Cazul Madeleine McCANN
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Rody
Scris: Saturday, November 22, 2008 10:15 AM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 6/10/2006
shirel wrote:
Va spun eu cite ceva despre aceasta fetita uitandu-ma la fotografia ei.Va spun sigur ea nu mai este in viata ,a fost sigur omorata si chiar a murit in chinuri groaznici sau chiar poate a fost ingropata sau arsa de vie.
Nu a avut o copilarie prea fericita cu toate ca nu se poveste asa despre ea ,era foarte timida si rusinoasa ,parintii o lasam de multe ori singura si singuratatea i era singura prietena.
eu una cred ca parintii au facut asta si chiar as spune-o ca mama a avut ideea asta.
Dar ceea ce va spun cel mai sigur ca nu prea vad ca adevarul sa iasa la suprafata cat de curand ,va mai trece ceva timp si s-ar parea ca tatal va divulga secretul.V om trai si vom vedea daca am dreptate.

Prercizez ca acum de abia am vazut ce a scris inger.

si mie mi se pare tot ca parinti au omorat-o,finca mi se pare ciudat ca un pedofil sa o ia numai pe ea cand de fapt erau si frati ei cu ea in camera.In alta oridine de idei,cum stia asa zisul rapitor ca parinti ei pleaca la restaurant??? Ceva nu se leaga.Eu cred ca au platit pe cineva sa scape de cadavru in masina inchiriata de ei,au vorbit sa cu respectivul sa faca acesta operatiune in timp ce sunt la resto sa se creda ca a fost o rapire.Sunt mai mult ca sigura ca parintii au omorat-o poate din gresela si au intrat in panica!
ingerash
Scris: Saturday, November 22, 2008 12:13 PM
Nivel
Nivel: DIAMANT

Inregistrat: 1/17/2008
Nu a avut copilarie,doar pedepse grele,brutalitate fizica si verbala.cry
Nu este in viata.Moartea ii va ramane un mister.angel angel angel

shirel
Scris: Saturday, November 22, 2008 1:40 PM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 7/22/2007
inger7 wrote:

Mama ,ce ghicitoare bune suntem amandoua ras este foarte ciudat ca si tu ai gasit acelasi lucruri,mai stii candva poate vom lucra impreuna.

Am spus cineva dintre parintii si cred ca va fi tatal va divulga secretul la un moment dat.
Rody
Scris: Saturday, November 22, 2008 1:42 PM
Nivel

inger7 wrote:

chiar nu se va afla nicodata ce sa intamplat cu ea????
Rody
Scris: Saturday, November 22, 2008 1:43 PM
Nivel

shirel wrote:

Mama ,ce ghicitoare bune suntem amandoua ras este foarte ciudat ca si tu ai gasit acelasi lucruri,mai stii candva poate vom lucra impreuna.

Am spus cineva dintre parintii si cred ca va fi tatal va divulga secretul la un moment dat.

Sper,dar macar sa se afle odataalcool
Roxanel
Scris: Saturday, November 22, 2008 3:37 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 3/13/2006
Eu zic sa va apucati sa scrieti carti politiste ca aveti destula imaginatie sic
Rody
Scris: Saturday, November 22, 2008 3:40 PM
Nivel

Roxanel wrote:

hohot hohot hohot
shirel
Scris: Saturday, November 22, 2008 5:00 PM
Nivel

Roxanel wrote:

Si asta poate va fi intr-o zi.!sic dar adevarul este ca de multe ori am dreptate,v-om trai si vom vedea.M-as bucura daca ar fi in viata ,dar din pacate nu este asa.
A fost si la noi un caz asemanator cum ca fetita a iesit din casa singura si de atunci nimeni nu a vazut-o.Tata fetitei a facut un adevarat spectacol in fata televizoarelor dar nu m-a pacalit i-am vazut crima in ochi ,si binenteles le-am povestit la toti ca dupa cateva zile sau saptamani sa-si recunoasca fapta.
Imaginatie normal ca trebuie sa ai dar si intuitia iti povesteste totul plus persoana pe care o vezi fotografia ei poate sa te duca departe ,poti afla pina si locul unde poate fi gasita cu ajutorul
astrologiei .
Rody
Scris: Saturday, November 22, 2008 5:12 PM
Nivel

shirel wrote:
Roxanel wrote:

Si asta poate va fi intr-o zi.!sic dar adevarul este ca de multe ori am dreptate,v-om trai si vom vedea.M-as bucura daca ar fi in viata ,dar din pacate nu este asa.
A fost si la noi un caz asemanator cum ca fetita a iesit din casa singura si de atunci nimeni nu a vazut-o.Tata fetitei a facut un adevarat spectacol in fata televizoarelor dar nu m-a pacalit i-am vazut crima in ochi ,si binenteles le-am povestit la toti ca dupa cateva zile sau saptamani sa-si recunoasca fapta.
Imaginatie normal ca trebuie sa ai dar si intuitia iti povesteste totul plus persoana pe care o vezi fotografia ei poate sa te duca departe ,poti afla pina si locul unde poate fi gasita cu ajutorul
astrologiei .

Pai de asta am speranta ca poate fi gasita sau macar cadavrul ei.De asta ma-m gandit la inger dar vad ca nu ne-a mai spus nimic.Ingeeeeeeeeeeeeeeeeeeer ,ce spune astrologia orara despre micuta????
ingerash
Scris: Saturday, November 22, 2008 6:48 PM
Nivel

Am incercat si astrologia orara ,acelasi raspunscry Asa ma intristat ...

Shirel devenim asociate la ce ? Scriem carti sau investigam?:018: pupici pupici pupici hearts
shirel
Scris: Saturday, November 22, 2008 7:04 PM
Nivel

inger7 wrote:
Am incercat si astrologia orara ,acelasi raspunscry Asa ma intristat ...

Shirel devenim asociate la ce ? Scriem carti sau investigam?:018: pupici pupici pupici hearts

Intai investigam impreuna si dupa foarte multe cazuri,ne apucam sa scriem si carti!hohot hohot dance
ingerash
Scris: Saturday, November 22, 2008 7:07 PM
Nivel

shirel wrote:

Intai investigam impreuna si dupa foarte multe cazuri,ne apucam sa scriem si carti!hohot hohot dance

cool cool cool cool si evidenta cine o tine,avem nevoie de un martor:018: hohot hohot hohot
shirel
Scris: Saturday, November 22, 2008 8:03 PM
Nivel

inger7 wrote:

cool cool cool cool si evidenta cine o tine,avem nevoie de un martor:018: hohot hohot hohot

Vasi si Yohanan!hohot hohot hohot hohot hohot
ingerash
Scris: Saturday, November 22, 2008 8:12 PM
Nivel

shirel wrote:

Vasi si Yohanan!hohot hohot hohot hohot hohot

Uitasemhohot hohot hohot hohot hainoroc
Mela
Scris: Saturday, November 22, 2008 9:25 PM
Nivel

Inregistrat: 11/19/2006
shirel wrote:
Va spun eu cite ceva despre aceasta fetita uitandu-ma la fotografia ei.Va spun sigur ea nu mai este in viata ,a fost sigur omorata si chiar a murit in chinuri groaznici sau chiar poate a fost ingropata sau arsa de vie.
Nu a avut o copilarie prea fericita cu toate ca nu se poveste asa despre ea ,era foarte timida si rusinoasa ,parintii o lasam de multe ori singura si singuratatea i era singura prietena.
eu una cred ca parintii au facut asta si chiar as spune-o ca mama a avut ideea asta.
Dar ceea ce va spun cel mai sigur ca nu prea vad ca adevarul sa iasa la suprafata cat de curand ,va mai trece ceva timp si s-ar parea ca tatal va divulga secretul.V om trai si vom vedea daca am dreptate.

Prercizez ca acum de abia am vazut ce a scris inger.

Shirel,tu cum de stii astea,ai anumite intuitii???
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.