Ce aduce Iepurasul anul acesta ?
Subiectul anterior · Subiectul urmator
AdrianaC
Scris: Sunday, April 16, 2006 8:51 AM
Nivel: ALBA CA ZAPADA

Inregistrat: 2/12/2006
Ce v-ati dori sa va aduca Iepurasul anul acesta?
cute_babies_of_mine
Scris: Thursday, April 20, 2006 9:08 AM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 4/4/2006
heheeee!

cute_babies_of_mine attached the following image(s):
2006_04190030a.jpg

Maria & Mario
Scris: Thursday, April 20, 2006 12:46 PM
Nivel

Inregistrat: 2/13/2006
Iepurasul ? Hm .... sa ne aduca sanatate multa , liniste si pace in case si in suflet , ciocolata muuulltta , Bucurii si jucarii, poate si un dintzishor..... cine stie. Asteptam sa ne si imbrace cu hainutze noi din cap pana in picioare , cum e obiceiul , pupici Burticutza plina si nopti linistite ! flowers pupici
Kiki
Scris: Thursday, April 20, 2006 1:38 PM
Nivel
Nivel: TOP TEAM

Inregistrat: 2/14/2006
Eu vreau sa imi aduc sanatate pentru mine, familia mea, prieteni (aici intrati si voi, desigur), dragoste, intelegere, bunastare,,,,,,si sa faca ceva sa imi iau si eu masina noua anul asta...
kry
Scris: Thursday, April 20, 2006 2:46 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

eu vreau sa-mi aduca doua liniute pe testul de sarcina.Deci un bebe.Oare cer prea mult?oare
Kiki
Scris: Thursday, April 20, 2006 2:50 PM
Nivel
Nivel: TOP TEAM

Inregistrat: 2/14/2006
kry wrote:
eu vreau sa-mi aduca doua liniute pe testul de sarcina.Deci un bebe.Oare cer prea mult?oare

sa nu te stresezi si poate iti aduce iepurasul pupici
taki
Scris: Thursday, April 20, 2006 3:31 PM
Nivel
Nivel: SMARALD

Pai la mine cred ca Iepurasul a venit mai devreme ca mi-a adus-o pe Sasharas yes ...

Imi doresc sa avem sanatate, fericire, liniste sufleteasca si sa ma inteleg bine cu familia mea!

Iar ca sa fiu un pic egoista, ca doar sunt leoaica ras , imi doresc o geanta LV sic , acum sunt in negocieri cu Taka ras !

taki attached the following image(s):
p10234708_ph_hero.jpg

Tina
Scris: Thursday, April 20, 2006 3:40 PM
Nivel: Guest

Noua sa ne aduca iepurasul anul acesta, pe langa sanatate si intelegere, casutza mult dorita ..sa ne putem trai si noi viata de proaspat insuratzei in peace flowers
Maria & Mario
Scris: Thursday, April 20, 2006 6:04 PM
Nivel

Taki, da' modesta esti tu. Poate iepurasul tau trece si pe aici, daca tot se tine de cadouri gen Luise Vitton !flowers yes
stele_pe_cer
Scris: Thursday, April 20, 2006 10:27 PM
Nivel
Nivel: Senior

Mie iepurasul mi-a adus un bebe in burticayes !Daca ne da si sanatate la toti 4, nu mai am ce ceresic !
AdrianaC
Scris: Thursday, April 20, 2006 11:43 PM
Nivel: ALBA CA ZAPADA

AdrianaC wrote:
Ce v-ati dori sa va aduca Iepurasul anul acesta?

Eu imi doresc numai si numai sanatate pentru mine si familia mea.
Era si o zicala "sanatate, ca-i mai buna decat toate" si acum asta e tot ce imi doresc. Sa fie copiii sanatosi, si pe langa ei si eu si sotul meu ca sa putem avea grija de ei.

Pentru pitici sper sa am timp si bani sa le cumpar hainute noi, cum se obisnuieste.
In rest, fructe si dulciuri (desi Alisuca ar trebui sa nu mai pape deloc dulciuri, dar sa vedem, ma gandesc sa ii iau un sac de oua Kinder, la care ea sa ia partea cu jucariile si eu restul ras )
taki
Scris: Friday, April 21, 2006 1:45 AM
Nivel
Nivel: SMARALD

Maria & mami wrote:
Taki, da' modesta esti tu. Poate iepurasul tau trece si pe aici, daca tot se tine de cadouri gen Luise Vitton !flowers yes

Pai modesta nu sunt, ca nu-mi sta in fire hohot , dar macar de sarbatori sa primesc si eu o geanta LV. Sunt innebunita dupa firma asta, am deja 2 genti, dar mai vreau una ras ca na, pe maro nu am sic !!!

delfinasa
Scris: Friday, April 21, 2006 5:01 AM
Nivel

stele_pe_cer wrote:
Mie iepurasul mi-a adus un bebe in burticayes !Daca ne da si sanatate la toti 4, nu mai am ce ceresic !

Felicitari, Stele! Sa ai un bebelas jucaus si sanatos! Asa cadou frumos ti-a adus iepurasul...cred ca-ti vine sa-l pupi pe urechiras

Eu nu vreau sa-mi mai aduca nimic anul asta...ne-a adus casa mult visata...pupa-l-ar mami pe el de urecheat mic si surprinzator!yes sic pupici flowers
stele_pe_cer
Scris: Friday, April 21, 2006 12:27 PM
Nivel

Multumesc, Delfinasapupici !Iepursaul a fost intr-adevar, foarte punctual si kiar a adus cadoul perfect pentru atatia membri ai familiei:eu, Matei, tati, bunicutii (bunicutii inca nu stiu, dar le vom spune in ziua de Pastesic ).
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.