Nivel: ALBA CA ZAPADA
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 17876
| Ce aliment nu ati tolerat deloc in sarcina?
O sa incerc sa fac o statistica, de curiozitate. , cu ajutorul vostru, bineinteles.
1. Mancare gatita - 1 2. Cascaval - 1
|
|
|

Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 9883
| Orice era gatit, orice mirosea a mancare ! Am papat numai legume crude si fructeeee ! Dar nu va doresc ! |
|
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 11/2/2007 Mesaje: 2320
| CASCAVAL numai cand il vedem mi se facea rau, si asta avant in vedere k sunt FAN lactate
si CARNE CRUDA - nici s'o miros si nici macar s'o vad |
|
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 2/18/2006 Mesaje: 7688
| Ohooo, lista e lunga
dulciuri, de orice fel portocale chipsuri, orice fel de junkfood si in primele trei luni - carne
|
|

Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/26/2006 Mesaje: 16505
| Eu am avut o problema cu carnea...oricum, nu sunt deloc fan "carne" |
|

Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 36610
| AdrianaC wrote:Ce aliment nu ati tolerat deloc in sarcina? ...
Masa de dimineata Glumesc...nu suportam sa vad, darmite sa mananc mancare grasa, mancare de la fast-food, ciorba de burta si orice miroase mai greu...
In schimb, as fi mancat non-stop masline |
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| Sunt o norocoasa care a putut manca orice si nu a avut nici macar cinci minute greturi. |
|
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 6852
| Pana in 4 luni, absolut nimic in afara de lamai si morcov crud...dupa ce-am scapat de pacostea de greturi, am putut manca treptat orice, dar nu grasimi, sosuri. |
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 9/28/2006 Mesaje: 581
| Hmmm....nu gasesc acum ceva sa nu fi tolerat...am mancat de toate (chiar daca in primele 3 luni...scapam repede de ele! )....am mancat orice am vrut...am fost o fericita (pana cand am aflat ca am facut diabet..si atunic...am mai taiat din lista...) |
|

Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 5/27/2006 Mesaje: 14390
| Pana la 3 luni puteam manca numai banane, grapefruit, portocale si mere. Dupa aceea mi se facea rau de la pepene galben si grapefruit (si nici acum nu le mai suport) |
|

Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 6678
| AdrianaC wrote:Ce aliment nu ati tolerat deloc in sarcina?
Nimic in afara de lactate, banane, Materna, perfuzii, scobutil si no-spa ! |
|
Inregistrat: 11/18/2006 Mesaje: 3674
| MNiko wrote:Sunt o norocoasa care a putut manca orice si nu a avut nici macar cinci minute greturi.
Exact la fel, nici un fel de greturi sau intolerante. A trebuit sa ma abtin eu de la diverse mancaruri (grase, dulciuri) ca mi-era frica ca ma fac cat dulapul. Noroc ca nu am avut nici pofte! |
|

Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 5089
| pana pe la 3 luni si jumatate nu am mancat decat branza cu paine neagra si ardei gras! imi venea instantaneu sa vomit de la orice altceva... iar daca simteam miros de carne de orice fel sau mezeluri, deja eram cu capul in toaleta... mirosurile m-au deranjat groaznic... de la mirosurile de mancare gatita pana la parfumuri (mi-am ascuns toate sticlele de parfum) si cu greu am reusit da ma dau cu stick antiperspirant...
cam dupa 5 luni am reinceput sa mananc cam orice dar cel mai rau imi era de la CASTRAVETI cruzi... nici acum nu imi mai pica bine. nu stiu de ce dar de cand am ramas gravida nu am mai putut manca castraveti (desi inainte mancam si cate 1 kg odata asa imi placeau!) si nici tocaturi. si acum imi pica greu sarmalele si carnatii... |
|

Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 5089
| stele_pe_cer wrote:Nimic in afara de lactate, banane, Materna, perfuzii, scobutil si no-spa  !
banane, kiwi si portocale am mancat cu tonele dupa vreo 6-7 luni... lactate la fel, cam 2 l de lapte pe zi.
Stele, perfuzii cu gynipral si no-spa am halit si eu... scobutil si alte calmante la fel... |
|

Inregistrat: 1/27/2007 Mesaje: 1849
| Eu nu am avut greturi deloc toata sarcina, singurul lucru de la care imi venea rau era pasta de dinti. Era un adevarat chin pentru mine sa ma spal dimineta pe dinti  Si imi amintesc ca pe la 4 luni am fost la o prietena, am mancat seminte si am baut bere. Acasa am vomitat toate semintele , si acum cand le simt mirosul nu-mi pica bine.... |
|
|
|