Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 1/17/2008 Mesaje: 27681
|
Ely wrote:Poza cu Maddie era peste tot cel putin in Cascais si Lisabona unde am locuit,chiar primisem si e-mail de la o prietena in caz ca ,,,,.Intr-adevar erau in vacanta in Algarve in Portugalia .Si eu mi-as fi dorit sa aflu adevarul ,dar deocamdata nu se stie crudul adevar.
Eu acum aud prima oara de acest caz.
Rody wrote:Si la noi in Franta la fel.Nu pot sa mi-o scot din minte,de asta mia venit ideea ca Inger sa vada cum ia-u fost astrele.Poate cine stie....Sunt multi carea o au la suflet pe Maddie si se roga s-o gaseasca,sau daca e moarta macar sa se afle ce sa intamplat cu ea"Adevarul"!
Ma uit la casa a VIII a,casa morti si renasterii.Sa vad ce planete sant acolo.
|
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 6/10/2006 Mesaje: 6198
| Ingeras ,uite numele intreg si corect,poate te ajuta O cheama de fapt Madeleine McCANN ! |
|
| Am gasit Jupiter in casa a VIII a si semnifica... Moartea va surveni intr-o tara straina sau intr-o calatorie mai lunga.Mai este o definitie data de aspectul lui Jupiter in casa a VIII a ca moarte se produce prin sarutare Dumnezeiasca.Adica moarte prin impacare cu sine,moarte usoara. Dar am gasit si Fortuna in aceasi casa a VIII a,semnifica ajutor divin,o salvare de la moarte. Sant aspecte interesante,dar trebuie sa privesc si in ansamblul celorlalte aspecte din astrograma. Inca nu trebuie sa tragem concluzii pripite. |
|
| Rody wrote:Ingeras ,uite numele intreg si corect,poate te ajuta O cheama de fapt Madeleine McCANN !
Numele este folosit in numerologie. |
|
| inger7 wrote:Am gasit Jupiter in casa a VIII a si semnifica... Moartea va surveni intr-o tara straina sau intr-o calatorie mai lunga.Mai este o definitie data de aspectul lui Jupiter in casa a VIII a ca moarte se produce prin sarutare Dumnezeiasca.Adica moarte prin impacare cu sine,moarte usoara. Dar am gasit si Fortuna in aceasi casa a VIII a,semnifica ajutor divin,o salvare de la moarte. Sant aspecte interesante,dar trebuie sa privesc si in ansamblul celorlalte aspecte din astrograma. Inca nu trebuie sa tragem concluzii pripite. Mamaaaaa....poate mai e sansa sa o gaseasca in viata!Oare sa fie ca o pedeapsa pt painti??Deci dupa cum se vede e moarta |
|
| Rody wrote:Mamaaaaa....poate mai e sansa sa o gaseasca in viata!Oare sa fie ca o pedeapsa pt painti??Deci dupa cum se vede e moarta
Vom vedea ce reiese din astrograma si din datele la care a avut loc disparitia |
|
| inger7 wrote:Vom vedea ce reiese din astrograma si din datele la care a avut loc disparitia Si moarta daca ar fi macar sa se alfle ce sa intamplat cu ea.Sa gasesca cadavrul,asta macar se afle.Daca e in viata cu atat mai bine! |
|
| Rody wrote: Si moarta daca ar fi macar sa se alfle ce sa intamplat cu ea.Sa gasesca cadavrul,asta macar se afle.Daca e in viata cu atat mai bine!
In inchipui ce este in sufletul parintilor |
|
| Abea astept continoarea |
|
Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 36610
| Fetelor, nu aveti ce face? Mie una nu imi plac povestile astea triste! Stiu de cazul acesta, a fost mediatizat foarte mult la tv. Numai Dzeu stie ce s-a intamplat in realitate. |
|
| Kiki wrote:Fetelor, nu aveti ce face? Mie una nu imi plac povestile astea triste! Stiu de cazul acesta, a fost mediatizat foarte mult la tv. Numai Dzeu stie ce s-a intamplat in realitate.
Asa este !Dumnezeu stie ce a fost oricum din astrograma nu se poate gasi corpul sau locul unde a murit. Curiozitatea ma impinge sa vad astrograma ei si a evenimentului,pot reiesi indici. In astrologie sant si cazuri triste care trebuiesc analizate am avut la test un caz similar |
|
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 5/19/2008 Mesaje: 536
| si aici s-a vorbit mult de disparitia fetitei.ultima oara parintii erau principalii suspecti.dar adevarul va iesi la iveala mai devreme sau mai tarziu. |
|
| elida elena wrote:si aici s-a vorbit mult de disparitia fetitei.ultima oara parintii erau principalii suspecti.dar adevarul va iesi la iveala mai devreme sau mai tarziu.
Eu nu am auzit,ciudat caz |
|
| Hai Ingeras ,cu noutati despre astograma |
|
Nivel: SMARALD
Inregistrat: 7/22/2007 Mesaje: 11814
| Va spun eu cite ceva despre aceasta fetita uitandu-ma la fotografia ei.Va spun sigur ea nu mai este in viata ,a fost sigur omorata si chiar a murit in chinuri groaznici sau chiar poate a fost ingropata sau arsa de vie. Nu a avut o copilarie prea fericita cu toate ca nu se poveste asa despre ea ,era foarte timida si rusinoasa ,parintii o lasam de multe ori singura si singuratatea i era singura prietena. eu una cred ca parintii au facut asta si chiar as spune-o ca mama a avut ideea asta. Dar ceea ce va spun cel mai sigur ca nu prea vad ca adevarul sa iasa la suprafata cat de curand ,va mai trece ceva timp si s-ar parea ca tatal va divulga secretul.V om trai si vom vedea daca am dreptate.
Prercizez ca acum de abia am vazut ce a scris inger. |
|
|