Nivel: Senior
Inregistrat: 3/4/2008 Mesaje: 7332
| sami wrote:
Shirel,tu cum de stii astea,ai anumite intuitii???
E vizionara, nu ti-ai dat seama? (nu o spun cu ironie)
Shirel 10x pt citirea pozei |
|
Nivel: SMARALD
Inregistrat: 7/22/2007 Mesaje: 11814
| sami wrote:
Shirel,tu cum de stii astea,ai anumite intuitii???
Da,tot timpul mi se spunea ca am gura pocita si toti aveau frica de mine tot ceea ce spuneam era se dovedea a fi adevarat,deci intuitii foarte puternice .Pe urma am inceput cu o fotografie de a unei prietene care vro-ia sa stie ceva despre respectivul ,s-a speriat de ce i-am spus inca nu erau prieteni ,acuma locuiesc impreuna si urmeaza sa se casatoreasca,dar i-am dezvaluit lucruru pe care ea inca nu le stia despre respectivul. Socrul meu are si el acelasi lucru ,dupa fotografie poate sa stie ce s-a intamplat cu persoana respectiva ,totul. Mai nou Yohanan ma trage dupa el pe la toate intalnirile cu oameni importanti ca sa-i dezvalui secrete despre ei.A ramas mut cind inainte de alegeri i-am spus ca Obama va fi presedinte. Nu ma intrebati cum explic eu asta ca nu am ideea ,doar imi aduc aminte ca in copilarie imi placea sa ma uit la oameni si sa-i citesc c-am ce sunt cu ei,ce lucreaza ,ce boli au!Ciudat,nu? |
|
Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 1/17/2008 Mesaje: 27681
| shirel wrote:
Da,tot timpul mi se spunea ca am gura pocita si toti aveau frica de mine tot ceea ce spuneam era se dovedea a fi adevarat,deci intuitii foarte puternice .Pe urma am inceput cu o fotografie de a unei prietene care vro-ia sa stie ceva despre respectivul ,s-a speriat de ce i-am spus inca nu erau prieteni ,acuma locuiesc impreuna si urmeaza sa se casatoreasca,dar i-am dezvaluit lucruru pe care ea inca nu le stia despre respectivul. Socrul meu are si el acelasi lucru ,dupa fotografie poate sa stie ce s-a intamplat cu persoana respectiva ,totul. Mai nou Yohanan ma trage dupa el pe la toate intalnirile cu oameni importanti ca sa-i dezvalui secrete despre ei.A ramas mut cind inainte de alegeri i-am spus ca Obama va fi presedinte. Nu ma intrebati cum explic eu asta ca nu am ideea ,doar imi aduc aminte ca in copilarie imi placea sa ma uit la oameni si sa-i citesc c-am ce sunt cu ei,ce lucreaza ,ce boli au!Ciudat,nu?
Shirel te admir! Am si eu intuitia mea dar in alt mod,percep anumite lucruri la distantasau in vise care se adeveresc,sant multe pe care incerc sa le deslusesc.
|
|
Inregistrat: 6/10/2006 Mesaje: 6198
| Shirel, Mai poate aflati unde este cadavrul ei hai curaj fetelor.Omeni ca voi mai rar.Eu cred cei ce au asemenia intuiti,viziuni sunt speciali,mai ales "SUFLETUL LOR"! Am si eu un mic dar de la Dumnezeu sa simpt energia negativa sau cea pozitiva di om.Simpt sufletul omului uitatdu-ma in ochii lui Vreau sa te cunosc neparat personal Shriel,daca si tu vrei normal.Pe inger la fel Pe toate vreau sa va vad |
|
| Rody wrote:Shirel, Mai poate aflati unde este cadavrul ei hai curaj fetelor.Omeni ca voi mai rar.Eu cred cei ce au asemenia intuiti,viziuni sunt speciali,mai ales "SUFLETUL LOR"! Am si eu un mic dar de la Dumnezeu sa simpt energia negativa sau cea pozitiva di om.Simpt sufletul omului uitatdu-ma in ochii lui Vreau sa te cunosc neparat personal Shriel,daca si tu vrei normal.Pe inger la fel Pe toate vreau sa va vad
Rody,iti spun cava foarte sincer sunt pe forum cateva fete care imi atrag sufletul spre ele ,deci simpt ca le voi cunoaste si sunt exact asa cum mi le imaginez si tu Rody esti una dintre acestea.Sunt sifura ca cit de curand te vom cunoaste. Uite un exemplu cu Cristy si intuitia mea care ma facut sa intru in acest forum : Cum de am reusit sa o cunosc si de ce tocmai pe forum ? Avem asa de multe in comun! Pe Katy o simteam de la distanta cum este prin ce a trecut si felul ei de a fi.In ea m-am regasit ca si cum as fi propia persoana(intamplari din viata noastra) Deci faptul ca noi ne cunoasteam aici pe acest forum nu este o simpla intamplare ,este ceva mai mult decit atat ,cineva care a vrut sa luam legatura una cu alta ,cineva avrut sa ne uneasca. Eu simpt tot ceea ce simti si tu cu toate ca nu am avut prilejul sa-ti spun pina acum .
A ,uitasem si ca sa-ti mai spun ceva vei avea si tu un baietel!Nu pot sa-ti spun daca acuma urmeaza dar vei avea poate al 4 copil! tot de mult am vrut sa-ti spun! |
|
| shirel wrote:Rody,iti spun cava foarte sincer sunt pe forum cateva fete care imi atrag sufletul spre ele ,deci simpt ca le voi cunoaste si sunt exact asa cum mi le imaginez si tu Rody esti una dintre acestea.Sunt sifura ca cit de curand te vom cunoaste. Uite un exemplu cu Cristy si intuitia mea care ma facut sa intru in acest forum : Cum de am reusit sa o cunosc si de ce tocmai pe forum ? Avem asa de multe in comun! Pe Katy o simteam de la distanta cum este prin ce a trecut si felul ei de a fi.In ea m-am regasit ca si cum as fi propia persoana(intamplari din viata noastra) Deci faptul ca noi ne cunoasteam aici pe acest forum nu este o simpla intamplare ,este ceva mai mult decit atat ,cineva care a vrut sa luam legatura una cu alta ,cineva avrut sa ne uneasca. Eu simpt tot ceea ce simti si tu cu toate ca nu am avut prilejul sa-ti spun pina acum . Mi-ai facut sa-mi dea lacrimile abea astept sa te cunosc |
|
Nivel: RUBIN
Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22799
| Shirel , ma sperie intuitia de care dai dovada. Ai tu ceva deosebit si asta se vede din fotografiile pe care le-am vazut cu tine. Si tatal meu e la fel.cand citeste un om, apoi are si dreptate.si daca esti insarcinata si il intrebi ce vei avea, poti fi sigura ca e asa si sa nu mai pierzi timpul pe la ecograf. |
|
| Cadavrul este c-am greu sa pot sa-ti spun unde se afla,poate daca as avea ceva personal de la fetita as mai putea sa vad ceva,dar ceea ce este mai tragic este ca nu-i vad corpul ,deci este ca o ceata ,eu una am intuit ca este fum deci arsa si corpul nu mai exista. |
|
Inregistrat: 2/8/2007 Mesaje: 14165
| Shirel,nici pe mine nu ma insala intuitia niciodata,desi uneori mi-as dori sa fie asa,dar am impresia ca tu vezi mult mai clar,ca esti mai realista.Imi place cum gandesti si cum vezi lumea,cum dai solutii simple si pertinente.Te pup. Aoleu,imi dau seama ca si pe mine m-ai "citit" eram pe langa subiect |
|
| Cadavrul este c-am greu sa pot sa-ti spun unde se afla,poate daca as avea ceva personal de la fetita as mai putea sa vad ceva,dar ceea ce este mai tragic este ca nu-i vad corpul ,deci este ca o ceata ,eu una am intuit ca este fum deci arsa si corpul nu mai exista. |
|
|
Iti dai tu seama .pe tine te-am citit bine de tot fiidca te-am cunoscut!Un sfat de buna prietena si fiidca esti o persoana foarte draga mie:Unde esti tu in viata ta,de ce ai disparut ? Incearca sa te aduni si pune-te pe primul loc si ai grija si de tine!Daca tu cazi toata casa se darama ,deci trebuie sa te ingrijesti de tine ,de sufletul tau ,de corpul tau ,asta nu nu o faci deloc pur si simplu ai uitat ca existi. |
|
| shirel wrote:Cadavrul este c-am greu sa pot sa-ti spun unde se afla,poate daca as avea ceva personal de la fetita as mai putea sa vad ceva,dar ceea ce este mai tragic este ca nu-i vad corpul ,deci este ca o ceata ,eu una am intuit ca este fum deci arsa si corpul nu mai exista. Pai mai sti deaceea cadavrul ei nu poate fi gasit,dar macar adevarul sa ias la iveala.Parca vad peste catava timp ca painti isi marturisec crima Eu nu pot sa mi-o scut din minte,nu stiu de ce De cand am vazut-o prima data ma afectat asa de tare ca a ramas intiparita in mintea mea pt todeauna.Inaite sa raman insarcinata cu Soléne,ma-m rugat la Dumnezeu s-o o gaseasca pe Maddy,sau macar sa se afle ce sa inatamlpat cu ea.Am zis ca mai bine sa nu-mi mai dea bb2,insa prefer s-o gaseasca pe Maddy, Dumnezeu mi-a dat-o pe Soléne,sunt fericita normal dar eram fericita si daca se afla de Maddy! A trecut destul de mult timp si inca nu sa aflat nimic de ea
|
|
Inregistrat: 2/8/2007 Mesaje: 14165
| shirel wrote:
Iti dai tu seama .pe tine te-am citit bine de tot fiidca te-am cunoscut!Un sfat de buna prietena si fiidca esti o persoana foarte draga mie:Unde esti tu in viata ta,de ce ai disparut ? Incearca sa te aduni si pune-te pe primul loc si ai grija si de tine!Daca tu cazi toata casa se darama ,deci trebuie sa te ingrijesti de tine ,de sufletul tau ,de corpul tau ,asta nu nu o faci deloc pur si simplu ai uitat ca existi.
Te pup Shirel Multumesc |
|
Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 1/17/2008 Mesaje: 27681
| Nu pot sa zic nimic mai mult Este fara suflare intr-un loc cu multa verdeata langa o fabrica.Cifra 65 duce spre ea.O strada sau casa ceva.Destinul ei a fost scurt. |
|
| inger7 wrote:Nu pot sa zic nimic mai mult Este fara suflare intr-un loc cu multa verdeata langa o fabrica.Cifra 65 duce spre ea.O strada sau casa ceva.Destinul ei a fost scurt. |
|
|