|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| Analiza vietii anterioare: Se pare ca ai fost... femeie in ultima ta incarnare. Te-ai nascut undeva in teritoriul modern din Centrul indiei in jurul anului 1725. Profesional, ai fost un sef de grup, maior sau capitan. Profilul vietii anterioare: Timid, interiorizat, o persoana linistita. Ai dispus de talente creative care nu au fost fructificate pe deplin. In aceasta viata o vei face. Cei care te-au cunoscut te-au considerat o persoana ciudata. Lectia vietii anterioare adusa in prezenta incarnare: Misiunea ta este aceea de a te implica in toate problemele lumii, de a incerca sa o faci mai frumoasa. Zambeste cu convingerea ca dragostea este singura in stare sa repare ceea ce rautatea distruge!
La profilul vietii anterioare este acelasi ca prezentul..eu sunt ceea ce zice acolo!m-a uimit chestia asta! si multi imi zic ca sunt ciudata in diverse moduri..:018: Misiunea mea mi se pare f importanta dar nu stiu daca o voi putea indeplini!ramane de vazut! |
Nivel: Senior
Inregistrat: 2/15/2006 Mesaje: 6678
| Analiza vietii anterioare:
Se pare ca ai fost... femeie in ultima ta incarnare. Te-ai nascut undeva in teritoriul modern din Israel in jurul anului 1350. Profesional, ai fost judecator, camatar sau bancher.
Profilul vietii anterioare: Ai dispus de un talent oratoric natural, un bun psiholog si negociator. Ai profitat din plin de oportunitatile vietii, dar nu ti-a pasat prea mult de altii. Posibil ai abandonat familia. Acum ai o karma de familie.
Lectia vietii anterioare adusa in prezenta incarnare: Misiunea ta este sa inveti, sa termini acum ceea ce ai inceput in viata anterioara. Dezvolta-ti calitatile si invata sa iesi in fata, sa te faci remarcat. Este timpul!
Ce zici, acum iti amintesti?
Daaaaaaaaaa...tot! Mi-am abandonat familia? N-as fi in stare...poate de asta sunt familista acum...chestia legata de karma! Oana de Mariuca...si tu ti-ai abandonat familia? Ia te uita! |
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 10/3/2008 Mesaje: 517
| Aici sotul meu Analiza vietii anterioare:
Se pare ca ai fost... barbat in ultima ta incarnare. Te-ai nascut undeva in teritoriul modern din Estul australiei in jurul anului 775. Profesional, ai fost cartograf, astronom sau astrolog.
Profilul vietii anterioare: Timid, interiorizat, o persoana linistita. Ai dispus de talente creative care nu au fost fructificate pe deplin. In aceasta viata o vei face. Cei care te-au cunoscut te-au considerat o persoana ciudata.
Lectia vietii anterioare adusa in prezenta incarnare: Misiunea ta este aceea de a te implica in toate problemele lumii, de a incerca sa o faci mai frumoasa. Zambeste cu convingerea ca dragostea este singura in stare sa repare ceea ce rautatea distruge!
Si aici eu Analiza vietii anterioare:
Se pare ca ai fost... femeie in ultima ta incarnare. Te-ai nascut undeva in teritoriul modern din Nordul australiei in jurul anului 850. Profesional, ai fost cartograf, astronom sau astrolog.
Profilul vietii anterioare: Timid, interiorizat, o persoana linistita. Ai dispus de talente creative care nu au fost fructificate pe deplin. In aceasta viata o vei face. Cei care te-au cunoscut te-au considerat o persoana ciudata.
Lectia vietii anterioare adusa in prezenta incarnare: Trebuie sa iti dezvolti sentimentul de fraternitate. Incearca sa nu mai depinzi atat de mult de bunurile materiale, incearca sa te ridici deasupra pasiunilor. Canalizeaza-ti dragostea catre cei mici.
Ce ziceti de asta, asa potrivire mai rar. Culmea, iubesc foarte mult copiii si imi place astrologia. Sotul meu este o persoana timida si inteorizata.
Aici Tatiana, fetita mea Se pare ca ai fost... barbat in ultima ta incarnare. Te-ai nascut undeva in teritoriul modern din America Sud-Vest in jurul anului 800. Profesional, ai fost cartograf, astronom sau astrolog.
Lectia vietii anterioare adusa in prezenta incarnare: Misiunea ta este aceea de a te implica in toate problemele lumii, de a incerca sa o faci mai frumoasa. Zambeste cu convingerea ca dragostea este singura in stare sa repare ceea ce rautatea distruge!
Nu se poate, aproape identic , si mai e si baietoaica . Ii plac stiintele, astrologia, istoria(pasionata de arheologie), este timida, are talent la DESEN si isi face hartile cu mana(fara sablon) In mare, se potriveste . Si aici Mihai Analiza vietii anterioare:
Se pare ca ai fost... femeie in ultima ta incarnare. Te-ai nascut undeva in teritoriul modern din Centrul angliei in jurul anului 1150. Profesional, ai fost profesor, matematician sau geolog.
Profilul vietii anterioare: Te-a atras in permanenta noutatea, muzica, bucataria. Acum iti place foarte mult sa gatesti si sa calatoresti. Ai adesea sentimentul de Deja Vu
Lectia vietii anterioare adusa in prezenta incarnare: Lumea este plina de oameni, nefericiti, bolnavi si singuri; ar trebui sa incerci sa faci si tu ceva pentru ei. Gandeste-te ca si ei au dreptul la fericire.
Nu-mi vine sa cred, e frumos ca o fata, de cand era bebelus e confundat, Nu sufera matematica, dar ii place geografia, vrea sa devina geolog, e pasionat de speologie. Ii place muzica, sta cu mine-n bucatarie si-si face singur omleta, ochiuri, etc. La el se potriveste cel mai bine. |
Nivel: Maestru
Inregistrat: 3/17/2008 Mesaje: 9649
| Eu: Se pare ca ai fost... barbat in ultima ta incarnare. Te-ai nascut undeva in teritoriul modern din Corea in jurul anului 850. Profesional, ai fost marinar, bucatar sau tamplar.
Profilul vietii anterioare: Ai dispus de un talent oratoric natural, un bun psiholog si negociator. Ai profitat din plin de oportunitatile vietii, dar nu ti-a pasat prea mult de altii. Posibil ai abandonat familia. Acum ai o karma de familie.
Lectia vietii anterioare adusa in prezenta incarnare: Trebuie sa inveti sa fii mai serios, sa fii mai perseverent. De data aceasta nu trebuie sa mai permiti sa esuezi la jumatatea drumului. Vei invata lectia rabdarii.
Sotul: Se pare ca ai fost... barbat in ultima ta incarnare. Te-ai nascut undeva in teritoriul modern din Polonia in jurul anului 1225. Profesional, ai fost pastor, crescator de vite sau fermier.
Profilul vietii anterioare: Persoana cu o imensa energie, bun in planificare si supervizare. Chiar daca ai fost gunoier, cel putin ai fost un sef intre cei ca tine.
Lectia vietii anterioare adusa in prezenta incarnare: Trebuie sa inveti onestitatea si sa crezi ca exista puteri mai presus de legile scrise ale oamenilor. Familia trebuie sa fie interesul tau prioritar. |
Nivel: SMARALD
Inregistrat: 8/10/2007 Mesaje: 13449
| Mie asta mi-a iesit.Barbat?himmm.... Te-ai nascut undeva in teritoriul modern din Noua Guinee in jurul anului 1275. Profesional, ai fost constructor de case, temple sau gradinar.Profilul vietii anterioare: Ai avut mintea unui om de stiinta, sceptic si in permanenta in cautare de noi explicatii. Cei apropiati nu te-au inteles si nu te-au incurajat. Se poate sa te fi ratat din cauza situatiei economice precare. In aceasta viata trebuie sa duci la bun sfarsit o misiune inceputa de atunci. Cauta sa afli care este.Lectia vietii anterioare adusa in prezenta incarnare: Ai o karma de studiu. Trebuie sa inveti, sa te educi pentru a putea evolua atat spiritual cat si social. Invata sa profiti de oportunitati. Ce zici, acum iti amintesti? Barbat, dar cu invatatul,a cam iesit,caci m-am apucat de invatat la batranete... cred ca e putin adevar aici |
Inregistrat: 1/11/2009 Mesaje: 5442
| Analiza vietii anterioare:
Se pare ca ai fost... femeie in ultima ta incarnare. Te-ai nascut undeva in teritoriul modern din Noua Guinee in jurul anului 725. Profesional, ai fost constructor de case, temple sau gradinar.
Profilul vietii anterioare: Ai avut mintea unui om de stiinta, sceptic si in permanenta in cautare de noi explicatii. Cei apropiati nu te-au inteles si nu te-au incurajat. Se poate sa te fi ratat din cauza situatiei economice precare. In aceasta viata trebuie sa duci la bun sfarsit o misiune inceputa de atunci. Cauta sa afli care este.
Lectia vietii anterioare adusa in prezenta incarnare: Ai o karma de studiu. Trebuie sa inveti, sa te educi pentru a putea evolua atat spiritual cat si social. Invata sa profiti de oportunitati.
Apropiat de tine Marivic numa ca eu am fost femeie. |
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 3/13/2006 Mesaje: 882
| Se pare ca ai fost... femeie in ultima ta incarnare. Te-ai nascut undeva in teritoriul modern din Noua Guinee in jurul anului 1275. Profesional, ai fost constructor de case, temple sau gradinar. Profilul vietii anterioare: Ai avut mintea unui om de stiinta, sceptic si in permanenta in cautare de noi explicatii. Cei apropiati nu te-au inteles si nu te-au incurajat. Se poate sa te fi ratat din cauza situatiei economice precare. In aceasta viata trebuie sa duci la bun sfarsit o misiune inceputa de atunci. Cauta sa afli care este. Lectia vietii anterioare adusa in prezenta incarnare: Ai o karma de studiu. Trebuie sa inveti, sa te educi pentru a putea evolua atat spiritual cat si social. Invata sa profiti de oportunitati. Nu ma regasesc deloc. Si acum vad ca si Koko are acelasi text. |
|
Inregistrat: 1/11/2009 Mesaje: 5442
| Cred ca e abureala.... |
|
|