Nivel: ALBA CA ZAPADA
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 17850
| Cu siguranta sunt unele alimente care nu va lipsesc niciodata din casa sau care ar fi bine sa nu va lipseasca. Care sunt acestea?
Eu de obicei incerc sa am mereu urmatoarele: - faina - zahar - ulei - pesmet - malai - orez - margarina - branza - smantana - salam - sunculita - pui - legume congelate - paine - lapte - iaurturi pt Alice - rosii - cartofi - ceapa - morcovi - mere
Cam astea le am tot timpul. Restul alimentelor, le iau in functie de necesitati.
Voi ce mai tineti in casa tot timpul? |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 2/18/2006 Mesaje: 7688
| Cam tot astea, dar am in permanenta in congelator carne de vitel... noi luam vitel si avem pentru mai mult timp |
|

Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 36610
| Eu am tot timpul (in afara de ce ai scris tu Adriana): oua condimente (nu pot gati fara condimente) paste fainoase (spaghete, taitei, fidea) bulion / pasta de tomate ciocolata (nici fara asta nu pot trai) frisca (cafeaua o beau cu frisca) ciuperci (fie conserva fie proaspete) drojdie (pentru pizza, ca nu se stie cand mi-e pofta) portocale pere lamai
|
|

Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 3/1/2006 Mesaje: 7513
| Sa fac si eu o listuta cu ce alimente nu-mi lipsesc niciodata din casa: - iaurt cu 0% grasimi, iaurt cu fructe ( light si normal ) - sana - lapte dulce, lapte praf - cereale - piept pui afumat cascaval/motzarela - crema de branza cu smantana - icre - masline - branza dulce, cas si telemea de vaca - oua - faina - zahar - ulei floarea soarelui si ulei de masline - pesmet - malai - orez - margarina - pui - legume congelate - paine graham feliata si normala - rosii - cartofi - ceapa - morcovi - mere - banane - lamaie ( pentru sughitul Karinei ) - paste de tot felul ( fidea, melcisori, spagheti, macaroane ) - apa plata, minerala - suc natural ( de pere, portocale si mai nou de coacaze ) - miere - dulciuri si bineinteles condimentele fara de care mancarea nu ar avea gust.! Deci tot ce am scris mai sunt cumparate saptamanal in functie de cum se termina fiecare. Vitale imi sunt : apa plata, iaurturile, laptele si cerealele. |
|

Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 36610
| Si noi avem tot timpul masline...barbatul meu a facut o pasiune pentru masline...nu mai nimic fara masline |
|

Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 3/1/2006 Mesaje: 7513
| Si mie imi plac f mult maslinele, le mananc goale |
|

Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 6678
| Nu lipsesc niciodata lactatele, cerealele si fructele. |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/22/2006 Mesaje: 4839
| In afara de alimentele de baza,fructele.O data pe saptamana incarcam laditele de jos din frigider si rontaim amandoi seara.Dimineata am program de strans cotoare si coji din living |
|
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 6852
| Pe langa ce-ati scris voi, mai pun lamai, sucurile, bere si niste sticle de vin, whisky, lichior, coniac in caz ca avem musafiri (bericica se mai bea si fara musafiri ), branza (sunt fan ), ulei de masline (gatesc cam orice cu el), inghetata, diverse pliculete de preparat dulciuri instant gen budinci, jeleuri, pancakes, frisca etc...aaa, si sa nu uit: condimente de toate felurile si diverse sosuri pt salate si fripturi, paste si cateva tipuri de orez. |
|
|