. Ajuta-i pe ceilalti si vei fi ajutat." ma gandesc destul de des....si incerc sa fac la fel de des....
danab
Scris: Tuesday, November 21, 2006 12:09 PM
Nivel
Nivel: Senior

Te-ai nascut undeva in teritoriul modern din Estul australiei in jurul anului 1175.

Profesional, ai fost un sef de grup, maior sau capitan.

Timid, interiorizat, o persoana linistita. Ai dispus de talente creative care nu au fost fructificate pe deplin. In aceasta viata o vei face. Cei care te-au cunoscut te-au considerat o persoana ciudata.
Va trebui sa crezi in inspiratie si in intuitie. Cultiva mai mult optimismul si dragostea. Lectia ta este aceea de a afla ce anume trebuie sa faci ca sa devii o persoana implinita.
Ce zici, acum iti amintesti?

scratch scratch Cred ca imi amintesc ceva, ceva scratch scratch ras
Kiki
Scris: Tuesday, November 21, 2006 12:26 PM
Nivel

danab wrote:

scratch scratch Cred ca imi amintesc ceva, ceva scratch scratch ras

hohot hohot hohot hohot
danab
Scris: Tuesday, November 21, 2006 12:32 PM
Nivel

Kiki wrote:

hohot hohot hohot hohot

angry razi de mine? bataus
Kiki
Scris: Tuesday, November 21, 2006 12:32 PM
Nivel

danab wrote:

angry razi de mine? bataus

hohot hohot hohot Rad ca iti amintesti hohot hohot hohot
danab
Scris: Tuesday, November 21, 2006 12:35 PM
Nivel

Kiki wrote:

hohot hohot hohot Rad ca iti amintesti hohot hohot hohot

Problema e ca abia imi aminteam ce am facut saptamana trecuta scratch si acum ma napadesc amintiri de 1000 de ani. E normal? scratch
stele_pe_cer
Scris: Tuesday, November 21, 2006 12:40 PM
Nivel

Inregistrat: 2/13/2006
din AFRICA DE NORD in jurul anului 525.

Profesional, ai fost librar, preot sau hierofant.

Un inveterat cautator al dreptatii si intelepciunii. Anticipatie care te-a ajutat sa vezi in viitor si sa ii ajuti pe ceilalti. In viata aceasta va trebui sa cauti tu ajutorul celor pe care i-ai ajutat atunci.Lectia vietii anterioare adusa in prezenta incarnare:

Lectia ta este aceea de a-i proteja pe cei neajutorati, ca de pilda copii cu probleme sau animale. Vei invata ca oferind dragoste este mai mult decat un dar divin.

Da' eu ce-oi fi fost, hermafrodit, de nu imi pomeneste nimic de sex?Femeie, barbat?Apoi, vad ca nu este decat in functie de zi, luna, an...deci, daca sunt 10 persoane nascute in aceeasi zi/luna/an cu mine, au avut parte de aceeasi incarnareuff ?Sau or fi sosiile melehohot ?
Cris-DL
Scris: Tuesday, November 21, 2006 12:43 PM
Nivel

Inregistrat: 10/4/2006
hohot hohot esti tare danab ...

Te-ai nascut undeva in teritoriul modern din Iugoslavia in jurul anului 1250.
Profesional, ai fost chimist, alchimist sau preparator de otravuri.

Ai fost un ateu, o persoana foarte practica, materialista fara preocupari spirituale. In viata aceasta, lectia ta este una a credintei. Va trebui sa inveti ca exista forte mai presus de vointa omului. Dedica-ti viata ajutarii aproapelui.

Ai o lectie importanta de invatat. Trebuie sa renunti la posesivitate si gelozie, sa dovedesti ca stapanesti pasiunile. Vei descoperi ca increderea in celalalt este singurul drum care duce catre impacarea cu sinele.

hohot preparator de otravuri oare da, sigur asta am fost... ma si vad cu sticlute, eprubete, etc. bine ca am fost femeie
De amintit, nici o seansa, ca uit ce am mancat si cu o zi in urma banghead
danab
Scris: Tuesday, November 21, 2006 12:44 PM
Nivel

stele_pe_cer wrote:
[b][color=blue]

da' eu ce-oi fi fost, hermafrodit, de nu imi pomeneste nimic de sex?Femeie, barbat?Apoi, vad ca nu este decat in functie de zi, luna, an...deci, daca sunt 10 persoane nascute in aceeasi zi/luna/an cu mine, au avut parte de aceeasi incarnareuff ?Sau or fi sosiile melehohot ?

trebuia sa copiezi tot textul, era scris cu alb.

Si diferenta se face dupa IP-il calculatorului, credscratch
Laura&Alfonso
Scris: Tuesday, November 21, 2006 12:47 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 4/4/2006
Analiza vietii anterioare: Se pare ca ai fost... barbat in ultima ta incarnare.
Te-ai nascut undeva in teritoriul modern din Polonia in jurul anului 1075.
Profesional, ai fost gropar, miner.
Persoana cu o imensa energie, bun in planificare si supervizare. Chiar daca ai fost gunoier, cel putin ai fost un sef intre cei ca tine.
Trebuie sa ii ajuti pe ceilalti sa avanseze. Mediul si problemele poluarii nu ar trebui sa te lase rece. Invata sa ierti si sa intelegi ca acesta este primul pas catre armonie.
Adevarul e ca imi place sa reciclez...oare
Cris-DL
Scris: Tuesday, November 21, 2006 12:47 PM
Nivel

Inregistrat: 10/4/2006
danab wrote:

Si diferenta se face dupa IP-il calculatorului, credscratch

hohot hohot hohot Doamne ai reusit sa ma scoti din starea mea de pale .... de la IP ?
hohot hohot hohot pai daca sunt in retea 2 la fel ? cum ii mai diferentiaza ? ras
kali
Scris: Tuesday, November 21, 2006 12:52 PM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 5/27/2006
Apasa pentru diagnostichohot hohot Na, ca ne-am si diagnosticat pe ziua de azi!!
M-a mai distrat la Laura si Alfonso:"Chiar daca ai fost gunoier, cel putin ai fost un sef intre cei ca tine." Uf, acum te-ai linistit, da?

Te-ai nascut undeva in teritoriul modern din Turcia in jurul anului 1350.

Ti-a placut foarte mult sa calatoresti si sa investighezi. S-ar putea sa fi fost detectiv sau spion. Si in viata aceasta manifesti o mare curiozitate fata de necunoscut.

Trebuie sa inveti sa duci la bun sfarsit proiectele incepute. Dezvolta-ti cunostiintele si expansiunea mentala. Gaseste un model bun sau un profesor care te-ar putea ajuta.

TatyKS
Scris: Tuesday, November 21, 2006 12:59 PM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 3/1/2006

Te-ai nascut undeva in teritoriul modern din Sudul angliei in jurul anului 525.

Un inveterat cautator al dreptatii si intelepciunii. Anticipatie care te-a ajutat sa vezi in viitor si sa ii ajuti pe ceilalti. In viata aceasta va trebui sa cauti tu ajutorul celor pe care i-ai ajutat atunci.

Lectia ta este aceea de a-i proteja pe cei neajutorati, ca de pilda copii cu probleme sau animale. Vei invata ca oferind dragoste este mai mult decat un dar divin.

Ce ma distreaza chestiile astea.......
Eu lucrez cu copiii...dar fara probleme Doamne fereste!...sunt oameni specilaizati sa faca asta.

Eu parca am ca si Stele...diagnosticul...dar mie imi specifica ca am fost femeiesic
Ania
Scris: Tuesday, November 21, 2006 2:16 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 10/23/2006
din Iugoslavia in jurul anului 1450.
Profesional, ai fost chimist, alchimist sau preparator de otravuri.Profilul vietii anterioare:
Ai fost un ateu, o persoana foarte practica, materialista fara preocupari spirituale. In viata aceasta, lectia ta este una a credintei. Va trebui sa inveti ca exista forte mai presus de vointa omului. Dedica-ti viata ajutarii aproapelui.Lectia vietii anterioare adusa in prezenta incarnare:
Ai o lectie importanta de invatat. Trebuie sa renunti la posesivitate si gelozie, sa dovedesti ca stapanesti pasiunile. Vei descoperi ca increderea in celalalt este singurul drum care duce catre impacarea cu sinele.

La mine se pare ca a mai gresit pt ca nu sunt nici posesiva nici geloasa alcool .. se mai intampla si la case mari sa se greseasca yes hainoroc
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.