Profil: ccotorceanu
Despre
Utilizator: ccotorceanu
Nivel: Membru
Statistici
A intrat: Wednesday, September 18, 2013
Ultima vizita: Wednesday, December 4, 2013 3:52 AM
Numarul de postari: 5
[0.00% din toate postarile / 0.00 postari pe zi]
Imagine
Ultimele 10 postari
Subiect: Nostalgie de toamna...
Postat: Friday, September 20, 2013 6:11 PM
Sunt nostalgica pentru ca sunt singura si nu m-am obijnuit doar atat astept sa vina luna octombrie
Subiect: Vise neimplinite
Postat: Friday, September 20, 2013 5:56 PM
Eu visez sa fiu sanatoasa si sa am o familie cu adevarat nu doar vise de sarte asa cum mi sa intamplat .Visez sa calatoresc cu cine imi este mie drag dar se pare ca nu am avut noroc intr-un cuvant visez sa fiu fericita si sanatoasa
Subiect: Stare de spirit - 57
Postat: Friday, September 20, 2013 5:47 PM
Eu sunt genul Toma necredinciosul dar cum este vremea in momentul de fata nu prea stiu ce sa spun.Eu sunt de parere ca nu poti prevedea cum va fii vremea dupa 3 luni de zile ,nu stii cum este maine daramite atunci.Da in Rusia intotdeauna a fost mai frig si iarna la ei sa instalat mai repede dar nu se va stii decat cu o zi ,2 maxim inainte nu dupa 3 luni
Postat: Friday, September 20, 2013 1:52 PM
Iti multumesc pentru sfat si sa stii ca asa am sa fac.De iertata l-am iertat mai trebuie sa ma iert si pe mine si la asta lucrez cu mare drag pentru ca vreau sa imi refac viata frumos.Am terminat o facultate acum mai fac o scoala de asistente medicale sunt in primul an sper sa fie bine pana la urma cu ajutorul lui Dumnezeu
Postat: Thursday, September 19, 2013 6:16 PM
Nu am crezut niciodata ca voi trai ce traiesc de un an si jumatate o singuratae sfasietoare cu toate ca sunt cu ai mei parinti .Sufletul imi plange de singuratate.Nu mai pot la propriu sa ma mai atasez de cineva si totusi imi duc viata pe un fagas normal dar ma simt a nimanui.Nu mai gasesc forta in mine sa mai am pe cineva alaturi sa imi refac viata .Toti imi spune sa iert,sa uit sa fiu mai deschisa dar cu sufletul ce fac fratilor ca el nu uita si il doare?http://www.youtube.com/watch?v=tmzoN_afPGk