Cazul Madeleine McCANN
Subiectul anterior · Subiectul urmator
ingerash
Scris: Friday, November 21, 2008 3:03 PM
Nivel
Nivel: DIAMANT

Inregistrat: 1/17/2008
Rody wrote:

Eu stiu ,ca esti mai mult de atatiloveyou iloveyou iloveyou pupici

iloveyou iloveyou coeur hearts

Ely wrote:
Poza cu Maddie era peste tot cel putin in Cascais si Lisabona unde am locuit,chiar primisem si e-mail de la o prietena in caz ca ,,,,.Intr-adevar erau in vacanta in Algarve in Portugalia .Si eu mi-as fi dorit sa aflu adevarul ,dar deocamdata nu se stie crudul adevar.cry

Eu acum aud prima oara de acest caz.sorry1

Rody wrote:
Si la noi in Franta la fel.Nu pot sa mi-o scot din minte,de asta mia venit ideea ca Inger sa vada cum ia-u fost astrele.Poate cine stie....Sunt multi carea o au la suflet pe Maddie si se roga s-o gaseasca,sau daca e moarta macar sa se afle ce sa intamplat cu ea"Adevarul"!

Ma uit la casa a VIII a,casa morti si renasterii.Sa vad ce planete sant acolo.

Rody
Scris: Friday, November 21, 2008 3:07 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 6/10/2006
Ingeras ,uite numele intreg si corect,poate te ajuta
O cheama de fapt Madeleine McCANN !pupici
ingerash
Scris: Friday, November 21, 2008 3:15 PM
Nivel

Am gasit Jupiter in casa a VIII a si semnifica...cry cry cry Moartea va surveni intr-o tara straina sau intr-o calatorie mai lunga.Mai este o definitie data de aspectul lui Jupiter in casa a VIII a ca moarte se produce prin sarutare Dumnezeiasca.Adica moarte prin impacare cu sine,moarte usoara.
Dar am gasit si Fortuna in aceasi casa a VIII a,semnifica ajutor divin,o salvare de la moarte.
Sant aspecte interesante,dar trebuie sa privesc si in ansamblul celorlalte aspecte din astrograma.
Inca nu trebuie sa tragem concluzii pripite.angel angel angel
ingerash
Scris: Friday, November 21, 2008 3:16 PM
Nivel

Rody wrote:
Ingeras ,uite numele intreg si corect,poate te ajuta
O cheama de fapt Madeleine McCANN !pupici

Numele este folosit in numerologie.
Rody
Scris: Friday, November 21, 2008 4:40 PM
Nivel

inger7 wrote:
Am gasit Jupiter in casa a VIII a si semnifica...cry cry cry Moartea va surveni intr-o tara straina sau intr-o calatorie mai lunga.Mai este o definitie data de aspectul lui Jupiter in casa a VIII a ca moarte se produce prin sarutare Dumnezeiasca.Adica moarte prin impacare cu sine,moarte usoara.
Dar am gasit si Fortuna in aceasi casa a VIII a,semnifica ajutor divin,o salvare de la moarte.
Sant aspecte interesante,dar trebuie sa privesc si in ansamblul celorlalte aspecte din astrograma.
Inca nu trebuie sa tragem concluzii pripite.angel angel angel

Mamaaaaa....poate mai e sansa sa o gaseasca in viata!Oare sa fie ca o pedeapsa pt painti??Deci dupa cum se vede e moartauff
ingerash
Scris: Friday, November 21, 2008 4:47 PM
Nivel

Rody wrote:

Mamaaaaa....poate mai e sansa sa o gaseasca in viata!Oare sa fie ca o pedeapsa pt painti??Deci dupa cum se vede e moartauff

Vom vedea ce reiese din astrograma si din datele la care a avut loc disparitiaangel
Rody
Scris: Friday, November 21, 2008 4:51 PM
Nivel

inger7 wrote:

Vom vedea ce reiese din astrograma si din datele la care a avut loc disparitiaangel

Si moarta daca ar fi macar sa se alfle ce sa intamplat cu ea.Sa gasesca cadavrul,asta macar se afle.Daca e in viata cu atat mai bine!
ingerash
Scris: Friday, November 21, 2008 4:55 PM
Nivel

Rody wrote:

Si moarta daca ar fi macar sa se alfle ce sa intamplat cu ea.Sa gasesca cadavrul,asta macar se afle.Daca e in viata cu atat mai bine!

In inchipui ce este in sufletul parintilorangel angel angel cry
Rody
Scris: Friday, November 21, 2008 6:08 PM
Nivel

Abea astept continoareaalcool
Kiki
Scris: Friday, November 21, 2008 7:59 PM
Nivel
Nivel: TOP TEAM

Inregistrat: 2/14/2006
Fetelor, nu aveti ce face? sic
Mie una nu imi plac povestile astea triste! Stiu de cazul acesta, a fost mediatizat foarte mult la tv. Numai Dzeu stie ce s-a intamplat in realitate.
ingerash
Scris: Friday, November 21, 2008 8:18 PM
Nivel

Kiki wrote:
Fetelor, nu aveti ce face? sic
Mie una nu imi plac povestile astea triste! Stiu de cazul acesta, a fost mediatizat foarte mult la tv. Numai Dzeu stie ce s-a intamplat in realitate.

Asa este !Dumnezeu stie ce a fostangel angel angel oricum din astrograma nu se poate gasi corpul sau locul unde a murit.
Curiozitatea ma impinge sa vad astrograma ei si a evenimentului,pot reiesi indici.
In astrologie sant si cazuri triste care trebuiesc analizateangel uff uff uff sorry1 am avut la test un caz similarangel sorry1
elida elena
Scris: Friday, November 21, 2008 10:46 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 5/19/2008
si aici s-a vorbit mult de disparitia fetitei.ultima oara parintii erau principalii suspecti.dar adevarul va iesi la iveala mai devreme sau mai tarziu.
ingerash
Scris: Friday, November 21, 2008 10:49 PM
Nivel

elida elena wrote:
si aici s-a vorbit mult de disparitia fetitei.ultima oara parintii erau principalii suspecti.dar adevarul va iesi la iveala mai devreme sau mai tarziu.

Eu nu am auzit,ciudat cazuff
Rody
Scris: Friday, November 21, 2008 11:18 PM
Nivel

Hai Ingeras ,cu noutati despre astogramapupici
shirel
Scris: Friday, November 21, 2008 11:57 PM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 7/22/2007
Va spun eu cite ceva despre aceasta fetita uitandu-ma la fotografia ei.Va spun sigur ea nu mai este in viata ,a fost sigur omorata si chiar a murit in chinuri groaznici sau chiar poate a fost ingropata sau arsa de vie.
Nu a avut o copilarie prea fericita cu toate ca nu se poveste asa despre ea ,era foarte timida si rusinoasa ,parintii o lasam de multe ori singura si singuratatea i era singura prietena.
eu una cred ca parintii au facut asta si chiar as spune-o ca mama a avut ideea asta.
Dar ceea ce va spun cel mai sigur ca nu prea vad ca adevarul sa iasa la suprafata cat de curand ,va mai trece ceva timp si s-ar parea ca tatal va divulga secretul.V om trai si vom vedea daca am dreptate.

Prercizez ca acum de abia am vazut ce a scris inger.
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.