Cazul Madeleine McCANN
Subiectul anterior · Subiectul urmator
shirel
Scris: Sunday, November 30, 2008 3:39 PM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 7/22/2007
bereea wrote:
Shirel , poate ai dreptate poate nu.eu una nu cred in clarvazatori si alte lucruri din acestea.

Nimeni nu cred in ei sunt doar niste mijloace de ajutor cum ar fi si cainii de politie ,de multe ori descopera ceea ce politie nu poate vedea(dedesupturi)ras
bereea
Scris: Sunday, November 30, 2008 3:44 PM
Nivel
Nivel: RUBIN

Inregistrat: 3/29/2007
aha, poate o fi asa
TeosOf
Scris: Sunday, November 30, 2008 3:58 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 3/4/2008
Prima lege a clarvazatorilor este TACEREA. Daca ar fi crezuti, poate ca ar vorbi, dar de multe ori sunt "anihilati".
Rody
Scris: Sunday, November 30, 2008 7:51 PM
Nivel

Inregistrat: 6/10/2006
shirel wrote:

Vreau sa spun ca astrologia nu are cum sa gaseasca unde se afla persoana dar in schimb sunt oamenii care ei sunt clarvazatori (deci care au tot felul de viziuni)si chiar politia cere ajutorul lor la urma urmei,sunt persoane care i-au legatura cu aceste suflete ale victimilor si le afla locul si de ce au disparut.Am vazut multe emisiunii cu cazurii adevarate si cu cei mai mari clarvazatori din lume.
Mi-am adus aminte si de cazul Elodiei din Romania.Apropo mai stiti ceva despre asta?

Rody,eu una nu cred asa ceva!Dar oricum adevarul va iesi la iveala
cat de curand.

Minciuna intradevar exista fiindca parintii mint la urma urmei,deci normal ca se vede minciuna.
Astept vestii!

Iubita,iti dai seama ca si eu vrau cat mai repede posibil sa se afle misterul.oricum ce este sigur este ca astrograma iti spune pe moment,si aici ma dau exemplu pe mine cu o chestie care nu o pot spune,aveam mari sperante,iar acum totul sa dus pe apa sambetei de si in astrorama mea cica se vede clar acest lucru,ma rog!
Sper sa se dezlege misterul cat mai repede!
Rody
Scris: Sunday, November 30, 2008 8:09 PM
Nivel

shirel
Scris: Friday, December 5, 2008 12:29 AM
Nivel

Rody
Scris: Friday, December 5, 2008 9:26 AM
Nivel

shirel wrote:

Interesant dar nimic nu este concret,mai asteptam. Macar sa fii murit in somn micutza si nu omorata sau torturata.pale pale pale

Mai mult ca sigur ca parintii sunt vinovati.S-o luma logic.De unde stia asa zisul rapitor ca,parintii pleca al resto???Cum de a luat-o numai pe ea si ceilati frati nu.Eu vad scenariul asa:
1)Maddy era deja moarta cand ei au plecat la resto.Probabil nu ca ar fi vrut s-o omoare si a fost un accident.Poate ea nu avea chef sa stea singura si ei sa plece!
2)Intrati in panica,inainte sa plece la resto au aranjat cu cineva sa scape de cadavru in timp ce ei sunt la resto.De asta se si explica sangele gasit in porbagaj in masina inchiriata de parinti!Asa si-au creat un albi perfect!
3)Apoi,au declansta o intrega poveste ,ca fica lor a fost rapita,si multa altel,tamuri in care joca tetru perfect.
Sper ca se va afla adevarul cat mai caurnd ca mor de curiozitate sa aflu ce sa intamplat cu ea.Mai mult ca sigur,vorba ta shriel ,chiar tatal va dezvalui adevarul!
Mela
Scris: Friday, December 5, 2008 10:07 AM
Nivel

Inregistrat: 11/19/2006
eu ma mir si ma intreb:ca mama chiar poate sa fie asa rece,asa nepasatoare si calculata intr-un fel,chiar poate sa joace teatru in asa hal cand fata ei e disparuta?

oricum,din start ei au o parte de vina pentru ca au lasat copiii singuri,cat sunt mici asa ceva nu se face.eu daca trebuie sa cobor sa deschid usa,desi stau la 6 si in 2 minute as fi inapoi,daca MIhaita doarme il iau asa si il duc pe brate,in astea 2 minute poate sa cada din pat,poate sa se loveasca,se poate intampla orice...

Rody
Scris: Friday, December 5, 2008 5:50 PM
Nivel

sami wrote:
eu ma mir si ma intreb:ca mama chiar poate sa fie asa rece,asa nepasatoare si calculata intr-un fel,chiar poate sa joace teatru in asa hal cand fata ei e disparuta?

oricum,din start ei au o parte de vina pentru ca au lasat copiii singuri,cat sunt mici asa ceva nu se face.eu daca trebuie sa cobor sa deschid usa,desi stau la 6 si in 2 minute as fi inapoi,daca MIhaita doarme il iau asa si il duc pe brate,in astea 2 minute poate sa cada din pat,poate sa se loveasca,se poate intampla orice...

Nimic nu dureza la nesfarsit,vorba lu Shirel.Adevarul va iesi la iveal cat de curand.Abea astepttttttttttttttt!topai
Rody
Scris: Friday, December 5, 2008 6:30 PM
Nivel

shirel
Scris: Friday, December 5, 2008 11:41 PM
Nivel

shirel
Scris: Saturday, May 2, 2009 9:29 PM
Nivel

Astazi au aparut la Oprah la program parintii lui Mady cu un potret robot al fetei cum trebuie sa arate astazi la varsta de 6 ani.Daca gasesc fotografia o postez.au fost intrebati daca ei intra in camera fetitzei ,mama ei a raspuns ca aproape de doua ori pe zi .Nu stiu ce sa spun un caz tare incurcat si ciudat .Tatal statea asa de tacut si retras intr-o parte parca ar duce cu el ceva foarte greu de povestit.
Sper sa se afle adevarul pe 12 mai va trebui sa implineasca 6 ani!plans plans
raly
Scris: Sunday, May 3, 2009 7:59 AM
Nivel
Nivel: DIAMANT

Inregistrat: 12/17/2007
shirel wrote:
Astazi au aparut la Oprah la program parintii lui Mady cu un potret robot al fetei cum trebuie sa arate astazi la varsta de 6 ani.Daca gasesc fotografia o postez.au fost intrebati daca ei intra in camera fetitzei ,mama ei a raspuns ca aproape de doua ori pe zi .Nu stiu ce sa spun un caz tare incurcat si ciudat .Tatal statea asa de tacut si retras intr-o parte parca ar duce cu el ceva foarte greu de povestit.
Sper sa se afle adevarul pe 12 mai va trebui sa implineasca 6 ani!plans plans

Este tot acolo pe situl dat de Rody si un videoclip cum ar trebui sa arate acum fetita.

Da,ia uitati umpic aici,e o fetita care seamana cu ea!http://images.google.ro/imgres?imgurl=http://owen24.files.wordpress.com/2008/05/maddie-headlines.jpg&imgrefurl=http://teachthemasses.wordpress.com/2008/08/11/cctv-gets-madeleine-mccann/&usg=__p92tRQp_IwWzo2MXg5H2Ypsnjlo=&h=368&w=300&sz=38&hl=ro&start=58&sig2=oUQSyIkXFTUXTknsDrHCtA&um=1&tbnid=B4OKNeLLJ8pJtM:&tbnh=122&tbnw=99&prev=/images%3Fq%3Dmadeleine%2Bmccann%26ndsp%3D20%26hl%3Dro%26sa%3DN%26start%3D40%26um%3D1&ei=ZTL9ScaAGNSB_AbK-Iy9BA
Mela
Scris: Sunday, May 3, 2009 8:35 AM
Nivel

Inregistrat: 11/19/2006
din filmulet eu nu-mi dau seama daca e Madeleine sau nu,ar putea fi orice fetita.
Rody
Scris: Sunday, May 3, 2009 9:38 AM
Nivel

sami wrote:

Ai dreptate Sami...oricum bate la ochi,de unde naiba stia rapitorul exact ca parintii pleaca la restaurant si lasa copii singuri,deci e clar ca e ceva putred.Eu cred ca era moarta dinainte si ei au platit pe cineva sa ia corpul micutei in timp ce ei sunt la resto.Asa si-au creat un albi perbect.Oricum vorba lu Shriel ei singuri se vor da de gol!
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.