Cazul Madeleine McCANN
Subiectul anterior · Subiectul urmator
ingerash
Scris: Sunday, November 23, 2008 7:53 PM
Nivel
Nivel: DIAMANT

Inregistrat: 1/17/2008
Rody
Scris: Sunday, November 23, 2008 8:58 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 6/10/2006
katy_lumika
Scris: Sunday, November 23, 2008 10:19 PM
Nivel

Inregistrat: 1/14/2008
shirel wrote:

Pe [color=red]Katy o simteam de la distanta cum este prin ce a trecut si felul ei de a fi.In ea m-am regasit ca si cum as fi propia persoana(intamplari din viata noastra)

computerlove computerlove computerlove
Angie
Scris: Wednesday, November 26, 2008 8:11 PM
Nivel: Guest

Inregistrat: 2/12/2006
eu nu am stiut de cazul ei...si acum e prrima oara cand am citit despre astacry sincer,cand m-am uitat la videoclipul cu ea...mi-au dat lacrimile...e atat de mica si nevinovata...pare un ingeras si nu e drept sa fii murit..daca a murit..poate inca mai e in viata!cry cry cry
Rody
Scris: Sunday, November 30, 2008 12:25 PM
Nivel

Soc....what what what Inca nu stiu sigur 100% dar se pare ca Maddy este de fapt in viata si parintii ei au planificat totul pt a strange bani.Maddy,nu a disparut niciodata si tinuta ascunsa pana ce se uita totul si hop dupa aia sa apara ca prin minune.Macar sa fie asta adevarul.Va tin la curent!
bereea
Scris: Sunday, November 30, 2008 12:35 PM
Nivel
Nivel: RUBIN

Inregistrat: 3/29/2007
Rody wrote:
Soc....what what what Inca nu stiu sigur 100% dar se pare ca Maddy este de fapt in viata si parintii ei au planificat totul pt a strange bani.Maddy,nu a disparut niciodata si tinuta ascunsa pana ce se uita totul si hop dupa aia sa apara ca prin minune.Macar sa fie asta adevarul.Va tin la curent!

ar fi minunat sa fie in viata, chiar daca parintii ei sunt niste bastarzi

dar cum ramane cu preziviunile astea...
Rody
Scris: Sunday, November 30, 2008 12:44 PM
Nivel

bereea wrote:

ar fi minunat sa fie in viata, chiar daca parintii ei sunt niste bastarzi

dar cum ramane cu preziviunile astea...

Ae fi minunat,cat despre previziuni situatia ma depaseste,nu stiu sa raspund.Inca nu stiu 100% sigur ca asa e.Om vedeatopai
bereea
Scris: Sunday, November 30, 2008 12:47 PM
Nivel

cel mai bine ar fi sa fie in viata...asta e important
Rody
Scris: Sunday, November 30, 2008 1:17 PM
Nivel

bereea wrote:
cel mai bine ar fi sa fie in viata...asta e important

Da,Inger a pus mai sus niste astrograme despre Maddy...Am cautat sa vad ce inseamna....am cerut ajutor pe un forum de astrologie unde ma-m si inregistrat.Nu pun linkul ca e interzis,insa am aflat fffoarte multe lucruri si eu. Am inteles ca astrologia de fapt este de a te cunoste pe tine insusi ,nu de a cunoste viitorul.Astrograma iti spune cum esti pe moment.In fine.
Cineva a analizat acesta astrograma si se pare ca totusi este pe undeva o minciuna.Ma rog cum aflu mai multe detali va spun.Se vede ca mi sa pus rau pata pe Maddyras sic
dya
Scris: Sunday, November 30, 2008 1:24 PM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 5/12/2006
Nu dati cu rosiiras ....dar....daca ar fi fost siguri ca misterul legat de aceasta disparitie ar fi putut fi deslusit cu ajutorul astrologiei , nu credeti ca s-ar fi aflat adevarul mult mai devreme si nu s-ar fi facut atita tam-tam???uff
Rody
Scris: Sunday, November 30, 2008 1:28 PM
Nivel

dya wrote:
Nu dati cu rosiiras ....dar....daca ar fi fost siguri ca misterul legat de aceasta disparitie ar fi putut fi deslusit cu ajutorul astrologiei , nu credeti ca s-ar fi aflat adevarul mult mai devreme si nu s-ar fi facut atita tam-tam???uff

Asa tin sa cred si eu,dar ma rog situatia ma depasesteras sic
bereea
Scris: Sunday, November 30, 2008 2:47 PM
Nivel

dya wrote:

nici eu nu vreau sa dat cu rosii, dar daca misterele s-ar dezlega cu ajutorul astrologiei, n-am mai avea nevoie de politie, criminalisti, etc.
petro
Scris: Sunday, November 30, 2008 2:57 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 1/31/2008
Mamaaa, ce astrograma incarcata! Wow Am vazut-o si eu pe-a mea odata, dar din cate imi amintesc avea foarte putine linii fata de asta!
shirel
Scris: Sunday, November 30, 2008 3:32 PM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 7/22/2007
bereea wrote:

nici eu nu vreau sa dat cu rosii, dar daca misterele s-ar dezlega cu ajutorul astrologiei, n-am mai avea nevoie de politie, criminalisti, etc.

Vreau sa spun ca astrologia nu are cum sa gaseasca unde se afla persoana dar in schimb sunt oamenii care ei sunt clarvazatori (deci care au tot felul de viziuni)si chiar politia cere ajutorul lor la urma urmei,sunt persoane care i-au legatura cu aceste suflete ale victimilor si le afla locul si de ce au disparut.Am vazut multe emisiunii cu cazurii adevarate si cu cei mai mari clarvazatori din lume.
Mi-am adus aminte si de cazul Elodiei din Romania.Apropo mai stiti ceva despre asta?

Rody,eu una nu cred asa ceva!Dar oricum adevarul va iesi la iveala
cat de curand.

Minciuna intradevar exista fiindca parintii mint la urma urmei,deci normal ca se vede minciuna.
Astept vestii!
bereea
Scris: Sunday, November 30, 2008 3:33 PM
Nivel

Shirel , poate ai dreptate poate nu.eu una nu cred in clarvazatori si alte lucruri din acestea.
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.