Ce alimente noi introducem - cand si cum?
Subiectul anterior · Subiectul urmator
TatyKS
Scris: Sunday, November 12, 2006 9:13 AM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 3/1/2006
Eu cu spanacul am inceput dupa 8 luni...cand a avut voie si out, dar facut de mine in casa, are un gust mult mai bun decat cel din comert..pe ala nici mie nu mi l-a primit. Taki, incearca sa-i faci tu.pupici
Pofta buna Daria si Sasha... care vor sa pape spanacpupici pupici !

Kiki, eu Karinei la 7.30 ii dau lapte dar la 10-11 ii dau : branza topita cu iaurtel si almette/ iaurt de fructe cu un fruct pasat in el/ banane, mere,caise din compot pasate si cu cereale/mere coapte cu biscuiti. Dar tu poti sa-i dai mai multe dimineata e baiat mare acuumpupici Dav pofta buna!
sousourel
Scris: Sunday, November 12, 2006 1:49 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 2/18/2006
Kiki wrote:
Ma gandesc daca ar trebui sa ii dau lui dav un mic dejun mai consistent...eu ii dau doar lapte...
Ar trebui sa ii dau altceva? Un sandvich, crenwurst, branzica topica si apoi lapte? Pana cand trebuie sa pape lapte ca prima masa a zilei? Help me...

Noi am pastrat lapticul de dimineata, pe la 8-8.30 iar pe la 10.30 ii dau micul dejun format din: cereale cu fructe sau painica si sunca/ crenwurst. branza topita/ cascaval si fructe, obligatoriu.

IAr seara are cina formatea din ioaurt si biscuiti/ iaurt si branzica si banana. iaurt si paine cu unt si miere sau ce imi mai trece mie prin cap si lapte inainte de nani.
Kiki
Scris: Sunday, November 12, 2006 4:58 PM
Nivel
Nivel: TOP TEAM

Inregistrat: 2/14/2006
Sousourel, David a fost la mama in week end si astazi i-a servit altfel micul dejun. I-a facut soldatei din painica si pate de gasca si din painica si iaurt, a papat tot si apoi a baut si laptele...
TatyKS
Scris: Sunday, November 12, 2006 8:55 PM
Nivel

Inregistrat: 3/1/2006
Bravo Dav! pupici
Kiki
Scris: Monday, November 13, 2006 3:32 PM
Nivel

Am intrebat doctorul ce sa ii mai introduc in alimentatie lui dav, ce are voie sa manance. Mi-a zis ca orice, mai putin porc, mezeluri condimentate, cascaval afumat.
In rest, poate manca tot felul de branzeturi, creme de branza, cascaval neafumat, mezeluri de pui (dar sa fiu eu sigura ca sunt proaspete)...orice!
sousourel
Scris: Monday, November 13, 2006 9:34 PM
Nivel

Kiki wrote:
Sousourel, David a fost la mama in week end si astazi i-a servit altfel micul dejun. I-a facut soldatei din painica si pate de gasca si din painica si iaurt, a papat tot si apoi a baut si laptele...

OOOh si din astia papam yes , si mai ales ne place sa-i papam singurei, din propria manuta, chiar daca jumatate ajung pe jos sic Atentie la pateul de gasca... e cam gras. In rest spor la diversificat micul dejun si spor la papat Dav salut
Kiki
Scris: Monday, November 13, 2006 9:36 PM
Nivel

sousourel wrote:

OOOh si din astia papam yes , si mai ales ne place sa-i papam singurei, din propria manuta, chiar daca jumatate ajung pe jos sic Atentie la pateul de gasca... e cam gras. In rest spor la diversificat micul dejun si spor la papat Dav salut

Mama i-a dat foarte putin pateu, nici macar o jumatate de felie, ca stie ca ma crizez daca ii da ceva nou si nu ma intreaba...Oricum nu m-a intrebat si a avut show-ul de rigoare!
sousourel
Scris: Monday, November 13, 2006 9:41 PM
Nivel

Kiki wrote:

Mama i-a dat foarte putin pateu, nici macar o jumatate de felie, ca stie ca ma crizez daca ii da ceva nou si nu ma intreaba...Oricum nu m-a intrebat si a avut show-ul de rigoare!

Cu o jumatate de felie nu pateste nimic, nu e bine de dat constant... oricum aveti o larga paleta de optiuni si cred... nu mai stiu sigur, ca am vazut pate de pui?oare O fi bun?
codruta
Scris: Tuesday, November 14, 2006 3:57 PM
Nivel
Nivel: Avansat

sousourel wrote:

Cu o jumatate de felie nu pateste nimic, nu e bine de dat constant... oricum aveti o larga paleta de optiuni si cred... nu mai stiu sigur, ca am vazut pate de pui?oare O fi bun?

da, medeea il papa dar fara paine, de pe degetul meu. Si papa cam cat as pune pe o jumate de felie.
Si inca ii place pateul de post mandy.
Kiki
Scris: Tuesday, November 14, 2006 4:49 PM
Nivel

Chiar asa, Codruta, e bun pateul asta vegetal? uff
Vesna
Scris: Tuesday, November 14, 2006 5:16 PM
Nivel

Inregistrat: 2/27/2006
Am inceput sa-i dau lui Razvan cam orice, mai putin prajeli, mancaruri cu vegeta, mezeluri (ca sunt sarate de la conservanti)-sunca de Praga doar daca e de buna calitate-, afumaturi. Am observat ca-i place in mod deosebit checul de casa (o semana cu ma-sa sic ).

La micul dejun, dupa laptic, mananca fie painica unsa cu unt si dulceata, fie o prajiturica/biscuitei, iar seara, inainte de lapte, cereale (musli cu fructe). Imi este inca teama sa-i dau crenwursti sau sunca/parizer...uff
kali
Scris: Tuesday, November 14, 2006 6:16 PM
Nivel

Inregistrat: 5/27/2006
In loc de pate cumparat care mi se pare nesanatos, eu ii dau Alexiei ficat facut la gratar, pasat cu galbenus de ou si putin unt. Adaug si sare, pasez, intind pe panita si Alexia papa de i se face burtica precum un balonasras
Asta e un fel de mancare pe care eu l-am incercat de curand si nu-i dau des deocamdata, dar vad ca-i place la nebunie... sper sa nu-i treaca.
Incercati si voi... mi se pare mult mai sanatos si nu-i greu de facut.
miraa
Scris: Tuesday, November 14, 2006 6:31 PM
Nivel

Inregistrat: 2/16/2006
pate-ul vegetal nu ar fi sanatos nici pt adulti, asa am vazut eu undeva, dar pt copii e si mai gravuff
nici eu nu am incredere in pateuri poate sa pape cateva gurite, in caz ca pap eu, dar sa nu intindem coardanono
codruta
Scris: Tuesday, November 14, 2006 8:38 PM
Nivel

Kiki wrote:
Chiar asa, Codruta, e bun pateul asta vegetal? uff

mie cel putin imi place
daca te iei dupa cat sunt de sanatoase n-ai mai manca nimic...
codruta
Scris: Tuesday, November 14, 2006 8:39 PM
Nivel

kali wrote:
In loc de pate cumparat care mi se pare nesanatos, eu ii dau Alexiei ficat facut la gratar, pasat cu galbenus de ou si putin unt. Adaug si sare, pasez, intind pe panita si Alexia papa de i se face burtica precum un balonasras
Asta e un fel de mancare pe care eu l-am incercat de curand si nu-i dau des deocamdata, dar vad ca-i place la nebunie... sper sa nu-i treaca.
Incercati si voi... mi se pare mult mai sanatos si nu-i greu de facut.

am incercat si eu asa , plus varianta ficat-cartof-galbenus dar n-am avut succes niciodata
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.