Nivel: Ambasador
Inregistrat: 11/4/2009 Mesaje: 979
| sophie a ales aurul, cheile de la masina si telefonul. banii nu au interesat-o deloc dar nu ne plangem ca mami trebuie sa faca rost de mina de aur doar |
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| Selena mea a ales iconita,cartea,pixul si banii...ce-o fi insemnand? |
|
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 3/1/2011 Mesaje: 805
| Un pix cu dichis ceva cu puf in capat adus special de nana, un balsam de buze si cerceii nanutei. |
|
Nivel: Membru
Inregistrat: 3/29/2012 Mesaje: 13
| Am decis sa nu punem in tava laptop, tableta sau telefon pentru ca 100% acestea ar fi fost alegerile lui. Cosmin a ales o carte, un stetoscop medical si cheile de la masina. |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 3/13/2010 Mesaje: 1340
| am si eu o intrebare . duminica trebuie sa merg la fina, pe care am botezat-o anul trecut, pentru ai taia motul. ma poate ajuta cineva cu o nelamurire.?!
dupa ce ii tai motul, rupi turta si o lasi sa aleaga de pe tava fetita trebuie schimbata de toate hainele ei cu cele noi ale nasei? sau doar ii ofer cadoul si atat?
|
|
| la mine ambii copii au ales aceleasi lucruri: banii cheile de la masina aurul cred ca va fi vai si amar de mine . se pare ca sunt cam mofturosi , dar ii iubesc asa. |
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 6/20/2007 Mesaje: 7309
| ligia27 wrote:am si eu o intrebare . duminica trebuie sa merg la fina, pe care am botezat-o anul trecut, pentru ai taia motul. ma poate ajuta cineva cu o nelamurire.?!
dupa ce ii tai motul, rupi turta si o lasi sa aleaga de pe tava fetita trebuie schimbata de toate hainele ei cu cele noi ale nasei? sau doar ii ofer cadoul si atat?
Ligia, o schimbi inainte cu hainutele noi pe care i le duci, abia apoi ii tai motul, rupi turta si ea isi alege depe tava obiectele |
|
| S.ELENA wrote:Ligia, o schimbi inainte cu hainutele noi pe care i le duci, abia apoi ii tai motul, rupi turta si ea isi alege depe tava obiectele
sarut-mana. acum am priceput |
|
Inregistrat: 6/20/2007 Mesaje: 7309
| |
|
Inregistrat: 8/23/2013 Mesaje: 13
| Iulia noastra a ales asa: - creioane colorate (nu ma asteptam...) - cheia de la casa (manca-o-ar mama pe ea de fata desteapta :) - bijuterie (asa mami, sa fii o pretioasa)
am zis noi... arhitect... mare, mare... sanatoasa sa ne fie |
|
Inregistrat: 9/3/2013 Mesaje: 6
| bubulina noastra a ales -pixul -rujul -cheile de la masina femeie de afaceri se face |
|
Nivel: Maestru
Inregistrat: 3/17/2008 Mesaje: 9649
| Aur, bani si masini. Concluzia: se face manelist! :))) |
|
Inregistrat: 3/22/2010 Mesaje: 3091
| Buli esti ceva de coma!Pai na,daca alea i au fost in cale!?
Astea sunt superstitii aiurite pt divertismentul nostru! |
|
Nivel: RUBIN
Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22799
| bulibuli wrote:Aur, bani si masini. Concluzia: se face manelist! :)))
|
|
Inregistrat: 11/10/2009 Mesaje: 7238
| Buli esti de coma! |
|
|