|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 6/11/2010 Mesaje: 1295
| sunt nou venita si am si eu ceva realizari de aratat, http://s813.photobucket.com/albums/zz56/vera_45/crafts/cum va place? |

| mai, dar nimanui nu-i plac felicitarile mele...sau iar probleme ca nu se vad verusca attached the following image(s):

|

| am mai micsorat din ele si ...iata verusca attached the following image(s):

|
|

Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 3/18/2009 Mesaje: 117
| sunt foarte frumoase verusca |
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 12/14/2010 Mesaje: 944
| Sunt frumoase felicitarile! |
|

Inregistrat: 8/11/2010 Mesaje: 2334
| Frumusele felicitarile! Ai un cutit special sau cum le tai asa frumos? |
|

Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 12/11/2010 Mesaje: 279
| Foarte frumoase |
|
 Nivel: Senior
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 6852
| Sunt tare dragute, Verusca! Si mie-mi place sa fac felicitari personalizate . Pt Craciun si Paste nu fac pt ca trimit cu zecile si nu am timp mult de migalit, dar pt zile de nastere, nunta, botez imi place sa petrec timp sa le confectionez impreuna cu fii-mea.
In magazinele de crafts se gasesc capsatoare cu diverse modele, stampile cu desne, mesaje, capsatoare de reliefat hartia, exista decupaje cu adeziv de diverse forme de cumparat la plicuri, hartii de diverse texturi, seturi de foarfeci cu model. Mikaela, o vizita la Michael's, Joann sau Total crafts si gasesti tot ce-ti trece si nu-ti trece prin cap. |
|

Inregistrat: 8/11/2010 Mesaje: 2334
| Oh, da Delfinasa, aici stiu ca sunt toate minunatiile, mi-ar placea un Cricket din ala la cateva sute de dolari Cand ma duc la cumparaturi de ate prin magazinele astea stau cateva ore tot uitandu-ma pe la altele, dar ma intrebam in Romania daca este ceva special si accesibil ca pret de taiat asa frumos ca eu nu-mi amintesc sa fi vazut ... Am imbatranit, nu am rabdare sa fac frumuseti din astea, poate daca as vinde as fi mai motivata
Verusca, sunt reusite, frumoase, tu le vinzi? |
|

| da, exista si in Romania acum tot felul de foarfeci cu marginile zimtate cu modelele pe care le-ai vazut la felicitarile mele, la fel si perforatoare cu acele modele puse pe felicitari si multe alte accesorii pe care le gasesti fie in magazine de specialitate fie ici-colea prin papetarii multumesc de aprecieri, pentru mine acesta e un hobby din care a inceput sa iasa si bani pt ca am comenzi, am educataore care vin si se inspira de la mine, chiar cumpara pentru 8 martie sau sarbatorile de iarna, azi am dat pt indragostiti |
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| na, ca pe mine m-ati gasit....imi plac mult felicitarile hand made, chiar am si facut cateva exemplare.....cu procuratul materialelor e mai greu, la noi nu sunt multe magazine de craft si si cele care sunt au niste preturi..... |
|
|