Nivel: SMARALD
Inregistrat: 7/22/2007 Mesaje: 11814
| sami wrote:din filmulet eu nu-mi dau seama daca e Madeleine sau nu,ar putea fi orice fetita.
Subscriu. |
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 6/10/2006 Mesaje: 6198
| Shriel,iubita ai avut dreptate.Se pare ca parintii au omaorat-o accidental si au incenat totul. http://fr.news.yahoo.com/78/20090507/twl-affaire-maddie-le-livre-qui-accuse-l-5231d91.html Nu am timp sa traduc dar daca nu sti iti spun.Mai caut si romana sa vad ce gasec |
|
Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 1/17/2008 Mesaje: 27681
| Deci "misterul incepe sa se imprastie"si sa iasa adevarul la lumina |
|
| inger7 wrote:Deci "misterul incepe sa se imprastie"si sa iasa adevarul la lumina Of,macar sa fie pedepsiti si sa-i ia si pei cei 2 frati de langa ei.Nu au nevoie de parinti criminali Sper sa iasa cat mai repede adevarul.Pana si David Beckan sa lansat in cautarea ei si multe ale celebritati.Cazulu lui Maddy a socat o lume intrraga.Si pe mine ma socat atat de tare incat nu am liniste pana nu se afla adevarul! |
|
Inregistrat: 6/20/2007 Mesaje: 7309
| Abia astept si eu finalul acestei "povesti"!!!! |
|
| S.ELENA wrote: Abia astept si eu finalul acestei "povesti"!!!! Te cred |
|
Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 1/17/2008 Mesaje: 27681
| Rody wrote:Of,macar sa fie pedepsiti si sa-i ia si pei cei 2 frati de langa ei.Nu au nevoie de parinti criminali Sper sa iasa cat mai repede adevarul.Pana si David Beckan sa lansat in cautarea ei si multe ale celebritati.Cazulu lui Maddy a socat o lume intrraga.Si pe mine ma socat atat de tare incat nu am liniste pana nu se afla adevarul!
Am vazut o emisiune cu ei,detasati,zambitori ,nu stiu cum pot fi asa falsi |
|
| Am inteles aproape totul din cele citite,uff cata durere ,inteleg ca dintr-o greseala si poate de nervi poti sa omori un copil chiar daca nu ai avut intentii dar de ce circul asta sa inebunesti o lume intreaga.Eu stiu ce asteapta ei ,este un termen de lege nu stiu exact cati ani anume sa spunem 10 dupa care ei pot sa povesteasca adevarul si misterul fiindca nimeni nu-i mai pot condamna. Nu stiu dar mi se face parul maciuca cum pot ei sa traiasca si sa joace asa un teatru ,constiintza orcum te mustra si liniste sufleteasca orcum nu vor avea niciodata.Doamne ,ma ingrozesc cand ma gandesc la sarmana fetitza,moarta ca moarta dar si aruncata sau arsa ,fereasca dumnezeu! |
|
| Nu-i adevarat iubita,ii pot condamna chiar daca trece si 20 de ani!Mama lor de nemernici |
|
|
Atunci cred ca nu vor divulga niciodata,doar daca gasesc corpul dar asta nu prea cred! |
|
| Fi linistita ca acusica se afla adevarul.Cadavrul il vor gasi,ma rog ce mai ramas din el |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 3/13/2006 Mesaje: 2691
| Mai fetelor dar de ce sunteti 100% convinse ca sunt vinovati? Pana la proba contrarie sunt nevinovati. |
|
| Roxanel wrote:Mai fetelor dar de ce sunteti 100% convinse ca sunt vinovati? Pana la proba contrarie sunt nevinovati.
Si unde sunt vinovati? |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 3/13/2006 Mesaje: 2691
| shirel wrote:Si unde sunt vinovati?
Si asta inseamna implicit ca ei sunt vinovati?
Sunt atatea persoane suspecte care se plimbau pe langa apartamentul lor in ziua respectiva. Arhitectul vecin cu ei, mai nou a aparut un nou portret robot al altei persoane, samd.
Inca se cauta, ei fac apeluri prin toate posibilitatile, au trecut totusi 3 ani de atunci. Daca fetita traieste pe undeva poate o vor gasi vreo data. Sa ne fereasca sfantul de asa o nenorocire. Nu avem cum sa stim ce este in sufletul lor. Fetita era primul lor copil conceput prin IVF, va dati seama cat a fost de dorit.
E mare, mare pacat sa acuzam pe cineva de crima mai ales ca nu exista nimic care sa o dovedeasca pana acum. Mai ales ca ei sunt parintii micutei.
Sa speram ca o vor gasi in viata, eu atat le doresc. |
|
| Se pare ca a aparut un nou suspect.Un portret robot de asa zisul rapipitor :00 http://www.lejdd.fr/cmc/societe/200919/maddie-un-nouveau-suspect_207611.html |
|
|